Ejj,be szép rajz...első körben 200 ig nem is bánnám.
Molly és Rg még alig esett.
Ejj,be szép rajz...első körben 200 ig nem is bánnám.
Molly és Rg még alig esett.
Most vagy törjön már le normálisan a bux, vagy pattanjon meg, unom ezt a tökörészést.
hát az már legalább zsebben van...
én futtatom tovább..jó lenne még párszáz pontot esni.
Hati grafikonját nézem, van rajta fej-váll, szélesedő alakzat, zászló, mindegyik lefelé mutat, a kérdés csak az, hogy törjük-e a fontos szinteket már ma, vagy lesz még egy gyenge próbálkozás felfelé. Most nagyon lefelé áll a zászló, szó szerint.
http://kepfeltoltes.hu/120216/BUX121260_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
semmilyen új feketepéter nincs a pakliban.. kb jó helyen vannak a papírok.. +/-5% rangék beleférnek a játékba..
sztem minden 250 500pontba érdemes belevenni..
Tudod mit? Van az a szint ahol bepróbálnám, de az sokkal lejjebb van még.
Csábít a dolog engem is, de sajnos szembe megy az elveimmel.
Próbalong párti vagyok én is,de most inkább kihagyom...
Probalong 610 kornyekerol hasonlokepp. Bar az elozo napi probalongok kisse csunyan kistoppolodtak :( A mai nap meg barmi lehet (bar ez a mondat Bux baratunkra ugy minden nap igaz mostansag :D
Bátor húzás. Én zárnék még pár shortot ha lejjebb jönne picivel.
Mert még az igazán fájó szintek nem sérültek. Sok minden lehet ma még, nagy szakadás, és visszahúzás is.
azért 15 perc alatt 1 Mrd az OTP -ben sem kevés.....annak elenére délutánra +2 % -is is megvehetik ha valami politikus megint röffent valamit .-))
Hát persze hogy sehol..még....6000 pont emelkedés után még alig estünk vissza 20 % -ot...még nem hiszik el a kitartó longosok hogy korrekció...csak az újabb beszállási pontokat keresik..
majd ha 60 % ot esünk akkor eldobálják doszt :D
Eladók sehol...érdekes.
Ne,...barom Amerikaiak, Londoniak...kellett tegnap megvenni azt a sok OTP -t 4050-4100-4120 ig :DD most meg alig győzik adni -venni 3950 -en éppen...marhák...
persze ingyenpénz ingyen van..meg ráadásul nem is saját...igy könnyű vitézkedni.