Nekem is volt shortom 19813 rol , zártam. gondolkodas nélkul ,
Nekem is volt shortom 19813 rol , zártam. gondolkodas nélkul ,
Mondtad , hogy feljebb is nyithattam volna . Te hol nyitottál volna ? És mivel indokolod ?
Közben a stoppot 19960 ra tettem
Nekem 02.10. óta van 19800-tól longom. Már zárhattam volna 20000 felett számtalanszor. Most meg csak nézegetem a 19850-et:(
Kiszámoltam, hogy ezzel a lendülettel elmehetne 20400-ig, amiatt nem zártam.
60 percesen hatinál is, otinál is volt egy duplaajl-féleség, át is ment a nyakvonalon bőven. Otinál 4200-at számoltam erre. Aztán visszakanyarodtak:(
Szerintem csak óvatosan, vannak felfelé mutató kockázatok bőven. Szerintem lesz még alkalmad feljebb is bővíteni, lehet hogy a stopszinted fölött is. :-)
neked milyen stratégiád van ?
Nem aludtam el megvártam hogy az MA200-ról leforduljon és MA15 Alá zárjon 30 percesem
A tetejét nem találgatom nagyon ritkán jön be. De ha ebben a félórában bezárna MA,50,26 alá bővíteném
Nem aludtam el megvártam hogy az MA200-ról leforduljon és MA15 Alá zárjon 30 percesem
A tetejét nem találgatom nagyon ritkán jön be. De ha ebben a félórában bezárna MA, alá bővíteném
bocs elirtam 20050 stoppom
Kicsit feljebb is nyithattál volna, elaludtál? Bár szvsz még ez is jó lesz, én 800 körüli záróra számítok.
short 19918 stop 12050
nektek milyen pozitok van ?
És az a legszörnyűbb hogy a valóságban hétfő óta nem kerestem tizedannyit sem nagyobb tőkével :))
Hiába, játékpénzzel mehet az ereszd el a hajam, sajáttal más óvatoskodás :))
Plus500on gyakorlok és mindkettőből van. short is long is, ott engedi. így nekem az lenne a jó,ha év végéig minden záródna a hatiból:-) küldjék fel az egekbe, vagy most essen mindegy. Kiülöm év végéig.
Én meg kicsúsztam a top 10-ből :S
Hatiban stoppom meg átugorva.
Waszi: Szerencsekártya... Bazz :DD
én mozizok,javarészt shortolok,várok kilőjön,adjak rá többet
Lehet elhalasztják részben v. egészben a Görög mentőcsomagot…mennyiszer akarunk még el vagy leszállni ezekre a hírekre? Egészen elképesztő ez a dilletanizmus.
Még jó hogy annyi íhr van a világban amire tépni vagy borítani lehet…de naponta kétszer?
Ez kb olyan mint Monopolyban a szerencsekártya,vmi mindig történik ha szerencséd van akkor javadra,ha nincsen akkor ellened!