Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#478461 zeeh_ Előzmény: #478421

Hát, a sorból MOL-ra, OTP-re, Mtelre azért jó esély van 1-2 hónapos távlatban, főleg utóbbira az osztalék miatt hamarosan, ami nemhogy 550, de szvsz 600 fölé is elmegy.

#478460 BudFox Előzmény: #478451

végülis még most is az ellenállás alatt vagyunk, szóval nincs nagy baj...még.

amint alábbhagy a külföldi jó hangulat itt óriási esés lehet..

OTP -t 3350 -r várja Egon.

#478457 big-ebuy Előzmény: #478454

állkitörés,pontosan,látni nincs erő benne,inkább adnák....de a globális trend erre megy még talán fel.....3napja erőtlen a bux,lefordulást vár

#478454 Frontin Előzmény: #478445

Ne őrülj meg Bud ha 20K fölé megyünk, attól még nem szabadul el a pokol. Simán emelkedhetünk innen akár 400-500 pontot anélkül, hogy érdemben változna a kép.

#478451 Hathor Előzmény: #478445

Kicsit vakon vagyok, mert februártól nem fizettem elő markersre, meg erste reálra, így csak KBC reálom van, meg prompt bux késleltetett grafim.. olyan mint sötétben tapogatózni.

Szerintem leírtam. 19400 a fej-váll nyakvonal, 19500 a dupla csúcs letörési szintje, 19500fölött még lehet Bpont elliottban, 20K ellenállás, előtte meg még 50hetes mozgó: 19800nál. lefele 18800körül fej-váll nyakvonal törés, közötte maszatolás jobb vállban.

Ez ugye prompt volt.

#478445 BudFox Előzmény: #478436

Szerinted merre tovább kolléga ?

remélem nem megyünk a 20.000 közelébe..mert akkor megint elszabadul a pokol...de USA nem akar ma sem engedni..még..

valami rossz hír kéne, de nagyon gyorsan, vagy elszállunk.

#478444 Hathor Előzmény: #478434

Mi van 22Kn, hogy odáig megyünk és ott lefordulunk?

Nem néztem, mert addig nem nézem most, örülök, ha megfejtem a jelent.

Ezért nem is érdekel, hogy fel. vagy le megy innen. Eddigi kép itthon valóban a megálljt mutatta, mint azt beszéljük napok óta, mint ahogy azt Frontin is mondja, én is elliott, fej-váll alapján. Sokan így is gondoljuk itt, mint az olvasható volt tegnap is. Longosok megint nem írnak be, vagy nincs longosunk, max Ibiza. Ennek megint emelkedés lesz a vége attól tartok. Ha fórumra megy a piac akkor tuti .. ,-)

#478443 big-ebuy Előzmény: #478433

https://sites.google.com/site/stocktozsde/my-site-forex-stock-technikal-analysis-forex-tozsdei-technikai-elemzes

ez a kis oldalam magamnak segít,nem most csináltam 2hete lassan ,tetőm nézd meg.....utolsó előtti kép lent:)))nem sértődöm a tőzsde írja a tetőt,én szinteket nézek,egyetlen tréder se tudja hol lesz és mikor,....,nézzük hol lesz,te viszontminden egyes short omlás előtt BEBULLOZOL,MEG NE JÁTSZD BOCSI,DE VICC ...NA:)))

#478439 Frontin Előzmény: #478429

Benne van a pakliban, bár ha lehet egy kívánságom, akkor azért a hati ne menjen 400-ig, picivel lejjebb is fordulhatna. Persze bármi lehet, akár még a fölső rését is betöltheti, akkor is csak max. semleges lenne a kép. Meg akár fordulhatnánk innen is, bár az túl egyszerű lenne.

#478438 lyonell Előzmény: #478433

Alapvetően shortos beáéllítottágú ami nem baj,.

Mert

1.általában kivár ami sose baj.

2.Kicsit mindig keres a shoerotkon mert ált.jól határozza meg a tetőt.

3.az volna a legjobb ha longolni is merne és tudna időben,és kész profi kereskedő válna belőle.

Szerintem nagyon jó kereskedő,csak még csiszolni kell,kicsit.Önmagát,ne kapkodjon,ne vessze el a koncentrációt,a belső egyensúlyt hirtelen helyzetekben,stb...

Nekem régen sokat segített,Respect!

#478436 Hathor Előzmény: #478433

BÉTen elindult egy tőzsdejáték 2milka virtuális pénzzel.

Tegnap vettem rajta 504darab OTPrészvényt 3950en dupla aljra játszva, az legalább hoz valamit ma. Élesben úgy sem részvényeztem két éve.

#478434 lyonell Előzmény: #478430

De épp ez az,22-ről minimum az ideális korrekció lenne a 18200,és mivel alá teszik ezért valószínű a 17200,onnan meginnt fel 20,és ha elsőre átviszi és kimegfy 22-ig akkor az shortos jel mert az és pont.Ha pedig a 20-ról meginnt beugrik a 18200,akkor nem mennt meg senki a 26-tól.ÖÜsszeségében pont a longosk kirázása miatt 22 r-ől mindenképp a kori az igazi megoldás.Mi a jövő???????

Hát lehet én vagyok túl pesszimista.De hitel hitel hátán,elszegényedés,munkanélküliség,infláció stb....

Egy dolog vihet ki azth-ra és tarthatja a longot és éreztetheti hatását a gazdsaságban rövid idegig,max másfl évig,az hogy hitelt kapunk és kerül egy kis pénz a rendszerbe amit gyorsan felszippant és jön a tisztítótűz,ami elég szar lessz.Mertt harmadikra senki nem fog megmenteni.De akkor ezzel kimondtam a képletet.Ami így hhanguzik ,hogy 22-ről 17200,onnan 20 onnan 18200,opnnan 26.Másfél év.Aszrtán meneküljuön mindenki amerre lát ,az lessz A legjobb.

#478433 Hathor Előzmény: #478429

Big-e!

Ne vedd sértésnek, de figyeltem, hogy minden harmadik nap meghatározol egy maximum plafont lassan egy hónapja..

Hol lesz a teteje? ,-)

#478430 Hathor Előzmény: #478425

Szerintem ha kivisszük az előző csúcsot fel, akkor mehet a menet tovább fel, álkitörésről nemigen beszélhetünk. 20K fölött elhagyjuk a 200napost, meg 50hetes mozgót is, ami szerintem most már elég longos jel. Hármas bóvlit már felejtsd el, az a múlt. Mi lesz a jövő, az a kérdés.

Jött egy hazai makro:

Tavaly a negyedik negyedévben a munkanappal kiigazított adatok szerint 1,5 százalékkal haladta meg a magyar gazdaság teljesítménye az egy évvel korábbi szintet.

#478429 big-ebuy Előzmény: #478422

én kis kitépésre várok

dax6900,nasdaq100 2600,sp 1360,hati 20400

aztán összeomlás

daxot előtte beengedhetik 6855ig