Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Szapora shortzárások

#479328 Arsene Lupin Előzmény: #479319

Nagy bunyó volt 2001-ben a Tőzsdehíren Phyl ügyben. Ugyanazok a karakterek, mint az E-Starnál. Egy kis adalék:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:MDVGsu3GA7QJ:www.freeweb.hu/tozsdehir/forum2/th/toth-ur.htm+tozsdehir+dkattila&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

Közgyűlésre nem jártam, de kaptam az emailt, hogy T.P. kirohant ellenem. Lényegében én tettem tönkre a céget, pedig tele volt a padlás dicső ígéretekkel.

#479319 Sly-- Előzmény: #479302

Lupin Úr, ha nem veszi tolakodásnak és ha van ideje, kedve és ha persze publikus a dolog, elmesélné nekem, hogy sikerült napirendi pont lenni a Phylaxia közgyűlésen, melyik sztori volt ez? Néhányon én is részt vettem, szavazatot is számoltam, de szerencsére napirendi pont azért nem voltam.:-) Meglehetősen sikerült kiismernem Őket és a céget és persze bukni is sikerült vele rendesen. Szerencsére már feldolgoztam a dolgot, de még követem a sztorit, hamarosan eljön a végkifejlet. Köszönöm előre is.

#479302 Arsene Lupin Előzmény: #478945

Megvolt a 6700 alatti DAX. Aztán véget ért a szapora f*sás, a görög pajtások is nyertek egy játszmát, jó adatok is jöttek. Újból itt az örömködés ideje. Föl is mászott a DAX futii 6800-ra. Ha így marad a hangulat, holnap durva SC lesz ebből.

Re: nincs cím

#478950 zeeh_ Előzmény: #478795

Kultúrországokban pl. a BÉT-en lévő cégek min. felénél már rég a sitten töltené a napjait a vezetés. :(

#478945 Arsene Lupin Előzmény: #478374

Nos az Ön verziója jött be. A görög pajtások megint huncutkodnak, vissza is néz ma a DAX az elején 6700 alá. Mi is szép mínuszban kezdünk, aztán majd a hírek szerint. Amúgy a hazai hírek nem rosszak.

Ki kellene vágni már a görögöket, mint macskát...

#478795 Arsene Lupin Előzmény: #478789

Évek óta nem foglalkozom a céggel. Kultúrországokban még nem került volna ki a menedzsment a sittről.

#478789 macika Előzmény: #478383

lemondott a phylaxia teljes vezérkara, új választások leszek nem sokára

T péter persze már pár hete már távozott elegánsan )))

#478383 Arsene Lupin Előzmény: #478375

Remek német, elsősorban autóipari adatok jöttek ki. A kerály meg egyre puhább, oda a szabadságharc. Úgyhogy inkább long, mint short.

#478381 kelvin Előzmény: #478375

Én speciel pusztán Ta alapon longot várok. 1380-as SP, 7000 DAX, 22k-s BUX elérését pár héten belül. Utána egy jó 10-15% korreckiót és új csúcsokat.

Valószínű, hogy az amerikai emelkedést a választások is elő fogják segíteni.

Összességében ettől az évtől szép plusszot várok.

Üdv! És mik a hosszabb …

#478375 lagwagoner

Üdv!

És mik a hosszabb távú (1-3 hónapos) meglátásaitok?

#478374 rbbj11 Előzmény: #478372

ezúttal nem értek egészen egyet. Valóban lesz de. 6800 felett a dax, de nap végére minden piacon mínuszos záróra számítok.

Szapora shortzárások

#478372 Arsene Lupin

Úgy döntöttek a piacok, hogy mégsem dől össze a világ. Úgyhogy a DAX megint fölmászik 6800 fölé, ahol egy hete tanyázott. Nálunk is lesz egy szapora shortzárási pánik.

Görög örömök

#477665 Arsene Lupin

A pénteken a görögök miatt volt a pánik, ma miattuk lesz az örömködés. Többet és hatékonyabban nem dolgoztak a hétvégén, csak tüntettek és ígérgettek. Mindkettőben igen jók. De most ez is elég egy emelkedéshez.

Szerintem lesz még pár felvonás a görög színházban.