Egyedül a Mol idegesít egy kicsit, abban még benne van hogy meghúzzák 800-20K közelébe, meg talán a Richtert is felvihetik még 500-800 közé. Otp szvsz kész lehet fölfelé. Hogy ebből mi sül ki bux-ra kivetítve, franc tudja.
Egyedül a Mol idegesít egy kicsit, abban még benne van hogy meghúzzák 800-20K közelébe, meg talán a Richtert is felvihetik még 500-800 közé. Otp szvsz kész lehet fölfelé. Hogy ebből mi sül ki bux-ra kivetítve, franc tudja.
Ha megfordítod a monitorod akkor láthatod! :D
Futikkal megvolt a csel,most szokott jönni a felfelé..
Hosszú még a nap 17.05ig
OTPben kis dupla aljszerű 3950nél
Rövid futikban kis dojik
EUR/HUFban kis dupla top 15'-H1ig..
meglátjuk
esni???...nem tudom mi az...a szó ismerős valahonnan...de fogalmam sincs mi az....
:-)
Ma meg fogom tartani napon túlra is a hati shortokat.
Na végre kijöhetett valami xar adat, mert az SP zuhan
:D
Óvatosnak kell lenni az szent. Holnap legkésőbb mondjuk el kell dőlnie a dolgoknak. Ahogy korábban írtam, szvsz ha felfelé mennénk (nálam ennek kisebb az esélye), akkor a 400-at átlépve a 600 fölötti résig elmehet, ha lefelé indulnánk, akkor a 18.800-at letörve első körben v.hova 300-600 közé le, onnan visszatesztelnénk 800 környékét, onnan tovább le 17.500 közelébe (az lenne mondjuk a 3-as), aztán tökörészés, majd végül le az utolsó lökettel v.hova 17K alá, közben meg biliben a kezem. Na ezek voltak a vágyálmaim, amiknek talán az első felét komolyan lehet venni, a többi csupán találgatás.
Egy irány van csak...
Áhááá...hát persze..igy kell ezt csinálni :DDD
És persze hogy Izraeli videó :DD mi más lenne :DD
És forintos USA stick nincs ehhez a masinálhoz ? rendelek egyet az eBay-ről :D
Frontin pajti!
Merre voltam? Erre, arra.. ,-)
Igen kb.. amit írtál, család, munka, pihi a beszívott pozi után.
Pénteken nyitottam egy 19600-19700 között összeszedett longot a fej-váll jobb vállra gyúrva, azt tegnap eladtam délelőtt.
Fej-váll, elliott? Túl szép a kép. Már nem tudom elhinni, hogy igaz is tud lenni..
tegnap lezártam a longot, de shortba még nem kezdtem, kicsit ráérősre fogom megint a pozikat.
Tudod.. erre ECB és FED is rájött! Nyomtatni, nyomtatni nyomtatni!
Csinálni, csinálni, csinálni!
Andre Kostolany is így jegyezte könyvébe ezt a témát:
A pénzt a németek autentikus értelemben csinálják, franciák nyerik, angolok aratják, amerikaiaiak is csinálják, szegény magyarok pedig KERESIK!!
,-)
ez már régi..nálunk keresik a pénzt usában csinálják..
Budfox pajti!
A pénzt nem keresni kell, hanem csinálni!
by Hathor :D
A kérdés költői volt :D
Gondoltam hogy nem jött el pár beálló miatt a kánaán,csak ugye akkor mire a bohóckodás...
Az nem feltétlenül bullish jelzés. Tavaly a legnagyobb nyerős shortomat kb. 23.400 körül nyitottam, és emlékszem több száz pakkos mennyiségek voltak a vételi oldalon amikor rászórtam, tehát ebből kiindulni nem lehet. Még aznap asszem esés indult a nap második felében, és nem is tértünk már vissza oda ahol nyitottam a későbbiekben. Szép idők voltak. :-)