Fejben Klicsko jobb, remélem erőnlétben is ott lesz!!
Fejben Klicsko jobb, remélem erőnlétben is ott lesz!!
Sűrű gyereknek látszik a fekete, kétesélyes ez is, mint a tőzsde.:)
Majd a ringben embert farag belőle az ukrán!:)
szép halál lesz :) sztm a média többet fizetett érte... :)
Bünti Chisorának 50.000 USD. Megérte?....
BL: Megsemmisítette a Milan az Arsenalt - videó!
Lassan az összes nbI-es focista priuszos lesz , ha így folytatódik.
Magyar bundabotrány: Újabb négy NB I-es meccs gyanús?
Milan Arsenal ma este. Plusz snooker Welsh open, ejhaj bőség zavara. :)
Bunda: Újabb magyar focistát állítottak elő - lapszemle
jó meglátások......
kár,hogy nincs ilyen földem:))
Nem értem, hogy miért Csernyánszki a Paks-ból és miért nem az Olimpiakoszban folyamatosan védő és BL-t is megjárt jó teljesítményt nyújtó Megyeri a 2. kapus. Hogy Király miért van még ott, hacsak nem lelki támaszként, azt nem tudom, de ha a jelenléte számít, akkor hadd legyen, mint 3. kapus.
Cvito-t, aki a válogatott játékához még soha semmit nem tett hozzá meg végképp nem értem, hogy minek hívják be egy gyenge belga csapatból, ahol nem is játszik mindig, ha jól emlékszem.
Helyette Tőzsér, a belga bajnok, BL-t megjárt kulcsembere, aki Seria A-ban fog focizni hamarosan, egy nyeu-s klasszis lassan meg nem fér be legalább cserében??
Szerintem ez Sanyi bá legnagyobb hibája.
És én lassan behívnám legalábbis barátságos meccsekre Vass Ádámot , legalább megnézni, hogy mit tud együtt a srácokkal, mert szélső hátvédet azt nem látok a csapatban továbbra sem...
Ez mekkora! :)
Vagy nagyon okos vagy ennyire fanatikus. Bármelyik is, ha a végén eladja iszonyatosat szakít rajta. :)
ez nagyon szórakoztató... ha felszorozzátok a 250fontot 850k négyzetméterrel, akkor nem rossz a spekulánsunk.
szép hír..