Én is, idei évben ez jó kis menekülőpapír lehet, ha baj lenne a nagyvilágban, egyre jobb eredmények jönnek. Legalább Pannunion helyett maradt még valami, ami ér is valamit.
Én is, idei évben ez jó kis menekülőpapír lehet, ha baj lenne a nagyvilágban, egyre jobb eredmények jönnek. Legalább Pannunion helyett maradt még valami, ami ér is valamit.
Osszekapartak nemi nyereseget...
En tartom meg egy darabig sztem.
Csak egy szikra kéne neki és elszáll. Zárás után kiderülnek a számok, kíváncsian várom. Remélem, holnap már tényleg elszáll 1000 fölé és végre a négy számjegyű tartományban marad egy jó időre.
1013-nál és 1053-nál van 2 db fék.
Itt ültem a gép előtt. 10 - 20 másodpercig láttam a vételi oldalon a tételt.
A PF-en viszont állítják, hogy átkötés volt.
Honnan lehet ezt ilyen biztosan tudni?
Biztos a könyvben állt és nem hati átkötés volt?
3. péntek volt ma a hónapban.
Tévedtem, mégis kapott valaki mennyiséget 1000 alatt. De sebaj.
Ma szépen, szabályosan beállt a könyvbe 22 000 db-bal vételre. Megkapta 965-ért.
Ez a momentum is pozitív lehet a jövőre nézve.
Ez nem igaz, hogy minden nap beraknak egy féket...
Remélem, gyj után kikapják és megindul fel.
Jelentés előtt még 1000 felett lesz.
Eddig szép a könyv, a fék valószínűleg 5 percen belül megjelenik, ahogy minden egyes nap nyitás előtt pár perccel. Ha nem jön, az lesz meglepi, mert akkor csak egy kapzsi vételen múlik és elszáll.
Aki egykicsit is ismeri a céget annak szamara ez a legkiszamithatobb cég a bet-en. Pont olyan jók ma is a fundamentumok mint egy éve . Semmi nem változott ebben a tekintetben. Csak az ara .
Nem okoztak komoly meglepit? Akkor biztos a legutóbbi is teljesen normális volt,semmi meglepő eredménnyel. Hát persze... :)
az elmúlt 2 évben a gspark jelentések nem okoztak komoly meglepetést, most sem fognak. mindenki tudja mit csinál ez a cég, mennyi a bevétele, nyeresége, stb. gyjtől várni ebben változást vicces. aki meg 1000-vel adja lehet azért teszi mert 100 k-t akar összesen eladni és az időbe telik...
Jó lesz ez, amint kikapták a 2k-s féket, betettek még 2+1 k-t. Szvsz gyj előtt nem akarják megindítani.
Féket megint betették, immár szokás szerint indulás előtti 5-6 percben.
Gyj-ig itt tényleg oldalazás, nagyon enyhe lejtmenet lehet, aztán remélhetőleg a gyj meghozza az örömöt és a boldogságot. :)
Nem biztos, hogy idióta. Így próbál ijesztgetni és gyűjteni még. 100 db-okat meg is tud venni...)
Ha lemenne 900 körülre, én is bővíteni fogok.
920Ft alá nem várnám, a jelentésig jöhet egy kis oldalazás.. De ha extrém kirázást akarnának, akkor érdemes beállni sávosan ~900 és ~880-as szintekre is szerintem.