ennyit a visszatesztről. :)
ennyit a visszatesztről. :)
ejjh"...felvételkori árfolyamon történő forintosításának lehetőségét is megfontolásra javasolja .."
Szia ! Mi a véleményed róla ? Hati Short , ha 19800 alá zár. stop. Stop 20094.
Jelen pillanatban még nem dölt el semmi , akár felfelé is mehetne , mert longra áll.
"Nem tartja alkalmasnak az európai államkötvényeket hosszú távra szóló befektetésre a kínai állami vagyonalap."
Lou Csi-vej (Lou Jiwei) a kedden Brüsszelben kezdődő magasrangú kínai-uniós találkozó előestéjén leszögezte: "Európai, például spanyol és olasz államkötvényekbe csak központi bankoknak érdemes befektetni, nekünk ez hosszú távra nehéz lenne".
...yarul csak nyeljétek amit összekotyvasztotatok ,nem hülyék a kínaiak
Hát, túl optimista voltam. 20K-n kezdtem el a shortokat visszanyitni, de csak egy harmada van a szokásos pakknak. Ezt most sajnálom...
érdekes egy nap ez,mindenesetre a 20320as és a 19970es shortok stoppját lehúztam 20100fölé ,ha kilőne nehogy beragadjon az ember,lefelé pedig tervszerint szeretném bővíteni a pakkot
kiváncsi leszek usa nyitás után a reakciókra
nem egészen..ilyen otp árak és ft árfolyam mellett már rég 20k felett kéne lenni..
nem tudom mennyi a Kt..
fölfele 10 -szer könnyebben megy mindig mint lefele - A kapitalizmus csodája :-)) Gekko igy mondaná :-)
+ önkormányzatok nem hivatalos csődje Kínában, a világgazdaság motorja...
finom dolgok ezek :) dán bankbedőlések jelzáloggondok miatt,görög utcai zavargások, zuhno japán gdp,ujabb atomkatasztrófa veszély,mi más lenne rá a válasz mint egy laza 1% plussz :)
Ez is igaz.
Viszont most megint felfelé akarják rángatni ezt az egészet...
várok még..aztán lépek 1 óra múlva ha elindul