60 percesen bux, mol, hati, oti bullish slingesek.
60 percesen bux, mol, hati, oti bullish slingesek.
Jó reggelt! Én a 700 alatt zártak közül 900 környékén elkezdtem visszanyitogatni párat, a többit szépen komótosan majd feljebb, ha lesz ilyen.
Ez is igaz.
Viszont most megint felfelé akarják rángatni ezt az egészet...
várok még..aztán lépek 1 óra múlva ha elindul
hááát nem tudom Bud,de egy este alatt irtózat longos lett minden,ismét,megint ott vagyunk hogy bármi lehet,simán kitörhet hati,ha nem teszi az jelzésértékű lenne a viselkedésére nézve egy esetleges csúszásnál,kormány-imf viták megint elő elő bukkannak,de huf bivaly,ez most inkább long..... meglátjuk az első sweet hours elteltével
egyszer..., valahol..., valaki..., valamikor...
rájön arra, hogy a megszorítás nem megoldás ezekre a problémára (mondjuk Berni tudja, ott nem is megszorítás, hanem pénznyomda megy), akkor itt olyan zuhanórepülés lesz, amilyet még nem látott a világ.
nem...de állandóan esni se kellene...csüt-péntek elég volt....
Na, vége a válságnak ?
egy szavazás mindent megold ?
mert ezt gondolják nagyon sokan szerintem...
a német parlament valamikor feb közepén szavaz erről
17
most akkor mi van ? őrület ez a kutyakomédia...minket meg macerálnak amiatt hogy a jegybankelnök leteszi az esküt a magyar államra ...röhejes...
lassan kezd elegem lenni az EU ból.
"...A javaslatot még meg kell szavaznia a görög parlamentnek, majd az uniós pénzügyminiszterek tanácsának is el kell fogadnia ahhoz, hogy az ország márciusra megkapja az államcsőd elkerüléséhez szükséges pénzt"
Ez már röhej amit művelnek
Elfogadta a görög kormány az újabb megszorításokat
Szombatra virradó éjjel jóváhagyta a görög kormány azokat a megszorító intézkedéseket, amelyek az újabb, 130 milliárd eurós uniós mentőcsomaghoz szükségesek - számolt be a BBC brit közszolgálati csatorna internetes oldala. A javaslatot még meg kell szavaznia a görög parlamentnek, majd az uniós pénzügyminiszterek tanácsának is el kell fogadnia ahhoz, hogy az ország márciusra megkapja az államcsőd elkerüléséhez szükséges pénzt
http://www.origo.hu/gazdasag/20120211-gorog-valsag-elfogadta-a-kormany-az-ujabb-megszoritasokat.html
no, akkor biztos hogy csődbe mennek már.... short megy tovább...
lehet kéne venni valami devizát...
Nekem megvan eredeti magyar szinkronnal, DVD -n...és megvettem a Tőzsdecápák eredeti mozifényképeket is. ( Lobby card) tudod..azok a fényképek amik a mozike lőtt a kirakatban szoktak lenni....30.000 -be került...
sőt megvan a Yugoszláv kiadásban is..most vadászok egy Francia szett-re is. :D
Azt mondják, csak abban lehetsz sikeres, amit szenvedéllyel csinálsz. Majd meglátjuk mi lesz hétfőn. Inkább egy mai zöld és hétfőn reggel piros futik , de tudjuk, ez nem kívánságműsor.
Nemrég letöltöttem le a Tőzsdecápákat (már csak a kép miatt mondom). Néha belekukkantok, király. Ez már ilyen tőzsde betegség , szenvedély.
én is vittem mindet hétfőre...lesz-ami-lesz.....legfeljebb sírunk majd. ahhoz már hozzászoktunk úgyis.
Börni bácsi beszédére, de örülnék egy 20 pontos SP zuhanásnak :D