hát tényleg pont nem arra megy amerre az ember akarná....sajnos sok pénzt lehet bukni..
de keresni is lehet...csak a nyereségnél azonnal le kéne mindig zárni, és türelmesen várni napokat a következő beszállóig..na ez nem megy nekem se. :D
hát tényleg pont nem arra megy amerre az ember akarná....sajnos sok pénzt lehet bukni..
de keresni is lehet...csak a nyereségnél azonnal le kéne mindig zárni, és türelmesen várni napokat a következő beszállóig..na ez nem megy nekem se. :D
Én tartom hétfőig a shortjaim. ;-) Bár lehet, hogy hétfőn ilyenkor nem leszek ennyire mosolygós
Én tartom hétfőig a shortjaim. ;-) Bár lehet, hogy hétfőn ilyenkor nem leszek ennyire mosolygós
Kellemes hetveget, en is hasonlokepp tettem, annyi, hogy 19550re beraktam par hati longot, de nem teljesult, mert tul keson. Viszont vettem OTPt 3930on es MOLt 19050en. Meglatjuk, en optimista vagyok a hetvegevel, mehet egy kisebb kor fel. Utana meg a tok tudja az iranyt, lehet hogy azt mondjak a nagyok, ok, ezzel megvolt a korrekcio, es irany kb 22000ig, de az is lehet, hogy 19800 es le a fenebe. Nagyon nem tudom. A masik aggodalmam, hogy attol meg hogy a rivid tavu trend torik, meg nem biztos, hogy nem lesz nagy oromkodes jovo heten. de a lenyeg, SZEP HETVEGET MINDENKINEK!
20000 v 20100 körül szeretnék shortot nyitni
Hasonlo a meglátásom. Szólj ha nyitsz hétfőn. Köszi
Hát eléggé oroszrulett most bármi, franc tudja mi lesz. Én longot mondjuk biztosan nem nyitnék itt (kicsivel lejjebb talán bepróbáltam volna rövidre), emelkedésekben inkább a shortot fogom keresni, örülnék is egy erősebb visszahúzásnak.
Zártam mindent,no pozi hétvégére..megyek pattintok egy jó Millert citrommal,egészségetekre,kellemes 7végét! :D
Frontin dobnál majd fel egy csártot buxról érdekelne hogy látod ha lesz időd,köszi előre is!
Fogalmam sincs. Mol-ra bejött amit erdetileg vártam, bement 19K alá ma, igaz én nagyjából 18.800-ra azt hittem lejön ebben a körben, persze nap végén még leköthetik, de akár meg is elégedhet egyelőre ennyivel, nem egyértelmű a kép. Otp-ben 15 percesen van egy emelkedő hsz., ebből elvileg fölfelé kéne kilépnie, de benne van a másik eshetőség is. Amerre megindul arra 60 pont benne van. Ha fölfelé akkor 4K, ha lefelé akkor kb. 3860 környéke. Fölfelé a 940 környékét kéne átütnie, lefelé meg 925 környékét letörni. Alakzat alapján a fölfelére szavaznék, ha azonban egy lehetséges 4. hullámnak tekintem a hsz-t, akkor lefelé fog megindulni. Jobban szét kéne boncolni a dolgot, nem egyértelmű a számozás.
azért a tkm tele..ha beleállok egy jóirányú poziba alig mozog ahogy lezárom megindul..
20650es shortomban már 1kpont lenne.. 350,200on lezártam..
bux hati ez nekem nem pálya..
Igen jogos, arra is értettem. Te is tudod, hogy 100 pip ide oda itt nem oszt nem szoroz. :) Sajnos az illikviditás velejárója. Így pontosan nem lehet megmondani a hati fordulóját, csa kb 100pip eltéréssel. De legalább drága az a 100 pip. Még 5 kontival is. :)
jah....eddig tudtam....hogy az az alap, hogy felhúzzák....de most sajnos az egy sima egy fordítottban megváltozhattak esetleg a dolgok....bár talán jobb most visszavenni, mint esetleg egy hétfői gap up után....
Lüke kérdés! :D
15 percesen nézem hatit, talán befejezett 3 hullámot lefelé, és most kezdi építgetni a 4.-et, amivel v. egy kicsit visszajön, v. eltökörészik ezen a szinten egy kicsit, majd az 5. hullám kb. leviszi 400 környékére, ahol egy esetleges későbbi fej-váll nyakvonala megfoghatja rövid időre az esést. Onnan vissza mondjuk 800-20K közé, majd zutty vissza a mélybe. Csak egy elképzelés, de elég jól illeszkedne a képbe.
Hati a kt függő nem a bux :D 19e bux meg is van,sőt alá is ment...