Megint hülye vagy. :)
Kt-t 1000-re !!!!
sok ez a KT tényleg...19.500 kéne már lennie...egy kiadós lekötés jó lenne
én nem teszek be inkább Stop ot....tegnap is kiütötték..és igy rosszabbul jártam.
majd zárom ha nagyon megindulna fölfele.
Ha ma eléri tényleg zárom! :D
Buxban mennyi az ennek megfelelő érték?
Sokallom a nyócszázas kátét...
Én 12400on :) még mindig 800 a kt..
19400néz ki támasznak első körben. Én ott zárnám a shortot. Illetve profitvédővel 770-en.
19400néz ki támasznak első körben. Én ott zárnám a shortot. Illetve profitvédővel 770-en.
bili azért van?
En zartam a teljes short pakkot 19685on. A fenenek van kedve aggodni hetvegen. Szep nyereseg 20090-es atlagrol, es legalabb mar nalam a penz. Inkabb kis nyero, mint buko :D Es szerintem a para most a gorogok miatt van, ha ezt ma vagy hetvegen orvosoljak, akkor ugyanezt az utat bejarhatjuk felfele is. Nem kockaztatok. En most mozizok.
Plágiumgyanús! :D
Nekem innen most olyan 50-50. Akár simán eshetünk is tovább, de már jöhetnek az első esést megvásárló optimisták is, ahogy a fórumban is jól követhető. Átlagban 620 pontot fogtam ezen a short körön 6x leverage mellett, ez pont elég. Most lehet kicsit lazítani. Lehet, hogy DT-elek még ma, de azt hiszem pozi nélkül leszek hétvégén.
én nem vennék..de te tudod...ezt már csak Börni tudja fölfelé húzni...de ha azt is lefele reagálja le a piac, akkor csak olaj lesz a tűzre.
Ja egyébként én java részt azért is zárogattam párat, mert Mol15 percesen megjelen egy pozitív divergencia, ami rövid távra hozhat egy kis fordulatot, ez pedig a hatit is megfordíthatja rövidre.
Én is beírtam már korábban, csak úgy tűnik nem ment át, 700 alatt zárogattam a legmagasabban nyitottak közül, a többit viszem tovább. Nálam a Mol mai napra tervezett célára egyébként jóval lejjebb volt, 19K alatt. Meglátjuk, talán jó döntés volt párat lezárni.
És teszed is? :D