Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#477138 Borska Előzmény: #477135

akkor beérhetne egy kisebb profit,én is több mint egy hete ülök hatishortban,és csak a vakszerencse miatt nem ütött ki a stopp 20560on ,mert 22560at irtam tévedésből az aktiválási árhoz,szóval ez vele jár :),két napja német és francia index shortban

egy dolog amit nem tudok elrakni magamban sehogysem : EUR/USD mozgása

számomra érthetetlen

#477135 lyonell Előzmény: #477133

Ne értzsd félre,1hete sxhortolok,6600-ról van rahedli daxom,meg aranyam innen ezekből a magasságokból shortra.

Re: ds

#477134 Frontin Előzmény: #477124

Nem tudom hol lesz vége ennek a hullámnak, lehet hogy már láttuk az alját a mai napra, de ha megnyúlna, akkor viszont még van út lefelé bőven. Nem hinném, hogy innen most egyhuzamban csak szakadunk tovább lefelé, biztosan lesz visszahúzás, a lényeg hogy alacsonyabb csúcsba menjen. Én a méglévő shortokat tartom, emelkedésekbe beleadok a megfelelő szinteken.

a reménykedés újra felfe…

#477132 TROPHEUS

a reménykedés újra felfelé húz majd mindent

Azt írja az újság szerdá…

#477130 lyonell

Azt írja az újság szerdáig még kérdéses mi lesz a görögökkel.Addig kori vagy sc? ez a kérdés.Ha kori akkkor utána long,ha sc akkor kemény le,.és vége lehet a longnak egy időre.Sc-é esélyesbb még mindig.

szemét usa futival dzsoj…

#477129 Ibiza

szemét usa futival dzsojsztikezi a világot.ki kéne már nőni..valami pajeszos pattanásosképű mozgatja az egeret a világ meg futkos mint a macska a lézerfényre.. szét keresik magukat..napi 24órában.

Re: fd

#477125 Tomko Előzmény: #477097

Nem vagyok benne biztos. Túl sokszor eljátszották már ezt a nap elején beleadunk aztán megvesszük mókát. Egyre nagyobb az esélye, hogy egyszer csak nem húzzák vissza és abból indulhat egy nagyobb korrekció.

#477118 Borska Előzmény: #477114

én inkább így fogalmaznék:

ma várható:

US 18:30 Ben Bernanke Fed-elnök beszédet tart a lakáspiacról

Óvatosan!!! A shorttal ma is .

.....főleg délután!

kiderül :)

ma várható: US 18:30 Be…

#477114 TROPHEUS

ma várható:

US 18:30 Ben Bernanke Fed-elnök beszédet tart a lakáspiacról

óvatosan a shorttal ma is ,főleg délután!

SC, nagyon divatos lett …

#477112 Borska

SC, nagyon divatos lett ez mostanság, egy eladóhiányban szenvedő agyonshortolt piacon felléphet vákumként szippantva fel az árfolyamot ,de ez egy 6-8 hete tartó ralli után,amikor gyakorlatilag a korrekció se volt meg ........ hm,hm én nem nyitnék erre alapozva pozit

#477108 Borska Előzmény: #477099

óvatosan evvel a jó makróval,egy esetleges pozitiv meglepi a dollárt erősítené,és a FED beavatkozás esélyét háttérbe szorítaná,kezdeti felrántás után további dollárerősödés és index esés jöhet

a magam részéről a mai nap 19700-800 körüli hati zárót várok ,19000feletti buxot, de itt bármi lehet,kiderül

#477100 Frontin Előzmény: #477093

Bux-ban első rés betöltve, hati esetében a tág Kt-nak köszönhetően egyelőre nem. Meglátjuk mit hoz még a mai nap.

#477099 Euroman Előzmény: #477093

reméljük így is lesz...jó lenne, ha délután 16 óra előtt jönne jó usa makró, és máris sc-vel zárhatnánk....