azért csak figyu.. csodálkoznék ha nem 20k felett zárnánk.. sziporka lesz ma..
szerk: lementek a stopokért
azért csak figyu.. csodálkoznék ha nem 20k felett zárnánk.. sziporka lesz ma..
szerk: lementek a stopokért
Hati réssel le. Jól kezdődik. Meglátjuk visszatölti-e ma.
longosok még nem kezdték dobni...azt hiszik hogy most jön az újabb emelkedő hullám..ez csak egy megpihenés volt :-)))
850 pontos kt,az köszi...
mindjárt kezdik eladni a longosok is...KT nagyon magas.
lehet hogy tegnap láttuk a tetejét ? az USA piacnak ?
lehet hogy mégis jó hogy tegnap 10 pont miatt shortban maradtam ? :D
Utoljára egy megvett részvényre a mostanihoz hasonlóan magas eladott részvényszámra utoljára tavaly júliusban volt példa. Mivel akkor július utolsó hete és augusztus második hete között a Dow 2000 pontot esett, aggodalomra adhat okot a bennfentesek részvényektől való mostani elfordulása.
Ráadásul a bennfentesek tavaly novemberben is jól időzítettek, hiszen a nagy piaci rali előtt miközben 1 részvényt vettek, csak 0,81 darabot adtak el.
Börni..a nagy mutyis...akkor lesz itt megint kapkodás.
holnap lesz pár komoly usa adat..meg beszél a berni.. nem szoktak alávágni.. meglátjuk..
szeretném ha 650ig felhúznák.. 550már jó.. akkor már egyre alacsonyabb tetők..
Én megtartottam, egyszerűen azért, mert kisebb időtávon is még esést várok, nagyobb tf-t nézve pedig a mai nap akár egy normálisabb korrekció kezdete is lehetne. Jó lenne holnap egy megerősítés a mai napra, de az sem tragédia, ha némileg korrigáljuk/konszolidáljuk a mai esést. Holnapi nap nagyon fontos lesz a továbbiakra nézve. Amcsik megint bikulnak, nap végéig jó lenne ha kifulladnának, reggelre meg egy frankó minuszos futi. Mindösszesen ennyi a vágyam.
én meg lezártam volna a shortot, de utolsó percben feljebb jött..igy maradtam shortban....meglátjuk jó ötlet volt -e....lehet hogy nem.
De szép felkötés úgy mindent! :D
Ezek a Diégós fijúg mindig kitalálnak vmit! :D
kiváncsi leszek,mert a nemzetközi hangulat nem indokolt volna egy ilyen csúszást béten,ha valahol felmerült megint valami országkockázati dolog ,azt további csúszás követheti,plussz rizikófaktor hogy a záró long elkönyvel egy pozitív usazárást,ha azonban bepirul a dolog,mert bármi lehet,akkor az holnap csúnya nagy több százpontos résben nyilvánulhat meg ,bár HUF támogatja a vételt és usa piacok is ,VIX is longoldali,egyenlőre