USA adat is jó lett..akkor lehet itt még ma nagy emelkedés..úgyis arra várnak..
jelenleg csak figyelek...ha nagy mozgás lesz lépek.
USA adat is jó lett..akkor lehet itt még ma nagy emelkedés..úgyis arra várnak..
jelenleg csak figyelek...ha nagy mozgás lesz lépek.
15 nap haladékot is kaptak állítólag...nálunk azért nem felhőtlen az öröm.
Görög politikusok állítólag megegyeztek a megszorításokról, ezért a meghúzás.
Ahhoz a pár gombnyomáshoz nem kell sok idő.
Akinek meg nincs netes ker. felülete, az banki értékpapírszámlára vesz (vsz) befektetni.
Szultán, ez rád nézve igaz, aki egy tapasztalt, talán nem túlzás ha azt mondom, hogy profi tréder. De sok olyan ügyfél van, akinek se ideje, se tapasztalata, se kedve ahhoz, hogy saját maga intézze tőzsdei ügyleteit. Az ilyen ember próbál megbízni egy brokicégben, egy brokiban, hogy ezt a dolgot intézze helyette. Aztán persze az esetek 80-90 %-ban bukás a vége.
De azért vannak jó brokik is, még ha ritkák is:)
A bróker egyetlen feladata, hogy egy csörgésre vegye fel a telefont, és 3mp-en belül kösse meg, amit szeretnék. Ennyi. Se több, se kevesebb. Ne legyen véleménye, ne befolyásoljon semilyen irányba!
Manapság még ennyi feladata sincs, mert online kötök.
Szerintem sem. Az év első napjaiban látott szintek nem térnek vissza 1-2 hónapon belül tutira. (hacsak valami extra para be nem üt)
Ehhez nem kellett volna felhívni, csak ránk hallgatni és nem folyton az esésért rimánkodni. :)
Ha meglesz a nagy kijózanodás szvsz utána sem fogunk kiesni az emelkedő trendből naposon/hetesen.
most beszéltem brókeremmel..
szerinte most benne vagyunk egy lefele körben..aztán ha kijön egykét jó adat lesz még egy csúcstámadás, mindenki rohan venni...az lesz a teteje. de mostani esés után mindenképpen várnak még egy felfelé menetet.
Sztem annak 22k környéke, de max 22,5k lesz a teteje. Következő napokban talán max 2 hét és eldől, mit szeretnének.
Bux is mehetne 25e fölé aztán nemtom...feltételes mód ez piszokul.
Daxban kb ott lesz a vége 7000 körül. Onnan akár 10-15% esés is lehet, by Trendlines.
20k körül lesz a hati, akkor figyelni kell, mert jó long beszálló lehet, az utolsó menetre.
Dax-ot nézem,kitörhetne 7000 ezer fölé,lehetne fals.Aztán kampec.
2-3 nap Sc? Lyonell Te sosem javulsz! :D