Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: ds

#476536 Waszeitung Előzmény: #476525

Azt ugye tudjuk hogy felkötés lesz,szval tippeljük meg hogy melyiket vagy melyikeket kötik fel és melyiknél lesz nagyobb az elmozdulás...

Re: nincs cím

#476529 Euroman Előzmény: #476513

Sejtet ly-nal????? Ezt még olvasni is szörnyű...én nem vagyok egy nagy hazafi, de a helyesírást fontosnak tartom. Ezért is gondoltam S. Pálról már a "Pálgium" ügy előtt is, hogy egy s*ggfej, mivel a helyesírás nem az erőssége.

Re: ds

#476525 Frontin Előzmény: #476518

Na akkor jöjjön ma is az utolsó óra bevett forgatókönyve. Ezt egyszerűen nem tudom megunni, ááááá....

ds

#476518 Waszeitung

Azt fogom igazán élvezni ha heteken keresztül vánszorgunk felfelé napi 0,1-0,5% al....

De honnan szednek még több rossz hírt az emelkedéshez?

#476516 BudFox Előzmény: #476505

még nincs esés...sőt, megint fölfelé akarják rángatni..a változatosság kedvéért...ez a legnagyobb rallyk egyike amit láttam..már 1 hónapja tart.

#476515 rbbj11 Előzmény: #476513

vagy 1-2 hónapig is.

Én magávl a rv-longokkal már kb. 2 hónapja optimista vagyok, de csak az amcsikról volt bika véleményem. EU azt hittem lemarad, és magyar eszközök lesznek a sereghajtók, gondoltam én... Egyelőre amcsi bika hangulatom utólag is indokoltnak tűnik, mi több megannyi alátámasztást kapott, de EU nagyon meglep. Mai napig nem értem, miért állja ilyen jól a sarat EU rv-piaca, és különösen nem értem, miért teljesíti BUX még amcsikat is felül.

De ha azt nézem, hogy indokolt maga a rv-piaci bull és a BUX erősebb mint bármi más, akkor mégis miért kéne bárkinek is pesszmista célárakat megfogalmaznia???? Ráadásul 18e innen -10%....én azt mondtam csak, hogy talán nem is lesz már az alatt. Az is óriási váltás lenne ehhez a masszív vételi erőhöz képest.

#476513 lyonell Előzmény: #476507

Kezd előjönni az überoptimizmus.Már te is lassan optimista vagy.kezd eltűni a félelem,és pozitívvá válni a hangulat.Ilyenkor még akár 1-2 hétig is tarthat a beültetés,de nem sok jót selytet longra.

#476510 Borska Előzmény: #476507

az is simán lehet,bármi lehet,nem könnyű megtippelni mi is lesz a végkimenetele a dolgoknak

az igazán kellemes short…

#476508 Borska

az igazán kellemes shortos szempontból az lenne ha a lassan másfél hónapja tartó folyamat szép lassan visszabillenne USDHUF szempontból,vagyis usa piacnyitás után ne beverjék keresztet hanem az addigi napi nyereségét kihasználva longot nyissanak az amcsik,ha ez elindul,indul az esés is,addig semmi,szerintem,nem kéne hozzá sok,pici görögpara,pici kormány oldali fafejűség,ujabb zseniális ötletkavalkád,megugró kötvények...... esne ez ha rajtam múlna.......

#476505 Borska Előzmény: #476497

Bud,remélem leküldik a hatit,de ez eddig madárfütty...... egy emberesebb korrekció 1000-1200pötty,na az kéne,és akkor utánna ismét fejtörés hogy fordulunk vagy erőtgyüjtünk.

Itt bazira nem akar esni semmi sem,van itt minden,félelem fala,hit a kilábalásba,shortzárás,ECB, QE3 és kitudja még miminden,egy dolog nincs,esés, egyenlőre.

.....meglátjuk