A tegnapi napra 14,12$ volume c.-t számoltak fel a szokásos napi 0,01 helyett. Kicsit húzósnak tartom. Másnál is ez a helyzet az egyenlegben? (basic-em van)
Volume commission -14.12 USD 1.0000 -14.12 USD
A tegnapi napra 14,12$ volume c.-t számoltak fel a szokásos napi 0,01 helyett. Kicsit húzósnak tartom. Másnál is ez a helyzet az egyenlegben? (basic-em van)
Volume commission -14.12 USD 1.0000 -14.12 USD
Nem kell németül hitelesíteni.
Utalás napja után 1 héten belül a számládon lesz.
Hello. Valaki tudna nekem segitseget nyujtani abban hogy a Banknak a szemelyi igazolvanyt Nemet nyelven kell hitelesitetn
i.
Eleg bonyolultnak tunik a szamlanyitas, de a video segitsegevel menni fog. Az utalas utan mennyi idovel erkezik meg a penz a svajci bankba??
A segitseget elore is koszonom
Hello,
Nekem január óta van egy Premium számlám, amit publikálok is itt: http://kezeltszamla.5mp.eu Ha kíváncsi vagy látogass el az oldalamra.
Sziasztok!
Akinek régóta van számlája a perfecto fx-nél (jó lenne ha a kezdetektől lenne), légyszi írjon nekem egy privát üzenetet
köszi szépen
Kapni fogsz egy emailt azon minden adat rajt lesz. Iban szám ,swift kód.Ezeket beírod a megfelelő helyre. Bank címe.Ezt is beírod. És a számlád sima száma(nem iban formátum) ezt beírod a közlemény rovatba a neveddel együtt. A kedvezményezethez a saját nevedet. Én így csináltam.
Tehát lesz egy BIC (SWIFT) kód és egy számla (IBAN) kód?
Szia!
Én Rafiból utaltam közvetlen net bankon keresztül.Majd kinyomtattam a visszaigazolást és elküldtem emailen a kapcsolattartónak.Minden simán ment.Hétfő utalás ,csütörtökön telefonáltak(este 7-kor!!!),hogy megérkezett a pénz.
A Ducascopy számlára utalás ill. visszautalás közvetlenül történik vagy levelezőbankot kell igénybe venni?
Ha valaki tudja előre is köszönöm!
Megmondanád, kik voltak ezek? Komolyan érdekelne. köszi
Érdekel engem is végre egy elfogulatlan vélemény alkotás, amit eddig még nem sikerült olvasnom, és szerintem az eltelt idő fontos, domináns lehet az összehasonlításban. Nyáron volt egy nagyon sikeresnek értékelt csapat, akik szinte duplázták egyik hónapról másikra a számlák méretét, de az ősz az elért hozamokat sem segítette megtartani. Pár hónapig tudták a számlákat életben tartani.
kicsit off..
a tőkevédelmen gondolkozom.
Mondjuk minden pozit zár 20 % bukóban. És ha a következő sorozat is erre a sorsra jut?
Hogy működik ez a gyakorlatban?
Szia!
A kezeltszamla.blog.hu olvasottak alapján el is hiszem ezt. Máshol is olvastál a cégről? Ezen az oldalon elég részletesen le van írva minden(buktató). Ennek ellenére ez egy igen népszerű befektetés. Mondjuk a quantum is az (volt).
https://perfectofx.com/index.php?m=1 - itt mindent megtalálsz
Ha kell segítség szólj.
Köszi a választ.
Gondolkodom egy ilyen perfecto-n kb US 2500 körüli összeggel, mint valami alternatív befektetés...
Körbeolvasgatom a témát. :)
Ez mintha nem egy láthatatlan lebegő minuszokat görgető Róbert lenne, és a tőkevédelem is valósnak tűnik. Na meg biztonságosabbnak tűnik.
Vannak jobb hozamokat ígérők, pl az Apollónia, de valahogy ott nagy vörös betűkkel villog a veszély szó a fejemben...