Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#473884 Zotya32 Előzmény: #473875

"Az intézkedés meghozatalánál súlyosító körülményként került értékelésre, hogy

- az Ügyfél a többszörösen is jogszabálysértő magatartást […] éves piaci, befektetői és az érintett kibocsátónál is eltöltött vezetői tapasztalat birtokában követte el"

#473877 Zotya32 Előzmény: #473875

". E tevékenysége során észlelte [az A] Nyrt. 2010. [T+1 napján] közzétett rendkívüli tájékoztatását [a kibocsátó által peren kívüli egyezség megkötéséről, mely alapján vagyoni értékű jogot vett át a perbeli alperestől]."

http://profitline.hu/hircentrum/hir/209699/Peren-kivuli-megallapodast-kotott-a-KEG

"A megállapodás alapján a Ganz Híd, Daru és Acélszerkezet-gyártó Zrt. alperessel szemben a Társaságnak fennálló 202,5 Millió Ft összegű kötbér és elmaradt haszon követelése az alperes tulajdonát képező vagyoni értékű jogok megszerzésével megtérült."

na, akkor aki nem hülye az összerakhatja a mozaikot....

bennfentesség, M.György, peren kívüli megállapodás, vagyoni értékű jog átadása... többet nem segítek.

#473875 Zotya32 Előzmény: #473820

http://www.pszaf.hu/data/24224536/keksz_6167990.pdf

miért nem teszik közzé a teljes történetet? Aki bennfentesen kereskedik az vállalja azt is, ha lebukik akkor kiderül minden, és nem ilyen fantom jelentés készül a nyilvánosság számára...

M.György... vajon ki lehet? Milyen papírokban szokott bennfentes kereskedés történni???

#473820 rbbj11 Előzmény: #473757

nem, itt oszd meg, mond el a keg forgalomalakulásának okát. Én már leírtam, minek látom: ügyes folyamatos bennfentes eladásoknak

KEG RALLY!!!

#473754 úttakarító

No Para! Valójában a nagyok nem akarják eladni,ez csak ijesztgetés.Mindíg nézd a forgalmat is! Direkt nyomják le az árát,hogy olcsón tudjanak még hozzá venni és egy váratlan pillanatban limites emelkedés jön.Tartás!!!

most nézem, hogy hajdaná…

#473709 rbbj11

most nézem, hogy hajdanán ez is ért 1950 ft-ot is.

Az is érdekes, hogy minden emelkedése forgalmas volt, mig a lefelé ág alacsony forgalmú. Szal itt a papirtol szabadulni vágyók nagyon tehetségesek, mert sikerül emelkedésben eladniuk. Gyakorlatilag ez megy, mióta bevezették, ilyet még alig láttam

Re: KEG RALLY!!!

#473660 rbbj11 Előzmény: #473656

miért, hova rakná egy olyan a talált pénzt, aki dobozon nyerészkedett? Talán MOL-ba egy évre? :)

#473619 rbbj11 Előzmény: #473552

magamból indultam ki, én is spekiként szálltam ki ;) sztem sokan ráugrottak, látva az árfolyamfelnyomást

#473552 Zotya32 Előzmény: #473548

abból nem a spekik, hanem a bennfentesek szállnak ki... :))

ők meg nem jönnek ide... van itt másik bennfentes csoport...

#473548 rbbj11 Előzmény: #473250

hybrid dobozból kiszálltak a spekik, igazán áthozhatnák ide, meg tudnák ezt is ralliztatni.

KEG RALLY!!!

#473250 úttakarító

Mivel 63 ft-nál megakadt,sokan elbizonytalanodtak és eladták.Majd fölmegy újra...