Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#472503 BudFox Előzmény: #472426

ha igazi USA polgár lennék nem hiszem hogy Mo -ra fektetnék be...viszont ha kitelepülnék akkor lehet hogy idahaza tartanám a dollárban keresett pénzemet..

ez attól függ ki- mennyire ismeri az országot...nyilván a média sok hülyeséget elmond..komoly befektetők rendesen átlátják a dolgokat.

#472426 banyaiz Előzmény: #472373

Nem tudok ilyen infót sajnos. . Valahol kell legyen a pénz. 0 körüli kamatnak elvileg arra kellene ösztönöznie ne parkoltassák a pénzt . De azért elég sok bizonytalanság van gazdaságban sokan keresik a biztonságot pl múltkor német állampapíroknál egy jegyzésen negatív hozam alakult ki. :) Extrém dolgok vannak.

Tavasz: ennyi a különbség a magyar és az Usa állam fizetőképességének megítélése között, de mondhatnám németeket is.

Olasz, görög kötvényeket sem jegyzik le 0 körül . Hiába van az ECB kamat 1%-on. Le lehet vinni a magyar jegybankit is 0 -ra, ha közben a Ft-ot szétszedik, és az állampapír hozamok maradnak 7% felett. Bizalmi kérdések is ezek. De most őszintén ha Usában élnél, és tele lennél pénzzel ellenállhatatlan késztetést éreznél , hogy Mo-n fektess be mert akkora bizalmat keltettünk magunk körül elmúlt években? Vagy annyira tökéletes a gazd polunk? :) Persze van az a szint amin már vonzóak vagyunk.

#472385 Tavasz Előzmény: #472291

milyen szép ellentmondás,hogy nálunk meg a gazdaság "élénkítésére"kamatemelésre kényszerítenek:-)

mekkora lehet a gond,ha 2008 óta marad továbbra is és látják előre,hogy minimum meddig.Mi is megléphetnénk.Fellélegeznénk a hitelek alatt.Persze mivel minket szívesen nyírnak ezzel,így nem hoznának pénzt,szóval,inkább csak egy rövidke gondolat szaladt át a fejemben.

#472373 BudFox Előzmény: #472291

mennyi pénzt tesz a lakosság a bankokba megtakarítani ? azt lehet valahol tudni ?

#472291 banyaiz Előzmény: #472281

Igaz, de egészen rendkívüli az ,hogy egy FED elnök úgy kommentál egy 0% körüli kamattartást, hogy ez várhatóan 2-3 évig így marad még. Példa nélküli vsz a történelemben. Főleg ha azt nézem, hogy kb 3 éve már 0 körül van. 6 éves periódus 0 kamattal? Az nem gyenge lenne.

#472273 banyaiz Előzmény: #471303

Berni megint meglebegtette a QE3-at. Idén vajon meglépi e? Egészen zseniális ez, hogy semmi intézkedés , csak szavak de ezzel is tud komoly hangulatot, bizalmat kelteni. Kb a QE2 kifutása óta operál ezzel ha kell akkor lesz. Úgy tűnik ez működik is.

Azért az sem hétköznapi, hogy ilyeneket mond 2014 -ig 0 körüli kamat. Bazz az még 2-3 év. Hihetetlen mik vannak a világban. Vsz ez 20-30 éve elképzelhetetlen lett volna ilyen hosszú távú kamat előrejelzést mondjon egy jegybank.

3 éves csúcs közelebb va…

#471303 Fornit

3 éves csúcs közelebb van mint a 2012-es mélypont...

#467533 Donoo Előzmény: #467421

100ezer körül, 1 nap alatt azért az már jó lett volna... még 1 ilyen hiba tőlük, aztán váltok, mert nem hiszem, hogy egy ekkora hiba, ami már nem az első tőlük, mert múltkor a vételemnek a megbízási díját is rosszul könyvelte el a rendszer, akkor 5x több díjat számolt fel, mint amennyi valójában lett volna, még jó, hogy észrevettem... aztán hálisten visszakaptam azt a pénzt, de mondjuk előtte ki tudja hányszor csalt a rendszer, mert a több 100 megbízásomat nem fogom most végignézegetni... szóval vicc az egész. nem is idegesítem magam ezzel, inkább továbblépek

Ma jelent a JPM, ami han…

#466926 apafi

Ma jelent a JPM, ami hangulatot adhat az 1300-hoz.

#466841 kelvin Előzmény: #466838

A válasz egy szó: megszívtad

Ezt most nem azért mondom, hogy bántsalak, hanem tapasztalat. Nem hogy az általuk elb..ott nyereséget, de veszteséget sem fogod velük tudni semmilyen úton kifizettetni. Ezt egy ilyen történet sajnos. De ezt valahol a szerződésben is megtalálod. Egyébként ilyen esetben asszem lehet webbróker vagy telefonos brókert használni.

Drága tanuló pénz volt, de legalább nem vesztettél egy fillért sem emiatt.

remélem valaki tud segít…

#466838 Donoo

remélem valaki tud segíteni. Van egy olyan problémám, hogy én KBCnél kereskedek és tegnap az én örömömre rendszerhiba volt a petiben, nem lehetett vételi megbízást adni, legalábbis nekem. JASO rv-t akartam venni az amcsi piacon, de nem jött össze, azóta emelkedett 35%ot. Írtam ezeknek a drágáknak, de csak azt írták hogy sajnálják és tényleg rendszerhiba volt, én pedig írtam nekik, hogy a nyereséget állják ők akkor ez miatt. Szerintetek? esetleg kihez lehet fordulni még? tavaly és azelőtt sokat vesztettem, most meg egy ilyen... a szerencse nem az én oldalamon áll :))

Úgy néz ki a héten szere…

#466548 Fornit

Úgy néz ki a héten szeretnék a 1300-at.

5 havi maximumon eddig a futures.

Re: Fractals

#464762 BudFox Előzmény: #464174

csak úgy általánosságban zsidózunk még...jól tudjuk hogy már mindenkire igaz lehet ez akik benne vannak a pénzügyi hatalomban.