Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: KEG RALLY!!!

#473085 rbbj11 Előzmény: #472815

eltaknyolt a keg-es liba vagy csak korrekció a legutóbbi 10%-os emelkedés után?

KEG RALLY!!!

#472815 úttakarító

Sziasztok! Szerintem a nagy rally most nem úgy jön el ahogy megszoktuk,hanem szép lassan,mert még gyűjtögetni akarnak.Szerdán 57-nél én is eladtam egy keveset,mert nem bírtam idegekkel aztán nap végén csak úgy néztem 60-nál.És nézzétek a növekvő forgalmat is! Kitartást,jó lesz ez.

ralli?

#472483 rbbj11

na, mi van már, nagy forgalommal uhrásra kész, de mire várnak még azok, akik rá fognak cuppani 20-40%-kal magasabban? :)

hosszas gondolkodás után…

#472262 rbbj11

hosszas gondolkodás után a keg-et szemeltem ki újabb spekulációs támadásom célpontjául :)

#472179 Zotya32 Előzmény: #472176

nem? lásd phyl 22-17. simán itt is lehetett volna 60-ról 50-re 1 millió db öntés...

De mondjuk itt nem ez a cél, mert akkor az újra színre lépő ex-tulaj egyből bevásárolta volna magát, és ráhúzná a kakis bilit a fejükre... szerintem önteni akkor öntenek, ha a haverok állnak alatta, mert különben oda az irányítás, és ez kockázatos...

#472168 Zotya32 Előzmény: #472158

100k-val? az 5.5 millió ft... Maci.. ugyan, no... minek kockáztatod a pénzed??

egyszer nyakon öntenek aztán majd pislogsz...

szerintem vagy vegyél bele 100k-val, és indítsd a rally-t vagy inkább ne tegyél ilyet, ez piacbefolyásolás... ilyen formában a pszáf bünteti... Hybrides kivitelben meg nem foglalkoznak vele.. :)))

#472158 macika Előzmény: #472100

eheh ma szépen pufferoltam a vételit 100k-val

kiv leszek jönnek-e holnap a kisröfik tovább

talán igen, most ezeket szeretik"" mert a bluk nem mennek

#472119 zeeh_ Előzmény: #472087

Ezt nem értettem én se, hogy pl. a tolvajmédia miért nem ezt a módszert tette, pedig a sok "T" kategóriás szemét közül ott volt még 1 évvel ezelőtt a legtöbb érték. Ehelyett csorgatták, visszavertek minden emelkedési próbálkozást és lement a bányászbéka feneke alá.

#472087 Zotya32 Előzmény: #472080

azt nem értem a phyl-keg bennfentesek miért nem tanulnak a diáktól?? (hybridbox)

ott a béke segge alól húzzák fel a papírt, és van rá kereslet... pedig a dobozos még annyira sem működő cég mint a phyl-keg páros... ezek mögött legalább 1 egységnyi érték még van...

KEG RALLY!!!

#471839 úttakarító

Sziasztok! Úgy gondolom a kispapíroknál a rallyk részben pszichológiai alapon működnek,részben azért mert nagyon "olcsók" már,illetve van akinek jóval magasabbról van és hígítja (ezt én is szoktam).Ha elindul egy vonat,senki sem szeretne lemaradni róla.A 80ft-ot kinézem a papírból az e feletti árfolyamhoz valamit produkálniuk kéne...

KEG RALLY!!!

#471742 úttakarító

Rájöttem,hogy 54-en bázis épül,mivel addig adták le csak ma is.Igen,még mindíg sok az eladó...

KEG RALLY!!!

#471563 úttakarító

Egyetértek.Ez az 57 ft-os szint mindíg egy akadály neki,de ha áttöri,újra 70 ft !

#471560 Zotya32 Előzmény: #471551

nem engedik a háttérből irányítók az emelkedést. Mindig megpakolják a könyvet, tudják, hogy akkor senki nem mer belenyúlni. Sajnos 2-300 millió ft nélkül ezt nem lehet kimozdítani. Ennyi pénze meg senkinek nincs, csak azoknak akik ide nyomták le az árfolyamot.