Regisztráció Elfelejtett jelszó

Forex Robot reloaded

Apollo Money Maker EA

#470922 HZ-FX

Jó estét Mindenkinek!

Szerintem nagyon jó a cikk, Kelvin.

Annak nagyon örülök, hogy a Kelvin feltette nektek a MAM számláját:

http://www.myfxbook.com/members/bsiamm/kelvins-managed-account/224842

Mivel ezen látszik, hogy a tavalyi év végén 2011.12.28.- 2012.01.02.-ig nem volt kereskedés, illetve pozició nyitás az Apollo Money Maker által. Ennek az az oka, hogy (megküldték emailben) egyrészt, hogy az AMM óvatosabb beállításokkal fut a MAM-on, mint a bemutató számlán és ezért nem nyitotta meg azokat a tradeket a MAM-on, amiket a bemutatószámlán, másrészt a BSI is kezeli a kockázatot és 12.29.-én leállították az AMM-t az év utolsó napjaira várható nagy mozgások miatt. És volt is nagy mozgás (330pip). Megmondták előre!!! A másik pozitívum, hogy a BSI szemléltetni akarja a bemutatószámlával, hogy az Apollo Money Maker minden körülmények között pozitívan teljesít, de a MAM-on az ügyfeleik pénzének a biztonsága a legfontosabb.

Egyébként, nem szeretnék senkit megbántani, de tényleg nem szép dolog elvenni a traderek kedvét a robotozástól, azért mert valaki a saját szolgáltatását szeretné burkoltan eladni mindenkinek,

és az sem szép dolog, hogy nyíltan kijelenti, hogy rajta kívül senki sem ért a forexhez, de ő 3 év után a profik profija...

3 év tapasztalatára én nem bíznám a pénzem...

Nekem több mint 10 éves tapasztalatom van a tőzsdén és még mindig tanulok és látok új dolgokat...

Higgyétek el, hogy a BSI nincsen rászorulva senki pénzére és nem ti tesztek szívességet neki, hanem ő nektek. Nem bírálni kell ezt a robotot tapasztalat nélkül a valótlant hajtogatva, hanem használni és utána mondani róla véleményt:

https://www.apollomoneymaker.com/member-registration.aspx?id=BSI1517

Regeljetek bátran, mert maximálisan megbízható, mind az Apollo Money Maker robot, mind a BSI!!!

Re: melyiket?

#470864 Shortosgyula Előzmény: #470852

Egyetlen egy dologra válaszolj, elég ha magadnak: rá mernéd tenni akkora pénzre a robotot aminek az elvesztése már nagyon fájna?

A válasz valószínű nem, mégpedig azért nem mert ezek nagyon kockázatosak ellentétben azzal ha megtanul valaki kereskedni. Én nagy is pénzzel tudok kereskedni mert nem vállalok extra kockázatot.

"Elárulom, hogy sima támasz ellenállás töréssel, simán lehet kereskedni, nem kell hozzá nagy tudomány.

A teknős stratégiát ismered?"

Már megbocsáss de te nem tudsz trédelni ez süt a szavaidból :)

Sok sikert és majd 2 év múlva térjünk vissza erre a témára, nagyon meglepődnék ha ugyanez lenne a véleményed mint most. Én itt leszek, mármint a szakmában te viszont nem biztos...

#470852 kratya Előzmény: #470850

Látszik, hogy nem használtál soha robotot, vagy ha igen akkor nem láttad át a lényegét, és nem tudtad használni.

Rengeteg mindentől függ, hogy jól működjön, de nem megyek bele, mert úgyse tudlak meggyőzni.

"Az életbe nem programozza senki mt4 robotba ami alapján akár én akár más kollégák kereskednek mert túl összetett."

Elárulom, hogy sima támasz ellenállás töréssel, simán lehet kereskedni, nem kell hozzá nagy tudomány.

A teknős stratégiát ismered?

Maradjunk abban, hogy a tőzsdén a stratégia, és a PSZICHÉ szerepe kb 10% és 90% a PSZICHÉ számára, és ezt a robotok kiküszöbölik!

Részemről le is zártam, ha megérted akkor jó, ha nem akkor pedig ne vedd más kedvét el a robotozástól, azért mert neked nem jött, össze, vagy nem úgy muzsikált, ahogy szeretted volna!

Teljesen félre vezeted ezzel az embereket

#470850 Shortosgyula Előzmény: #470848

Nem szkeptikus vagyok hanem realista és esetleg még konyítok is a tőzsdéhez , forexhez.

Mutass egy jó robotot, myfxbookjával és megmondom hogy jó -e vagy sem.

Nem nagyon lesz ilyen elárulom.

Mutatok én is egy robotos myfxbookot ami nagyon impozáns de kézzel felülbírált kötések vannak benne, egyébként az sem működne. Azaz megveszed ezer usd-ért hazaviszed és nem azt kapod amit ezen a görbén látsz.

Az életbe nem programozza senki mt4 robotba ami alapján akár én akár más kollégák kereskednek mert túl összetett.

Remélem írásaim picit segítenek eloszlatni a rózsaszín ködöt :)

#470849 kratya Előzmény: #470846

Te miről beszélsz????

Azt mondtad ismered a robotokat!!!!

Akkor nem értelek?????? Robotnál mint mondtam az 1/5 R/R teljesen tökéletes elfogadható

Az a 14% egyébként 10% de teljesen mindegy nem ez a lényeg, mert lehetne 35% is!!!

Most akkor mit ismersz????? Nem értem???????

Annak örülj, hogy kézzel tudsz kereskedni folyamatosan rentábilisan, amit kevesen képesek nyilván, épp ezért robotokhoz fordulnak.

Azért megkérdezzem halkan mennyi volt az 1 éves tavalyi hozamod kézzel?

Nem személyeskedni kell, hanem gondolkozni!!!!

Te milyen R/R-el lépsz be, milyen TF-en kereskedsz, mennyi az éves hozamod, és nem utolsó sorban, mennyi a DD?

#470848 Roberrtto Előzmény: #470846

Már ne haragudj, de a kockázatot Te állítod be.

Ha valaki mohó akkor saját kereskedésével is elbukhatja mindenét.

Egyébként minek írtok ide, ha ennyire szkeptikusak vagytok?

Soha nem értettem, ha valamivel ne mszimpatizálok, akkro nem foglalkozok vele.

Egyébként az meg jó nagy hülye aki mind az 50000$-ját egy robotra teszi fel..

#470847 Roberrtto Előzmény: #470844

Egyébként abból mi igaz, hogy a wallstreet a végét járja?

Most kicsit gyengébben teljesít, de gondolom jönnek hozzá frissítések és csak jó lesz megint.

Igaz most trendforduló is van, meg nem ártana ha a piacok is megnyugodnának végre, habár erre kicsi az esély.

Wallstreet használókat krédezem, 1000$-os kezdéssel a 0.05 lot nem számít kockázatosnak?

Jővő hónap elején kezdeném, addig ugyan 4 demószámlán futattom, de érdekel a régebb óta használók véleménye.

Esetleg még miylen beállításokat javasoltok? Most pl hétvégére nyitvamaradt egy pozició, ez igen rossz szerintem. Ezt hol tudom beállítani, hogy ne hagyjon nyitott poziciót hétvégére?

Több robotról is szívesen olvasnék, a million dollar pip pl eszméletlen mit müködött az útóbbi időben:)

Esetleg aki azt használja milyen brókert javasol hozzá?

#470846 Shortosgyula Előzmény: #470844

Tök jó ez a wallstreeet. 14 % -ot bukni egy pozin, kockázatkezelésből elégtelen...

50 ezer usd-s számlán elsírnád magad egy ilyentől.

Kérdőjelek és felkiáltójelek halmozása helyett gondolkodj inkább, ha nem megy akkor üvöltözz tovább :)

#470845 kratya Előzmény: #470814

Szia!

Wall street jó választás!!!!

Az auto MM-et kapcsold max 10-re és nem menjen minden páron.

Az Mdp nagyon érzékeny a sebességre, nem tudom, hogy Vps-en akarod-e futtatni, vagy otthon

Kis segítség: itt válaszolnak a kérdésedre, és tudják mi az a Martingale! :-)))))))))

http://forex.profikezdo.hu/forum/viewforum.php?f=12

#470837 vogel Előzmény: #470835

jó, nekem mindegy. bennem nincs rossz szándék...

sok SZERENCSÉT a martingálozáshoz. legalább olvass utána, mi az... matek.

#470835 Roberrtto Előzmény: #470834

Aha, Te tudod, látom a hozzászólásaidon,hogy nagyon hozzáértő vagy, kb 1-1.5 éve tőzsdézel.

Hidd el többet nyertem én már mindenfélén úgy, hogy kockáztattam.

A nagyképű hozzászólásodból itélve nagymenővel van dolgom, azok szoktak ilyen pökhendi módon válaszolgatni. (valakitől el kell nyerni a pénzt)

#470834 vogel Előzmény: #470833

legfeljebb a saját károtokon tanultok...

végülis tényleg valakitől el kell nyerni a hozamot.

#470833 Roberrtto Előzmény: #470830

Ja olvasom, te szkeptikus vagy, nem veled szeretnék társalogni:)

Amúgy gondolom még nem próbáltál egy robotot se, nem az ingyenes vackokra gondolok...

#470832 Roberrtto Előzmény: #470830

Jó, nem 100000$-al akarom csinálni, hanem kis összeggel.

1 éves viszonylatban szép kis profitot termelt, persze az összeghez illő beállításokkal.

Miért akkro Te mit ajánlasz?

#470830 vogel Előzmény: #470825

naivitásod megmosolyogtató. szerinted ha lenne egy ilyen működő dolog, akkor a magyar befektetési alapok nem használnák? 300 dollárért? :D:D:D

#470825 Roberrtto Előzmény: #470821

Fogalmam sincs, pár napja tesztelem, de a wallstreetet sokan ajánlják.

Egyébként nincs 500$, az a 3 liszenszes, az 1 liszenszes az 300.

Várom én is a tapasztalatokat!