Regisztráció Elfelejtett jelszó

Forex Robot reloaded

Re: Robotok az értéktőzsdén

#470815 ikszf Előzmény: #470742

te melyik robotot/kezelt számlát használod?

ha használsz egyáltalán

melyiket?

#470814 Roberrtto

Sziasztok!

Melyik robotokat ajánljátok?

Én most jelenelg egy wallstreet-et tesztelek, jővő hónapban ha midne njól megy 1000$-os éles számlával elindítom.

De semmiképpen nem szeretnék csak egy robotra támaszkodni.

1000$-os tőkével amúgy biztonságosnak modnható 0.05 lottal kereskedni nem?

Million dollas pipről vélemény? Néztem egy 200 napos számlát, 1600$ plusszban van...Elég durva.

Re: Robotok az értéktőzsdén

#470742 Shortosgyula Előzmény: #470736

Mielőtt megörültök ennek a hírnek, ezek a rendszerek, különös tekintettel a HF -trader cégek cuccaira nem mt4-en működnek, nem szabad összekeverni őket a mi kis robotrobijainkkal.

Kisebb hadseregnyi programozó, matematikus fejleszti őket folyamatosan iszonyatos pénzeket ráfordítva.

Ez a legnagyobb ilyen cég állásajánlata, náluk kb 270 -en dolgoznak folyamatosan.

https://www.renfund.com/vm/data_programming.vm

Robotok az értéktőzsdén

#470736 nemtoom

"A programozott számítógépes algoritmusok az elmúlt hetekben a New York-i értéktőzsde átlagos forgalmának 29 százalékát adták. A legutóbbi héten 458 millió darabos részvényforgalmat bonyolítottak le. A legtöbb automatikus kereskedés a Morgan Stanley programjaihoz volt köthető, akit a Goldman Sachs követett - írja a MarketWatch.

A programozott algoritmusok alapján kereskedő számítógépes rendszerek a január 13-val végződött héten 458 milliós részvényforgalmat bonyolítottak le a New York-i értéktőzsdén, vagyis a napi átlagforgalom 29 százalékát adták. Egy héttel korábban a 462 millió részvényes forgalommal szintén 29 százalékos részesedéssel rendelkeztek a számítógépek. A NYSE tagjai között a legaktívabb algoritmikus kereskedést a Morgan Stanley végezte, akit a Goldman Sachs követett.

A programozott számítógépes kereskedést több célból is használják a piaci szereplők. Egyrészt az úgynevezett "high frequency trading" során nagyon rövid, akár pár másodperces kötéseket végeznek a számítógépek. Másrészt programozott algoritmusokat használnak a nagyobb pakettek vásárlásánál, vagy értékesítésénél, a pakettek feldarabolásához. A gépek ugyanakkor komoly kockázatot is jelenthetnek, amire jó példát jelent a 2010 május 6-i "flash crash" néven elhíresült rövid tőzsdei összeomlás. "

Portfolio.hu

Re: nincs cím

#470712 kelvin Előzmény: #470704

Élvezetes írás volt és jót mosolyogtam rajta. Meg is mondom miért. Az teljesen téveszme, hogy bőszégszaru és thaiföld. Ezeknek a kezelt számláknak bármelyiknek, de sztem a tőzsdének is van 2 fontos alapszabálya. 1. Azt a pénzt tedd bele, ami anyagilag nem juttat csődbe, ha elveszíted. 2. Ha sikerült a tőkédet megduplázni, (vagy akár a tőkevédelmi szintet elérted) vedd ki a nyerőt.

Aki azt mondja hogy kamatos kamattal számolva 10 év alatt milliárdos lesz, az hamarabb veri szájba a piac, mint azt gondolná.

Meg kell osztani a kockázatokat. Nekem ilyen is van a portfóliómba a többi biztonságos dolgaim mellett.

De ez is egyénfüggő, hogy ki mire tesz pénzt és mire nem.

Na, mivel annyira pörögn…

#470704 Fornit

Na, mivel annyira pörögnek ezek a RobotRóbert témák, hát bele-bele olvasgattam a topicjaikba.

Először is ezek a hozamok brutál jól hangzanak, azaz mármár gyanúsak. (havi 5-10%-ok) Ezek szerint feltalálták volna a bőségszarut és kb3 millio ft elég lenne hogy valaki eltengesse élete hátralevő részeit a nagyvilágban utazgatva pl thaiföldön végigdögledezni a telet néha lefölözve a hasznot?

Vsz durva kockázat lehet benne, de aki elkapja annak hozhat is.

Olvasgattam h pl csak a nyerő poziciót zárja sok Robertó, így jó eredményeket rakva ki a kirakatba, ezzel is belépésre ösztönözve az embereket, a buktát meg görgetik amíg bírják, hátha elfogy. Persze a már tagoknak jutalékot is fizetnek az általuk beszervezettek után így lehet ha vki bevisz 11 embert már megkapja a 11 ember átlagolt nyerő összegét (11*9%) (nem tudom, így akár a saját tőkéjét utána kivehetve bebankolhatja csak ezt havonta tényleges kockázatok nélkül?), így érdekeltté téve minden tagot hogy úgy fényezzenek mint a strigók a k.váikat.

Esetleg úgy működnek ezek a szuperrobotok mint pl egy junk-rally? Az elején ha beszállsz jó lehetsz, csak ugorj ki a meccs lefújása előtt? Max 2-3 hónapban gondolkodni egy ilyen izével?

A pénzkivétel sem tűnik csak pár klikkelésnek:

Can I withdraw capital from TadawulFX account?

Certainly yes but the Apollo Money Maker (AMM) is always set to the actual capital on the MAM account at a time. In order to operate the system and to keep every clients capital safe your withdrawal request must be granted so our professionals can update the size of Apollo Money Maker (AMM) lot in time. The permission can be requested by e-mail ( documents@apollomoneymaker.com ).

We need the following details: name, BSI ID, TadawulFx account number, amount of the withdrawal.

Your request will be permitted in 24 hours and you will receive a confirmation message to your e-mail address

E-mailban engedélytkérni pénzkiutaláshoz a fő számlára... Ha mellébeszélnek, nem foglalkoznak dolgokkal stb pénzt visszaszerezni necces lehet.

A publikált hozamok viszont durva jók, kérdés meddig tarthatóak. Mert ugye ha sokáig, minek pl kereskedni a tőzsdén, v kötvényt/részvényt venni, vagy egyáltalán pénzkeresettel foglalkozni? Ilyen meg persze nincsen ahogy a józan ész diktálja, de vajon milyen időtávra jók ezek, mert egy darabig hozhatja...

#470347 Platina Előzmény: #470341

A 17.-et is légyszi töröld, mert így nem teljes, ha már igazságot, békét szeretnél.

#470341 kelvin Előzmény: #470335

Ez mindkettőtöknek szól!

Legyetek szíves folytassátok a vitát, máshol, erre van külön topik. Vagy priviben, de ne töltsétek felesleges nem ide illő tartalommal a témát.

A vitáitokat letávolítottam.

köszi

törölve

#470335 Platina Előzmény: #470327

Ja, kérlek a lényegedet is írd meg. Nem sikerült kivennem a kicsit szűkszavúra intézett mondataidból. Öröm egy ilyen sugárzóan kedves Egyénnel levelezni...

törölve

#470327 _pda_ Előzmény: #470318

figy, ez egy fórum, nem egy privát chat szoba

relax, ettől a lényeg nem változik

törölve

#470318 Platina Előzmény: #470313

Tőled kérdeztem?

Esetleg a "feledékenységemet" tartod sérülésemnek? - nem emlékszem, h. Tőled kérdeztem.

Vagy azonosítottad Magadat a S.Gy.-val? Ikertestvéred? Klónod?...

törölve

#470313 _pda_ Előzmény: #470305

nem kell besérülni, látom a kérdéseidből, járod körbe a topikokat

kérdeztél valami, válaszoltam, semmi jel a shortra

nem volt benn pikirtség, szmájli, miegymás, valamint nem bogarásztam ki az eddigi 20hsz-ed a fórumból

e nélkül is le tudok vonni következtetéseket

peace

#470309 kratya Előzmény: #470159

Ez semmit nem bizonyít, hogy martingale lenne!!!!!

Pl. Fapturbo!!!!!!!!

Az se martingale, mégis tud lebegni nem kevés mínusz, vagy akár a leo!!!!

Nem meggyőzni akarlak félre ne értsd, de el kell fogadni, hogy a robotok másképp kereskednek, mint az ember!!!

törölve

#470305 Platina Előzmény: #470301

Micsoda segítőkészség (-:

Figyelemmel követed a kereskedésemet?

Esetleg fűszerezed némi pikírt megjegyzéssel?

Kedves Tőled!