Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#470388 Hathor Előzmény: #470380

Kint ránézésre kéeszen vannak a dupla topok. Most ugrik a majom a vízbe, hogy innen lesz-e új alakzat le, vagy megy vissza fel teljesítve az alakzatot.

#470382 Hathor Előzmény: #470378

Budfox pajti megmondta, hogy nem kell a shortosokat szidni, Ők a legjobb vevők, ezt egy héten belül mondta, és ebben is igazsága volt ,-)

Ja még azt is mondta, hogy mi vagyunk a legkegyesebbek, mert mi inditjuk el a piaci emelkedést!

Igaz!

Koszto papa meg azt mondta. Államcsőd, bankcsőd? Smafu. Sok hűhó semmiért ,-)

Ibiza meg, hogy olcsó valuta, drága valuta VIP beszálló a részvénypiacon.

Csengenek a szavak a füleimben.

Még nem buktam el teljesen a tőkepiaci tőkém, így még bukhatok párszor, addig mindig tanulunk!

#470380 Hathor Előzmény: #470369

kint kis dupla top letörése, annak célára után, nagyobb 15perces is letört, lassan elkészül annak is fibo szerinti célára, 1.5pont s&p-ben nálam, ehhez képest hatink nem reagált egyelőre le semmit, de építi az órás dojit.

Nem szívtam volna eleget a héten a shorttal rádobnék most, na de csak a dojink miatt..

#470379 Waszeitung Előzmény: #470366

Én már napok óta esést várok,de tréfás ahogy bele-bele tépnek mindenbe mert esett néhány pontot és a közel 700 as kamat is optimista képet fest.

#470369 Hathor Előzmény: #470362

Nem dőlt még el.

Szerintem van potenciál a magyar piacban. Kinti piac a tőkeáttétnek köszönhetően érdekes, ennek megfelelően veszélyes. Együttesen kell egy két hét, hogy eldöljön az EUR/HUF sorsa. Az S&P, DAX sorsa. Ezek egyelőre kitörtek valamiből, amit figyelek, és mögötte is látható valami az emelkedésben.

EUR/USD szerintem jól látható, hogy most tört ki egy csökkenő ékből hetesen. Ehhez kell megfigyelnem mit reagálnak a napokban az instrumentumok, hogy a kitörések visszatesztje jön, vagy behalt kitörés következik, vagy irány fel a kitörések irányába.

Ezek mellett a kitörésekhez hatalmas túlvettség társul, ami már kinti indexeken hetes lebontásban is nagyon meredek. szóval én figyelek most.

Minden esetre nagyon jó hetes potenciálok vannak kilátásban!!

#470366 Frontin Előzmény: #470356

Sajnos nekem is úgy tűnik esélyes még egy uccsó pár száz pontos felrántás, ha így lenne, akkor annak szvsz délelőtt kéne végbemenni, mert délután én már esést várnék.

#470363 Hathor Előzmény: #470361

Az a baj, hogy még nem vett mindenki, csak shortosok zárnak, meg pár vevő volt.

Lehet, hogy mindenki meg…

#470361 Longshort Voilattila

Lehet, hogy mindenki megértette, hogy a széthúzás kárt okoz, összetartással boldogulsz! Ha mindenki csak vesz és vesz, akkor a csilagos ég a határ és mindenki gazdag lesz. Éljen!

#470360 Hathor Előzmény: #470356

Ezekhez a gondolatokhoz elővettem kostolany tojást is, valamint a W recessziót, valamint a nagy alapok gondolati lehetőségeit, a kormány politikájával együtt.

#470356 Hathor Előzmény: #470354

Tegnap átnéztem elég sok lehetőséget. leginkább az EUR/USD, DAX, S&P hetes chartokban láttam érdekes dolgokat, ezzel együtt a forintban is 4óráson hetesen.

Egyelőre nem teszem közzé, mert egy egész napomat elvenné az egész gondolat felvázolása, kiszerkesztése, bemutatása. Döntsön mindenki, ahogy gondolja. Itthon még mintha hiányozna egy réses nyitás a kimerülési réssel.

#470354 Hathor Előzmény: #470343

Yo reggelt!

NEm mer senki beleadni már hatiba, egy kis korrekció félelme miatt, aztán mehetünk tovább alapon.

Futiban kint volt egy ici pici 15perces dupla top az jött le, egy picivel nagyobb 15perces dupla top nyakvonalá fölé.

Normáis lenne egy kis korrekció akár négyes pontra, akár ha kifutott szerkezetről van szó, de ezt a mostani meghúzások mellett bevállalni előre kockázatos.

#470352 Frontin Előzmény: #470342

Szerintem mire tető alá kerül a megegyezés, addigra ez már teljesen be lesz árazódva, így a bejelentésekor inkább már a profitkivét indul.

#470342 BudFox Előzmény: #470190

hát nemtudom..itt most megint a hírek fogják mozgatni a magyar piacot..

ha hamar lesz megegyezés az IMF -el vagy törvények törlése..akkor bármi lehet.

a magyar piac sem bír ko…

#470343 TROPHEUS

a magyar piac sem bír korrigálni

az esés is meredek lesz csak az a kérdés ezt honnan teszi majd