ajjaaaaaaaaaaaj, ne is emlegesd, még most is borzasztóan fáj, h mekkora idióta voltam :))
ajjaaaaaaaaaaaj, ne is emlegesd, még most is borzasztóan fáj, h mekkora idióta voltam :))
:))) Téged is anno öröm volt olvasni hati tradjeiddel... :)
persze, de arra válaszoltam ;-)
minek, csak, innen származtam el, meg különben is jogom van :DD
nem te. Hathornak címeztem.
de te meg minek vagy bux hati topicban, ha úgyse TÉRDELSZ itthon? :)
fordítva
de már tavaly is átrágtuk ezt
mi a reteknek kell egy ilyen piacon pénzt égetni?
ha adrenalin hiánya van valakinek, ott van bármelyik devizapár 1 lottal
ha ez is kevés, olaj v. arany, ott aztán lehet imádkozni
ez a másik, a hit
az a három bazi gyertya egymás mellett, azért elég jelzésértékű, h valami készül
a rengeteg vonalat még összekombinálod a dax, s&p, eur/huf trióval az a végképp kész
élő ember nem képes racionális döntést hozni ebből
már tegnap is gondolkoztam, h leszedek egy markerst és csak szórakozásból megtippelem a szignálokat
talán sima BUX van benne free, ha jók az emlékeim
Én megmondom őszintén nem hittem, hogy a hármas mozgóátlagot+ háromszög aljat így átviszi, annak visszatszetje, kigyózása belefért volna, főleg kiverve az EUR/HUF 322es szintet előtte pár nappal.
Sanyi, neked is
ott a saját chartodon a megoldás
17000K-s szinten gyönyörüen megtekeredika 3 EMA, ott a stophelyszín a 3 gyertya alatt, mi kell még?
ha addig nem long, utánna már tényleg az
el kellene felejteni azt a sok ferde vonalat, meg csatrornát és át kellene térni a vízszintes S/R témákra
burda szabásminta :))
vonalak ide-oda, tekeredő indikátorok, de komolyan
tegyetek fel 1 azaz 1 darab 15-ös v 30-as EMA-t a chartra, oszt kész ha már indikátor kell
ha fölézár egy gyertya ÉS kialakult egy elfogadható stop helyszín, valamit esetleg egy S/R szint közelében is van a gyertya fölézárás, ott a szignál
az, h teoretikus vonalakhoz képest mit csinál az árfolyam, az a Luipadre kategória
csak magatokat szivatjátok vele, ráadásul csoportosan
Szerintem még egy kicsi hiányzik felfelé a 3. pontig, úgy 19230-19250 magasságáig. Gondolom, reggel meglesz.
Én is rajzoltam valami hasonlót.
Nekem lejjebb mutat az elliottom, meg csati tető, meg egy csúcs 19K Buxnál.
Én is csak gondolkodom, azért megosztom, mert kérdeztek már priviben mit gondolok.
Nézegettem a grafikont, és erre a következtetésre jutottam:
http://kepfeltoltes.hu/view/120119/BUX1212_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mi a véleményetek?
Te aztán kitartó vagy, amíg le nem nyugszik a piac shortokat addig biztos nem nyitok...