Végül is 700 alatt zártam az egyik 10-est és 600 alatt a másikat. Legfeljebb visszanyitom és a díjakat buktam...
Végül is 700 alatt zártam az egyik 10-est és 600 alatt a másikat. Legfeljebb visszanyitom és a díjakat buktam...
:D:D
Ha most innentől esés akkor eléggé mellé nyúltam:(
na mi van ? elindultunk lefele ? vagy csak az egyik nagy hullám visszatesztje ?
Szintén 1000 pontocska mínusz :(
túlvettség van,ideje ma egy doji csúcson,vagy egy piros nagy gyertya,holnap pláne
csak a jó számokat látják a vevők...írja a cikk... hát nemtudom mikor fullad ki ez a rally...mert már nagyon elegem van.
Késésben vagy...mi már régebbről! :D
Én is két adagba zártam tegnap, majdnem 1000 pötty bukó, és én sem tudom nagyon követni, most pozi nuku...
Na akkor Te már nyugodtabban aludtál, megszabadultál a démonaidtól (shortjaidtól)...
Frontin berakott egy ábrát ma, azt is el tudom képzelni, hogy ez még csak hármas hullám fel, de majd átnézem. Ma ügyeimet intézem/intéztem
Hát normálisan nem is lehet... kivéve annak aki régebb óta longban van, neki elég csak hátradőlni.
Aki be akart szállni eldöntheti h megéri e féléves csúcson... aki meg shortol akármit, annak kész idegbaj.
A kisebb gyogyóst longolom már több mint egy hete aztán alig mozdul, mol, határidő, otp meg 10%-okat megy...