Ezt is jegyezzük meg:
http://www.nemzetisport.hu/vizilabda/minusz-kettorol-gyoztuk-le-az-olimpiai-bajnokot-2113615
Mindig is jók voltunk egyesületi szinten, csak hát a válogatott az Kovács Péterék óta szenved.
Mióta vagyunk ilyen ki.b.szott jók férfi kézilabdában???? :-))))
Nagy Laci nem akart nagy lenni, sajnálhatja, mi meg őt sajnáljuk!
Magyarország - Franciaország 26-22 (12-14)
Ez már igen !!!!!!! :)
Köszi szépen srácok..jöhet akármilyen email cím is..ami otthon fellelhető :-))
Szép volt ez:))
Necces, de szép!!!
IGEN IGEN,IGEN,IGEN! 24-24
idegesítő dolog nézni egy magyar kézilabdameccset.
Amióta az eszemet tudom minden magyar sportriporter sírva nyekereg, hogy a bíró milyen igazságtalan velünk szemben...
Nekem meg ugye természetesen van egy sport-ritmus érzékem, tehát látom nagyjából a szabálytalanságokat, de messze nem mindet, soha nem kéziztem.
Aztán utána meg halálra idegesítem magam, hogy miért ilyen **** velünk az összes bíró....
Megéri ez nekem??
Persze a mostani meccsen azért furcsa, hogy talán egyszer sem játszottunk emberelőnyben, a spanyolok meg legalább 3-szor... MEg hetest is sokkal kevesebbet kaptunk.
De annak is kell, hogy oka legyen, ha a bírók folyamatosan valóban ellenünk fújnak, akkor az meg sportdiplomáciai baki...
Nyomtam neked egy bakibásat:))
köszi neked is hogy szavaztál
Aki szeretne támogatni egy szavazással, annak megköszönöm.
Király Tibor
http://csapatunk.com/honlap/index.php?option=com_jforms&view=form&id=2&Itemid=86
Az első helyre lehetne engem szavazni..a másik kettő különböző nevek legyenek.
köszi neked is Hosszhuszár, és Fornit jöhet bármilyen élő email cím úgynézem...ha már azok a kézilabdások "csalnak" ott az elején :D
Szavaztam én is. :)
megtettük.
3x
:D
Pszichológusok sokat tudnának mesélni a tarolás és a shortolás mélylélektani összefüggéseiről.
a tökös tekés :D
Rajtam már nem fog múlni :)
igen..úgynézem elfogad bármilyen címet...de eddig csak olyan email címmel szavaztunk ami a saját, ismerősé volt.
ha szavaztok ezer köszi :-))