Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: gf

#469222 Frontin Előzmény: #469217

Szvsz ez a sok rossz hír majd egy esetleges esésben összeadódik, és hatványozottan fog jelentkezni a hatása.

Re: gf

#469217 Hathor Előzmény: #469211

Az az érdekes, amikor egy ilyen pletyka kijön, semmi rekació, ha kijön a hír, akkor emelkedés. Azzal magyarázzák a híre az emelkedést, hogy ezt már mindenki várta. Persze, mert most jött a pletyka. Na de mikor esünk rá?

Re: ds

#469210 Frontin Előzmény: #469198

Tudod miért van ez Waszi? Túl jól sikerült a decemberünk "trédileg", és ezt mindenképpen vissza akarta venni a piac Tőlünk. Én egyébként már akkor mondogattam magamnak jó magyar szokás szerint, hogy ez így nem lesz jó hogy minden ilyen jó, ennek még böjtje lesz. Hát most böjtölünk. :-)

#469199 BudFox Előzmény: #469189

visszaléptem shortba...SP nagyon megy le...alacsonyabb longokat kiszórta, amit még tavaly vettem.

#469198 Waszeitung Előzmény: #469189

Teljesen biztos vagyok benne hogy ez már csak shortosfacsarás...dow ment 100 pontot jan1 óta,mi pedig ezret,ennyire azért ne álljon feje tetejére a világ,ha pedig azt nézem akkor a januári aljtól mentünk 2000 pontot...hát persze,csináljátok csak! :D

Közben kinn is 0 közelében ténferegnek,csak itt opatják a kisfarkú brokik a népet,puszi nektek! :D

A reggeli shortom stoppo…

#469190 Fornit

A reggeli shortom stoppolódott nemrég. :S

#469189 Frontin Előzmény: #469179

Szerintem készüljünk fel a remélhetőleg (de utálom ezt a szót most kimondani) utolsó megizzasztásra.

#469179 Hathor Előzmény: #469175

Ezt a huzavonát.. még mindig nem értem a befektetőknek miért jó ez a bizonytalanság, kormány dorgálás..

Mégsem akar IMF-hitelt a kormány?

Miután Fellegi Tamás tárgyalásai ellenére továbbra sem látszik előrelépés, befolyásos pénzügyi körök továbbra is kételkednek abban, hogy a kormány megállapodásra törekszik a Nemzetközi Valutaalappal – írja a Népszabadság.

http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/01/18/megsem_akar_imf-hitelt_a_kormany/

#469177 Waszeitung Előzmény: #469175

Magyar csúcsfejekre repülünk év eleje óta,viktor már ígért fűt-fát-bokrot...most beígér még vmi plussz szolgáltatást is? De kár volna,ettől jobban már nem tud meghunyászkodni:

"Orbán Viktor kompromisszumkészségét hangoztatta az Európai Bizottság által kifogásolt problémákat illetően. A nyilatkozatban kijelentette, "Ebben az esetben az erő és nem az érvek előtt hajlunk meg."

Nem az érv az elsődleges hanem a kényszerítő erő??? Ilyet se mond épeszű ember...ezzel köbö megkéri hogy rúgjanak belénk akkor engedünk,ennek elmentek otthonról? Mi jöhet még...

#469175 Frontin Előzmény: #469165

Nem akarlak lebeszélni félre ne érts, csak figyelmeztetlek, hogy ha Vitya szépeket mond délután, és usában is megkajolják ezt az IMF dolgot, akkor Mol könnyen lehet 18.300 közelébe, Otp 3600 környékén, Bux 18K-18.100, Hati 18.500-600 között. Persze ez nem biztos, csak egy eléggé esélyes forgatókönyv.

#469174 Waszeitung

Rosszul értelmezed...kapacitást bővít,abból nem fog vásárolni.De ti tegyétek bátran! :D