V.mi ilyesmiről beszéltem tegnap amikor le lettem hurrogva. Ennyi....
V.mi ilyesmiről beszéltem tegnap amikor le lettem hurrogva. Ennyi....
Ki az az állat akinek 18275 ön kell száz konti hati?Olcsóbban nem jó?
ez van...olyan kicsit ez az egész xar piac hogy egy kicsi angol bank is arra tolja amerre csak akarja...mi meg nem tudjuk ezt normálisan követni :
"Mitől ugorhatott a forint? 2012.01.18 08:49
Egy névtelenséget késõ budapesti banki devizakereskedõ a Portfolio.hu-nak azt mondta: a tegnap esti forinterõsödés mögött az lehetett, hogy az egyik nagy londoni befektetési bank egy nagyobb fixing ordert adott be, hogy a délután 5 órási "záróárfolyamot" számára kedvezõ irányba tolja, igaz 5 óra után is vette még a forintot.
A mai forinterõsödés mögött a korábban nyitott, forintgyengülésre játszó pozíciók veszteség-korlátjainak elérése (stopjainak sorozatos kiütése) is meghúzódhat, azaz kényszerbõl forintot kell venniük. Az ilyen "piactisztulás" gyakori olyankor, amikor már nagyon sokan egy irányba állnak (most pl. forint gyengülésre spekulálnak) és vagy egy pozitív hír, vagy egy-két nagyobb szereplõ, akinek érdeke, hogy az ellenkezõ irányba indítsa meg a piacot, ami hullámszerû kilengéssel jár."
Otp5 percesre mondjuk eltudnék képzelni v.mi ilyesmit:
Lehet hogy mindenkinek rossz hírek jönnek, de mi arra sem tudunk lefelé menni..csak fölfelé..ha meg cáfolnak egy rossz hírt arra meg rally, elképesztő.
a forint is mit csinál ?
lassan tényleg új piac után kell nézni és itthagyni ezt a mutyi piacot....negtív hírzárlat is van az az érzésem...
Mint már sokszor írtam, Európa fénysebességgel húz el mellettünk a minősítések terén, csak 2002-2010-el ellentétben nem felfelé, hanem lefelé.
ha írtál és elküldted, de sz@raxik a szerver ne nyomj a frissités gombra, mert akkor soxorozol.
inkább nyitsd meg a főoldalt és újra kattints az aktuális fórumra
megmarad a beírásod..
Bocsi,asszem benéztem,húztak rajta tegnap annyit buxon hogy ma ne tudjon lenni! :D
A rés a promt bux-ban volt?
(1212-ben mintha nem lenne.)
terjed a pletyka olaszokat 2vel leminősítik
http://trader.tozsde.hu/chart.ph
egész európa megy le..franciák általában jól jeleznek..de egy pozítív cáfolatra égbe ugrunk..
Nagyon szopatós ez a piac, nehéz megfejteni mit akar. Kicsit frusztrál, hogy nem kapok egyelőre semmilyen egyértelmű fogódzkodót, amibe biztosan kapaszkodhatnék. Túl sok eshetőség van, jó lenne párat végre biztosan kizárni.
Én is azt néztem hogy réssel nyitottunk amit visszatöltöttünk...általában úgy szokott lenni hogy a végletekig játszuk a kősziklát azt egyszer csak nyekk,meglássuk,eddig elég hosszúra sikerült ez a bohózat.
Most sem adják egyik blút sem,beszép!
nagyon félrevezetö ám itt néhány hsz-t elolvasni, és abból egy nick pozicionáltságára következtetni. Pl. megnézheted az élö naplózásomat itt a fórumon, és meglátod, hogy masszív nettó longban vagyok. Ettöl még lehetek pesszmista a további agyatlan gyors emelkedést illetöen.
300alatt adtam rá egy kicsit..bár bölény a forint usa tegnap csak behozta a hétfői emelkedést ázsián és usa futin látszik egy kis korreksön..
hati 18k a céláram a shortok felét ott lezárom..
Sziasztok!
Meglehet, hogy megvolt a kimerülési résünk reggel?
Forint is mintha fordulóra szúrt volna le.
Egyébként haláli ez a tökös piacunk. Minden leszorítónál fej-vállaknál.
Amennyiben kicsit figyelnél akkor tudhatnád hogy az itt lévők érdekeltek szoktak lenni longban is.Magyar piac éjemef megállapodásra spekizik,TA alapon vagy innen esünk vagy sehonnan,mindenesetre a 10 nap és 2e pontos emelkedés után csak nem akkora badarság némi korira felkészülni...de mki úgy kereskedik ahogy gondolja,én beírtam amikor szép nyerő volt és beismerem hogy jelenleg bukec van,de már olyan szép nagy a lila köd és felfelé várás! :D