Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: gondoltam én is próbálkozok ilyen rajzolgatással :)

#469023 Frontin

Biztosan sok igazság van abban amit írsz, de azért itt sok mindent kell mérlegelni. Nekem a múltkori leszórásban volt 16.600-ról nyitott longpozim, csak sajnos korán zártam, a mostani shortot pedig "sikerült" egy kicsit korábban nyitni a kelleténél. Ezen a szinten én longot már nem nyitnék (erről a szintről nagy lehetőséget nem látok benne, komolyabb támaszok nagyon mélyen, meg hát egy nagyon meredek emelkedésen vagyunk túl), a meglévő shortokkal természetesen egyelőre izzad az emberfia, de szvsz közel lehet a fordulat (nálam nagyobb az esélye, mint innen a további emelkedésnek), és inkább még megpróbálom menedzselni ezt a pozit. Persze azért van az a szint, ami felett már nem látnám értelmét, de az még nem jött el.

#469009 Frontin Előzmény: #468989

Úgy tűnik lassan mindenki lila ködben úszik, emelkedés a végtelenbe. Ha azt nézzük, hogy bármilyen rossz hírt megvettek az elmúlt napokban/hetekben, sőt az amcsi gyj-k sem olyan csillogóak idáig, mint ahogyan sokan várták, és mégis emelkedés volt a válasz mindenre, akkor az vagy azt jelenti hogy a piacok már immunisak minden rossz hírre, vagy a másik eshetőség, hogy mindezek majd akkor árazódnak be, amikor arra már senki nem számít, és a legjobban fáj. Talán eldől ez a kérdés még a napokban.

#468994 rbbj11 Előzmény: #468962

na jó, nagyot csúsztattam, mert csak DAX-ban volt meg ez a %-os emelkedés. Amcsi indexek stabil de lassú emelkedésben vannak, ezért ott, ahogy év eleji kitekintőmben is írtam, az emelkedés kitartására is számítok. De ebben a riherongy EU-ban 5%-ot emelkedni 1 hónap alatt se, nyilván nem tartható tendencia. DAX idei éves csúcsát max. 7000-re várom, a BUX pedig csak elmaradhat ettől a performance-tól %-osan. Persze lehetnek túlvett hullámok, de úgyis visszaadják év végéig

#468989 Hathor Előzmény: #468988

Yo reggelt!

Futik fél százalékkal lejjebb a tegnap záró szintünkhöz képest. USA újabb napos dojin. Fogy a kraft kint, túlvett indik. MA reggel viszek be megint fedezetet, az esésig töltöm fel a számlát. A tegnapi napos leszorítót mára már senki nem látja, csak az emelkedést.

#468988 szotyi Előzmény: #468950

csinálhatnál sentiment "szavazást"

kiváncsi lennék a közhangulatra

#468962 rbbj11

nem kell ezt túlspirázni. Átlagosan emelkednek évente 10-15%-ot a piacok, és ez a jelenlegi környezetben elég szép emelkedésnek is számítana. A felét már meg is csinálta nyugat, tehát nem vagyunk attól messze, ahol kb. év végén is zárni fog...Elliott ide meg oda....Még cimballi előrejelzései se pontosabbak a fej v. írás találati szintjénél.

#468950 Kissherceg

mondjuk elliott kiindulópontja mindig a minimum vagy a maximum. :)

#468947 kelvin

Sokaknak fájna!

Re: nincs cím

#468852 Joker Előzmény: #468743

AD újabb víziója: "Korábban egyszer-kétszer említettem, hogy lehetőség lehet, hogy b of (B) egy hsz és ez okozza a zavart. Ránéztem a régi ábrára, napos Bux1212. Mit gondoltok, mintha a megoldás jött volna velem szembe... A kérdés, hogy az emelkedés megáll-e a téglalapnál vagy feljebb megy" (A téglalap felső vonala 19000 pontnál.)

A Elliott "szakértők" tehát azon töprengenek már, hogy fel, vagy még feljebb. Holnap pánikszerű gyorsasággal elkezdem a shortbázis kialakítását, mert az esés már nagyon közel lehet a fentiek alapján...

Sp kori 1222-ig rövidre,…

#468832 lyonell

Sp kori 1222-ig rövidre,na akkor Hathor is ki tud szállni hála isten nem bukóban remélem.

Sp kori 1222-ig rövidre,…

#468831 lyonell

Sp kori 1222-ig rövidre,na akkor Hathor is ki tud szállni hála isten nem bukóban remélem.