amíg az USA futures, SP, Dow Jones nem indul meg lefele..addig mi sem nagyon fogunk lefele menni...sajnos.
hacsak valami nagyon rossz hír ki nem jön hazánkkal kapcsolaban.
amíg az USA futures, SP, Dow Jones nem indul meg lefele..addig mi sem nagyon fogunk lefele menni...sajnos.
hacsak valami nagyon rossz hír ki nem jön hazánkkal kapcsolaban.
Órás grafikonokat nézegetve, rengeteg a bizonytalanság. Talán az Otp-ben látom egyedül azt, hogy akár ki is futhatott fölfelé, lassan indulhat a lefelé kör. Mol-t, promt buxot, és hatit vizsgálva már nem vagyok ebben annyira biztos.
Én a mai napra egy hosszú felsőkanócos dojit vagy kalapácsot várok BUX1212-ben és OTP-ben is. A MOL viszont egy kissé aggaszt. Remélem, az is megindul lefelé. Naposon egy emelkedő éket látok benne. Holnap talán le is törheti.
Jöjjenek :)
Akkor spekizz 30e buxra! :D
Jól látod ha tovább megyünk fel akkor felejtős Elliot..
Szia!
Látom van itt még szerencsére TA-s kollega,meglássuk beigazolja-e az élet az Ellitotot,eddig jó...köszi a csártot,nyugodtan szólj hozzá te is a fórumhoz ez után is,látod van itt mindkét oldalból,TA-funda,long-short4 :D
OTP-re is ugyanez igaz.
http://kepfeltoltes.hu/view/120117/OTP60_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Sziasztok!
Nem nagyon szoktam írni, inkább csak olvasgatlak Benneteket, de a shortban lévőknek talán vígasz, hogy valószínű, hogy most teljesedett ki egy Elliott 5. hulláma. Jöhetnek a lefele hullámok.
http://kepfeltoltes.hu/view/120117/730517273BUX121260_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kb itt voltak a 2011-es szépemlékű shortnyitások :-)
Ha a mai rés is nyitvamarad (és 500 pontos napon belüli zakó nem valószínű, bár sosem kizárt), abból feljebbi célárat is ki lehet akár jósolgatni.
200nál adtam még rá.. most pihi.. 500felett longba fordítom a pakkom..
kettő elöre egy vissza a módi..akkor jöhet vissza..ezt várom..
ha bull van mire észreveszed elment a vonat..
Azidő alatt szedtem ki némi kesht ebből a szemétdombból,jeleztem én is! :D
Csak ez a nagy őrület ért váratlanul,de ugye jegenyefák sem nőnek az égig...
Reáldolgok alatt mit értesz,kétszersült,babkonzerv? :D Mert itt lassan az lesz az érték.
nem normális SC van már megint
Egn szerint :
Bux1212 - 60 perces:
Kialakult a jelölés szerinti ford. fej-váll alakzat. A 17600-as nyakvonalat áttörte, tegnap is maradt felette. A ford. fej-váll alakzatból 18300 a célár.
mindjárt ott vagy
Írtam:)
Nov. közepe óta hordom haza a jurót, adnak érte sok forintot, abból veszünk olcsó papperokat /blue/, nem oly bonyi:)) Lásd Sumér technika /szoktunk értekezni/ Ha ezt lejátszottuk, veszünk reál dolgokat, mert ott a kövi nyerő:))
Ja ezt csak egy balga mondja, nem a "királyos" megmondók:))
18.230-18.150 körül nyitottam még ezeket december végén...úgyhogy tartom. de már nagyon elegem van ebből hogy a semmire húzzák..persze SC -van.