Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: fd

#468424 lyonell Előzmény: #468420

És ha innen korrigálk sp,lejön 1222-ig nagy kalandf,az asztán összeomlás,vételre jó lessz.

#468420 lyonell Előzmény: #468413

De ne az adatokat nézd,ne a híreket felejtzsd el töröld ki.Teljesen.A fejedből.Ülj elé úgy minnt egy Hülye,üres fejjel.Ne nézzd a gyertyákat.,se a vonalakt se az indikátorokat semmmit.Csak a számokat.Takard le a grafikonokat.Csak az értékek legyenek,fe3jbe,előtted.Hetesen vagy havin nézd úgy kereskeedj,ahhoz mérd a kockázatot is,mert amit most csinálsz ,hogy ekkora konti számmal kereskedsz az nem jó.eleve sokkal szűkebbb stop kelett volna,mondjuk max 3 kioó bukóvasl elvágni vagy valami ilyewsmi.Ha hetesen vagy havin nyomod kisebb a konti szám de kisebb a kockázat,van lehetőség felezni,bnővíteni ellene nyitni tartani,így meg megy a pánik meg a bebeszélés a rossz irányba.

ds

#468414 Waszeitung

Látom megy a hülyeség rendesen...túl nagy a hepi,én úgy gondolom.Szépet jöttünk fel,kivárom én azt a korit ami már a küszöbön vagyon.

#468413 Hathor Előzmény: #468409

hagyd már ezt az optimizmust.

Kínai GDP adat öröm egy nagy kamu. Rosszabb az előzőnél, csak a kamu elemzők vártjánál jobb. Akkor mire az öröm? Egy kínai GDP adatra kellene buknom?

Majd eljön a kijózanodás. Túlvett USA mellett mit akarunk egyből 1420at? Hetese is túlvett.

MA esés lesz még..

#468410 Hathor Előzmény: #468407

22K-ig nem finanszírozom, de a napos leszorítóig igen.

Már ma meglehet a fordulat. Ellentéteset nem tudok nyitni, mind a három számlán teljes shortban vagyok, zárni meg nem fogom, mert megint megkopaszt 2milka felett. Promptot meg két éve nem vettem, most sem fektetek pénzt remek részvényeinkbe. Inkább kivárom a végét, és ha fordul, dupla pakkot ráadok.

#468407 lyonell Előzmény: #468370

Még egy kérdés finanszírozod a bukót 22-ig???Legalább ha tartod a shortot akkor miéárt nem nyitsz ugyanannyit ellene ,magasabbról is adhass.

#468406 Hathor Előzmény: #468399

Én sem zárok, egy bazi nagy esés van előre vetítve.

S&P 1310maxszal. Megvárom. Ma fizetik ki a vételárát az eladott ingatlannak, 12re vidékre kell mennem, max behozom azt is, ha elindulunk le.

#468404 lyonell Előzmény: #468370

Még egy kérdés finanszírozod a bukót 22-ig???Legalább ha tartod a shortot akkor miéárt nem nyitsz ugyanannyit ellene ,magasabbról is adhass.

#468402 BudFox Előzmény: #468399

nagyon fölfelé akarják rángatni nagyon úgy tűnik...mindig csak fölfelé..csakis fölfelé...és van elég marha a világon akik ezt mindig megkajálják..és hajtják tovább a szekeret úgy tűnik

#468401 lyonell Előzmény: #468370

másfél,két éves távon 243 alatt van az alja,most még lehetne 1 max két hónaspos távon benne egy fel kör,csak hogy izgi legyen,max nagyon max 278,de ebben a sávban ha ez megtörténiok erősen a forint vétel ajánlott.De nem biztos hogy ráparáztatnak,mindenképp forint vétel.

#468399 Frontin Előzmény: #468370

No akkor ma úgy tűnik megnézzük azt a tegnap emlegetett 900-18K környékét. Részemről a para a legutóbbi 18.300 fölötti csúcs meghaladása esetén következne be, akkor zárnám az összes shortot. Ha 18K visszafordítja, akkor csak visszatesztről beszélünk még mindig. Izgalmas lesz.

Re: nincs cím

#468397 lyonell Előzmény: #468314

Én kedvellek.Sokszor olvaslak,nagyon jó kereskedőnek tartalak a hozzászólásaid alapján.A tiedidet mindig megfontolom,elolvasom.És jónak tartom.És igazad van.De pl,az enyén nem jövőbe látás,csak azu kereskedem,vagy próbálom amit a grafikon mutat,és próbálom kizárni a lelki dolgokat,érzelmi dolgokat.Így nem esem olyan sok hibába.Szóval egyszerűen csak lekereskedni amit mutatnak a grafikonok.Ennyi.Ebben elég sokat fejlődtem,mostmár csak nézem a napi vagy hetes grafikont,és nyitok zárok,kereskedem,nem ugrálok,tartok sokáig.Amit a szalag monnd az a lényeg nem a sok vonal,meg hülye elemzés amit elfogultan rajsuzolsaz és elvisz másik irányba.

Re: nincs cím

#468375 Frontin Előzmény: #468314

Nincs itt semmiféle nagymenős duma, meg bölcs sem, meg talán a fórumozók döntő többsége sem óvodás aki a malacperselyből szedi ki a pénzt. Hogy a piac visszaigazolást ad arról hogyan működik v. nem működik az ember kereskedési stílusa/rendszere, az egyértelmű, felesleges efféle közhelyeket puffogtatni, ezt mindenki tudja. Ha v.kié nem, azt észre lehet venni azon, hogy eltűnik a süllyesztőben, és akár azon, hogy már nem írogat fórumokra sem. És ha tetszik, ha nem, néha igenis irreális ami a mi kis 2 papíros piacunkon történik, és én inkább ezt nevezném néha szánalmasnak. Ez v.kinek v. tetszik, v. nem. Abban igazad van, hogy ha ez nem jön be v.kinek, akkor kilehet próbálni magát külföldi piacokon, nem muszály itt siránkozni.

Nagymenőnek szerintem inkább Te érzed magadat, úgy beszélsz néha, mint aki helikopterről szemléli az eseményeket, pedig ha tetszik ha nem, Te is ugyanabban a homokozóban építgeted a magad kis várát.

"rá kéne nézni az eus görbékre.." Mit is kéne nézni rajta?

#468370 Hathor Előzmény: #468184

Yo reggelt!

EUR/HUF még mindig 312. Volt egy kis fel este, majd vissza napközbeni szintre, most megint gyengül. talán a mai EUs megdorgálás miatt. Mi minden nap kiörömködtük magunkat egy hete, lehet ellentétes nap is, de ha megyünk fel, azt is elfogadom, csukunk éppen pár kontit, ami nem zavarja meg a piacunkat.

néha nevetségesek vagyto…

#468314 Ibiza

néha nevetségesek vagytok ezekkel a nagymenős dumákkal.. itt a sok bölcs tudja a valót de a sok pénzes óvodás játszadozik itt a homokozóban..és persze teljesen írreális ami ebben az országban és ezen a tőzsdén megy..szánalmas..az élet és a piac majd helyrerak benneteket.. az eredmény igazol..a többi rizsa... és a győztesnek mindig igaza van.. ennyi az egész..rá kéne nézni az eus görbékre..

nagylegények ha annyira megy a dolog lehet venni német vagy usa papírokat..vagy ott shortolni..ha az is homokozó akkor a galaktikus tőzsdére kell menni..

#468192 banyaiz Előzmény: #468144

Teríteni kell a kártyákat. Nincs időhúzásra lehetőség már. Héten Eu elmondja milyen jogszabályok változtatását kéri eu-s jog alapján, ha ezekhez kötik a tárgyalások megindítását akkor vagy teljesítjük és lesznek tárgyalások, amiken bármi lehet de az már távolabbi dolog, vagy nem és akkor egyáltalán tárgyalás sem lesz. :)

Szóval erre a hétre szerintem ez kb meg is határozza majd piacot mit lépünk mi az eu-s bejelentésekre. Nyilatkozzuk, hogy ha kell módosítunk, egyezséget akarunk stb, de ez a kormány már annyi mindent mondott, hogy hiszem ha látom.

tozsdecapak.hu: zavaros a helyzet, de vsz ami leginkább lényeges, hogy eu meg tudja e arról győzni a piacokat, hogy ura a helyzetnek, és van válasza minden problémára. VAgy mentőcsomaggal, vagy ecb-vel vagy bármivel. Ha ez nem megy akkor akár szét is eshet eu a sztori végére. Na de ez valószínű nem egy-két hónapos sztori lesz míg kiderül. :)