Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#467950 BudFox Előzmény: #467906

Jó lenne ha nem lenne most már olyan hogy függőlegesen megindulunk fölfele...elegem van már...mindig ez van..a semmire..a folytonos csodavárás..

most is ez megy egyébként..már a média spannolja fölfelé az ebmereket : szinte biztos megegyezünk az IMF -el...stb..

"titkos Bécsi találkozón dőlhet el az ország sorsa." ..stb..megy ilyen cikkek..

mit xarakodnak már...mondják meg konkrétan hogy mi lesz...miért húzzák az egész országot ?

#467898 Hathor Előzmény: #467892

Én válaszolok helyette.

5ös tetejéről akarunk megbizonyosodni, ezért megyünk alá kis hullámokban, hogy megvolt-e. Ez most speciális eset.

#467892 rbbj11 Előzmény: #467888

hát, ez sztem kicsit kitérő volt a kérdésemre...

még mindig nem értem, hogy adott egyetlen adott hullámot miért nem elég előre látni, hisz ha az véget ér, utána ráérsz a következőn gondolkozni. Ha meg az elsőt se találod el, akkor mi haszna, a másodikat előre látni, hoisz már bukó pozin ül az ember. Szóval nem értem, minek előre megrajzolni a napi chartot, ami szinte sosem jön be.

#467888 Frontin Előzmény: #467887

Ha ta-val operálsz, akkor szerintem fel kell állítani a szerinted legvalószínűbb forgatókönyvet, és ahhoz egészen addig tartani magadat, amíg meg nem dől. Ehhez hozzátartozik szvsz a részletes elemzés is, ennélkül egyszerűen öngyilkosság.

#467887 rbbj11 Előzmény: #467884

sikeres dt-hez ennyire pontosan meg kell jósolni a napon belüli hullámokat ELŐRE?

#467884 Frontin Előzmény: #467873

Promtnak lekéne szakadni első körben kb. 150-ig, akkor azt mondanám talán megindulunk lefelé. Onnan esetleg még egy gyenge próbálkozás, aztán csúszda.

#467872 Frontin Előzmény: #467857

Köszi, szerinted miért van az, hogy a promt piac és hati ennyire nincsen szinkronban, sem "térben", sem időben, és szerinted ha összesímul a kettő, akkor melyik fog melyikhez alkalmazkodni?

Hej, hányszor volt megné…

#467870 wizes

Hej, hányszor volt megnéztem a beszállási pontokat hol lenne jó, beraktam előjegyzésbe, és semmi. türelmetlen voltam, beszálltam buktam.

Aztán ha nem csinálok semmit, hanem hagyom szépen amit elterveztem akkor pár óra - vagy 1-2 nap,- múlva az előjegyzésem feltámad én meg tiszta heppi lettem volna.

Francos türelmetlenség.

VAgy előbb szálltam ki.

Na a másik: ha meg nyerőből bukóba fordulok, soxor képtelen vagyok elvágni.

Minygyá fjordul!

Biztatom magam, aztán jön a télikabát, akkorát bukom.

De szigorúan nevelem magam!

#467864 wizes Előzmény: #467859

NAgybetűkkel az orrom elé felírtam ide pirossal a képernyőm mellé: TÜRELEM!!

A rohadt kényszerkereskedés felborítja.

Ezzel küzdök én is soxor.

#467863 wizes Előzmény: #467858

Bár mester lennék!

El nem tudom képzelni ne menjen Neked!

Átjön az így is, hogy menne, mindkettő.

Baromira látod a TA-ban.

Az igazat megvallva soxor leírom mit kell csinálni, aztán természetes nem azt csinálom és bukom, pedig ha ragaszkodtam volna az előre leírtakhoz, nyerőm lett volna. Van két baromi hibám de már kezdem leküzdeni.

Nem adom fel, te sem adhatod fel!

o)

Igen, ha az ember az ügyfelekkel nem foglakozik, nem megy utánuk, akkor leáll a mókuskerék.

Én is ügyfelezek.

#467860 Frontin Előzmény: #467851

Hát ezen filózom én is. Nem tudom biztosan, hogy promt bux befejezte e már az 5. hullámot, vagy még nem, ugyanez a dillemma megvan hatiban is, csak ott nálam már olyan mintha B.-t csinálná, amit úgyszintén nem tudok hogy befejezett e már. Lehet hogy még egy kicsi emelkedés belefér, bár sok már nem lehet belőle vissza.

#467859 Ricsi Előzmény: #467858

Én is írtam, hogy bolond vagy. Soxor leírtam neked, mit kellene csinálnod, nem fogadod meg. De azért ne hagyd abba. Baromi jók a meglátásaid, és bármelyik vesztőben lezárt nagy pozidon rettenetes nagy nyerőt realizáltál volna, ha kicsit türelmesebb vagy. Ezt a türelmet kellene tanulnod kicsit.

#467858 Hathor Előzmény: #467847

Wizes mester rendes vagy. Nehéz 4évi munkát feladni. Még ezt a pozit megvárom, ellenben az ingatlan szakmámban jóval többet buktam, hogy nem voltam jelen.

Ha ez nem megy, azt kell csinálnom.

#467856 Hathor Előzmény: #467851

Megy a pipáztatás ezzel az IMF hírrel. Hu de baromi jó lesz ha megegyezünk. Ezt nem tudja mindenki már, hogy meg fogunk egyezni? Én sejtem, és szerintem mindenki. Akkor az emelkedést be is fejezhetné. Azt mondják az S&P 9 országos leminősítése nem volt meglepetés, ezért nincs para. Tényleg? örülök hogy mindenki várt már rá. Lehet örömködni erre. Most már essünk valami jó hírre akkor.

#467854 Frontin Előzmény: #467844

Otp nálam beveri a fejét ezen a szinten(max. 400), Mol-ban viszont nekem még hiányzik egy uccsó próbálkozás kb. 600-ig, onnan aztán már tűz a mélybe remélem.