Na promt bux-ban most a nap végi felkötéssel lett meg az 5. hullám az éken belül amit "hiányoltam".
Na promt bux-ban most a nap végi felkötéssel lett meg az 5. hullám az éken belül amit "hiányoltam".
igazam volt vagy nem tévedtem?
persze azért nagyobb felkötést vártam volna ,de ami késik nem múlik
kt 370---nagyon kevés
Eljött az utolsó kereskedési napom a BÉTen.
Nekem ebből elegem lett.
Tudom nem a piac a hülye, hanem én.
Ezért abba hagyom. Van fontosabb az életben.
Üdv.
gyerekek ,sztem az oti célba vette a 4k-t
valahogy így érzem
gyerekek ,sztem az oti célba vette a 4k-t
valahogy így érzem
Egyébként nem értem miért kell tartani, miért nem lehet fordulni?
Vagy akkora pozíció, amit nehézkes forgatni vagy hogy?
Nem tiszta dolog ez sehogysem...
Köszi, utána nézek majd. Több eshetőséget is ki akarok próbálni, nagyon érik a dolog.
már csak a bux meg a vix virít...
...és lehet neked lesz igazad,mert esni nem akar,ami pedig nem esik............
Szia! Nem igazán akarok reklámozni ,de a bpforex oldaláról tudsz letölteni demó felületet,szerintem jobb mint a metatréder, ott eléred indexeket,árukat,szinte mindent. Próbaképp demószámlával 4000euróval érdemes kipróbálni,tanulságos,csúszóstoppok,egymásbafont megbízások,más világ :)
mi a fuckra vár a bux? lendületes gyorsuló esést várok,erre még csak nem is csorog
Én is a dax shortomtól várom hogy kompenzáljon a mai hati short stoppokért. Az legalább plusszba ment már.
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy jobb lenne körülnézni a külföldi piacokon. Csak v.hogy lusta vagyok nekiállni.
Nem rúgná ki v.ki végre a Mol és Otp páros alól a széket?
EUR/HUF 311 egész nap gyengül.
Nézni nem bírom ezt a BÉTet. Dobjon ki a rendszer végre, hogy abba hagyjam ezt a mutyisztánt
Én remélem, hogy nem csak ezért, hanem a tegnap mutatott USA ellenállások miatt, ami lefordíthatja az egész világot. Ék, dupla top, leszorító.
Kezdünk megnyekkeni végre. Ez a 2%plusz azért extrém baromság volt ma.