finvizen 86%on a Bear a bullal szemben.
Ma 5érdeklődővel egyeztettem le időpontot a hétvégére egy befektetett ingatlanom megtekintésére.
Eddig két hétben volt egy érdeklődő.
Mit is jelenthet ez?! Hm.hm..
finvizen 86%on a Bear a bullal szemben.
Ma 5érdeklődővel egyeztettem le időpontot a hétvégére egy befektetett ingatlanom megtekintésére.
Eddig két hétben volt egy érdeklődő.
Mit is jelenthet ez?! Hm.hm..
Lehet ezt akarják eljátszani. Mindenki azt hiszi, még mi is, shortosok is ,-)
aztán már csak 17000alatt kapják el a longosok a zárást, egy pillanat alatt.
Futik tovább le.
Én hősi halált halok inkább, ha ilyen körülmények között kell engem likvidálni, tegyék, essen jól nekik. nekem már mindegy ,-)
Mindjárt jönnek a Michigani adatok..
TA alapján le,Oti vevő alapján fel! :D
én még mindig úgy érzem ,hogy shortbaültetés folyik
kt -220pont
Zsebre raktam (azért nem annyira zsíros) már türelmetlenül várom, hogy bezuhanjon ez a dög (OTP).
A két ünnep közöttről még van egy kis beragadt határidős longom, ha pillanatra 17800 fölé szúr záródhatnak végre nyerőben ezek az elülős pozíciók...
Összes index minuszban...kitalálod hogy melyik nem? :D
Otit mi a rákra húzzák ezt nem vágom.
Arra várok hogy Usa végre leforduljon. Minden elemző rallit vár még erről a szintről, ilyenkor szokott pont az ellenkezője történni. A gyorsjelentésektől sok függ, bár a franc tudja már hogy számít e egyáltalán v.mit, úgyis arra mennek amerre éppen kedvük tartja. Az Otp gyj nem lesz szerintem v.mi fényes, most fog kiütközni majd csak igazán a számokban a rögzített árfolyamon való törlesztés/végtörlesztés romboló hatása.
Elvileg ma 300-ig lemehet, ha akar. 60 percesen kiesett az ékből
Visszavontam.
Szerinted vegyem ki 420-ról a shortzárásomat?:)
Portfolio hírek:
- Rendkívül kemény velünk szemben az IMF - Mi lesz ebből?
- A leminősítés lejtőre küldte a kötvényalapokat
- Magyar trükköktől volt hangos szerdán Brüsszel
többet nem keresek.
Illene zsebre rakni a zsíros long nyerőket, az extrém agymenésben a semmire egész héten.
csak az OTP miatt vagyunk mégilyen magasan...USA -ban ma nagy zuhanás lesz..rossz adatok jöttek megint..
itton meg egy globálisan rossz hangulatú napon akkora szakadás lesz, ha a nagy vevő is leáll itt hogy alsó limitre megyünk.
Semmi sem biztos, lehet hogy ma még megyünk feljebb, bár ha megyünk is, akkor sem látni túl messzire. Lefelé most nagyobb a tér rövidtávon. Promt egyelőre éken belül, hati viszont kezd lecsúszni belőle.
amikor otit így tartják abból felfelé kör szokott lenni a hajrában
kint is fordulnak még
Újabb órás eső gyertya itthon is.
EUR/HUF 310re gyengülve.
Tették volna míg longban voltam...most már nem kell! :D
Oké,akkor Oti maradjon ott ahol van,de Mollyt+Rg-t szórják meg...még imf hírre sem lehet húzás mert semmi pozitívum nem jött még ki.