Regisztráció Elfelejtett jelszó

Forex robot

Re: nincs cím

#469807 Shortosgyula Előzmény: #469797

Épp most derült ki hogy halmozza a mínuszos pozikat a quantum. E gyanú miatt robbant ki az egész ügy. Ha nem így tennének hanem nyilvánosak lennének ezek az adatok akkor nem kezdenek pusmogni és nem jönnek a különböző vádak.

Az a vád hogy a tulajok kivonták a pénzüket és a tadawul szivárogtatta ki valószínűleg hamis volt és azért akár perelhet is a quantum de a dolog lényegét , nevezetesen hogy a kereskedési rendszerükben fatális hiba van ami előbb utóbb összeomláshoz kell hogy vezessen nem tudják megcáfolni.

Ezen tessék picit elgondolkozni.

#469797 Bali.forex Előzmény: #467143

Sajnos ebben az országban - hála pl. az APEH/NAV "áldásos" munkásságának, amiket a vagyonosodási vizsgálati területen végeznek - eljutottunk odáig, hogy emberek természetesnek veszik, hogy ha valakit megvádolnak valamivel, akkor nem a vádlónak kell bebizonyítani, hogy igazat mond, hanem a megvádoltnak kell bizonygatnia az ártatlanságát. Úgy, hogy mindjárt az elején kiderült - sőt a blog beíró el is ismerte - hogy nem mond igazat!

(1) A cég tulajdonosairól beszélt és mindjárt kiderült - és el is ismerte a blog író-, hogy nem is a cég tulajdonosai. 2) Azután az is kiderült, hogy akikre Ő hivatkozik, azok közül egyik sem vette ki a pénzét a Quantum robotok alól. Ez már kettő hazugság. 3) Szinte 100%.ig biztos az is, hogy a TadawulFX-ből ezt az információt nem adták, és nem is adhatták ki neki! Ez részben adódik az első két hazugságból, vagyis ha nem létező tulajdonosok, nem is vették ki a pénzüket, akkor ezt csak egy nem létező informátor mondhatta... És ezek után még valaki azon agyal, hogy miért nem bizonyítják már valakik a hazugságok ellenkezőjét/valódiságát?!? Az elmúlt napokban kiderült, hogy egy jól megtervezett provokáció volt (az előre lehalászott emailcmekkel és a megtévesztő gmail-es emailcímmel, ahonnan kiküldte a "rémhírt"!) az egész, amihez ezt a fórumot választotta a delikvens. És páran a téma "rágásával" (mint én is most) asszisztáltunk/asszisztálunk egy aljas cselekedethez. Bocsi, maradok a továbbiakban, ahogy előtte is csak olvasgató, nézelődő, de az igazságtalanságot már nem tudtam "csak úgy" elnézegetni.

#467335 ikszf Előzmény: #467143

Védik a saját üzletüket, és nyugtatnak. Persze érthető is részükről.

Nem is igazán értem a rém vagy valódi hír terjesztőjét. Egy 1 napja regisztrált újonc beírása mennyivel hitelesebb, mint egy elfogult üzleti szereplőé?

Mindenkinek magának kell észnél lenni.

#467147 kelvin Előzmény: #467143

Igen ez így van.

Azért kell megvárni a helyes döntéshez az általuk említett hamarosan kiadandó közleményt. Ha ebben sem lesz érdemi dolog és nem arra gondolok, hogy szakmai zsargonnal elkezdik magyarázni a semmit, hanem arra, hogy bizonyítják azt, hogy tényleg nincs gond.

Ha nincs bizonyíték, részemről nincs bizalom sem.

Ezt kell átgondolni.

Fontos információRémhírt…

#467143 Szaky

Fontos információRémhírterjesztés a QuantumXXL-rõl

Azt lehet tudni hogy mivel támasztották alá hogy nem így van, ahogy az állítólagos rémhírterjesztő állította?

Mert ellenkező esetben a nesze semmi fogd meg jól kategória ez a közlemény!

Re: Fontos információRémhírterjesztés a QuantumXXL-rõl

#467141 kelvin Előzmény: #467115

Nincs mit. A blogom lényege, az objektivitás. Azt ígértem még az elején, hogy megírom, hogy ha jól megy és azt is ha nem.

Úgy gondolom ez korrekt hozzáállása.

De azt szeretném kérni tőletek, olvasóktól és hozzászólóktól, hogy ugyanilyen korrekten, nem egymásnak nekiugorva tegyétek a dolgotok.

Fontos információRémhírterjesztés a QuantumXXL-rõl

#467106 kelvin

Kedves Ügyfelünk/Partnerünk!

A QuantumXXL egy „ünnepi” hírlevélre készült a napokban, mivel közelítünk az Alpha 1 éves sikeres évfordulójához, de az a hírlevél egy kicsit később fog kimenni, előbb egy nemtelen és aljas támadásra kell reagálnunk.

2012.01.12-én egy provokátor, előre megtervezett módon, lejárató akcióba kezdett a QuantumXXL ellen és a TadawulFX nemzetközi bróker céget is nagyon súlyos váddal illette. Nevezett egy fórumon elkezdett nemtelen hazugságokat írogatni, majd ezt követően egy „név nélküli” gmail.com-os email címről körlevelet küldött ki néhány Ügyfélnek/Partnernek, hivatkozva arra, hogy nézzék meg mit írnak a fórumon és „nagy gond van…

A támadásról:

A leírtak egyértelmű hazugságok és alkalmasak arra, hogy a forex ismeretekkel csak kisebb mértékben rendelkezőket összezavarja és szándékoltan elbizonytalanítsa.

Az „akció” előkészített, tervezett támadás volt. A levél írója nem a QuantumXXL adatbázisaiból jutott az általa előre kigyűjtötte néhány Ügyfél/Partner adatához (csak néhány Ügyfél kapott ilyen emailt), hanem valószínűleg különböző fórumokról, blogokból, névjegykártyákból, stb. szedte össze azokat.

Minden érintettet szeretnénk megnyugtatni, hogy a szoftverek a piaci volumennek, az abból (is) adódó kereskedési lehetőségeknek és a tervezett stratégiának megfelelően működnek és január hónapban, a nagyobb piaci szereplők kereskedésbe történő visszatérésével (volumen emelkedése) már az elkövetkező napokban újabb sikeres, plusszos kötéseket zárnak a szoftverek.

A cég vezetői továbbra is rendíthetetlen elkötelezettjei a közös tevékenységnek, a közös, hozamokban gazdag jövő tervezésének.

Cégünk a következő napokban egy bővebb, részletesebb információkat tartalmazó hírlevéllel, értékeléssel jelentkezik.

Üdvözlettel:

QuantumXXL

Kíváncsi leszek a folytatásra, izgis lesz! :)

Meg lehetne tudni hogy m…

#467102 Szaky

Meg lehetne tudni hogy miért nem közlik a nyitott pozikat?

Két legyet is ütnének egy csapásra:

1, Minden hitetlenkedő befogná a száját!

2, Így mindenki látná hogy valós a robotok jó teljesítménye és még több ügyfelük lenne!

Én legalábbis így csinálnám ....

Re: idézet a quantumxxl topicból

#466864 sz.istvan Előzmény: #466840

Idézek a "másik" topicból:

Oké, lássuk a te bizonyítékaidat, hogy én hazudok!

Nézzük a tényeket:

Mennyi a floating?

Küldöd az investori jelszót?

Vagy a myfxbook linket?

Vagy a jól értesült "majdnem tulajdonosok" bemutatják élőben a MAM számlát?

Na ha ez megvan akkor kérek bocsánatot...

idézet a quantumxxl topicból

#466840 sz.istvan

Megint csak személyeskedni tudsz...

Csak azt tudod ismételni amit a "képzésen" hallottál! (0-a szakmai színvonal)

A net-en rengeteg hasonló szoftver kering amihez van investori jelszó minden hétvégén!!!!

Azaz a hét közben folyik a kereskedés azt nem látjuk viszont a hétvégén ideiglenesen bele lehet tekinteni a kereskedésbe!

Hogy láthassuk mennyi a görgetett mínusz!!!!

Sőt tovább megyek a MAM számát pl fel lehet rakni a myfxbook-ra és letiltani az aktuális kereskedéseket meg a számla méretét stb.. csak a floating látszana!

Így ha ezt megtennék hamar vissza szerezhetnék a bizalmamat!

De azt ők nagyon nem akarják...

Tudatlan lehet nem én vagyok... :-)

Vagy a "felső vezetés" hívjon össze minket és mutassa be élőben a MAM számlát!

Ott én mindenki előtt bocsánatot fogok kérni ha nincs igazam!

#466832 nemtoom Előzmény: #466822

Groves dec 30-i 451 sz hozzászólásából:

"...Na és innen jön az érdekes rész. A Tadawul a MAM számlák üzemeltetéshez a MetaFx cég szoftverét (metatrader plugin + konzol az üzemeltetőnek) használja. A dolog úgy működik, hogy az üzemeltető kap egy master számlát, amibe a metafx programjával tudja becsatolni az ügyfeleket (poázás után). Az ügyfelek pénze így összegyűlik egy számlán. A programban alapvetően kétféle megközelítés van a kötések szétosztására. Lot alapú és Profit/Loss alapú. A Lot alapúnál is van még 5 opció, de a lényeg az, hogy bármelyiket is választod amikor nyitsz egy megbízást a master számlán, akkor azt leosztja az ügyfeleknek és az ügyfelek számláján megnyílnak a kötések és ezt ők látják is.

A Profit/Loss alapú ezzel szemben úgy működik, hogy ha nyitsz egy megbízást a master számlán, akkor csak a lezárása után kerül jóváírásra az ügyfelek számláján a nyereség/veszteség. A QuantumXXL ezt a P/L módot használja. Ezzel nagyon szépen el lehet rejteni a kötéseket. De honnan tudja az ügyfél, hogy milyen megbízások vannak nyitva? Mennyi ebből nyereséges és mennyi a veszteséges?

Miskolci kolléga alfás számláját szoktam nézegetni ( http://www.mt4i.com/users/kell_ilyen_szamla). Én még nem találkoztam olyan robottal, aminek 99%-os találati aránya lenne. Akkor viszont a mínuszos kötésekkel mit csinálnak? Gondolom nyitva hagyják vagy hedgebe állítják. A master számlán úgyis van rá fedezet. Valószínűleg direkt ezért van mindenkinek swapfree/islamic számlája, hogy ne kelljen a nyitott kötések után fizetni a kamatot. Ráadásul a hedgebe állított kötések nem foglalnak margint a Tadawulnál.

A fentiekkel arra akarok rámutatni, hogy az ügyfelek nem tudják, hogy a befizetett pénzük valójában mennyit ér. A számlakivonat amit kaptnak naponta a Balance-ot mutatja, a valós Equity-t nem. A 70%-os tőkevédelmet az ügyfelek nem tudják ellenőrizni. Ez csak egy ígéret, amit vagy betart az üzemeltető vagy nem.

Szóval életveszélyes az egész P/L allokáció. Az tény, hogy a tőzsdei befektetések kockázatosak, de azért kellene kockázatosnak lenniük, mert esetleg rosszul fektetik be az üzemeltetők az ügyfelek pénzét és nem azért, mert egy átláthatatlan rendszert kihasználva a valós helyzetet el tudják rejteni.

Elgondolkodtató az is, hogy a TadawulFx éppen most vezeti ki a P/L módot a mam számlák kezelésénél. Mi is szerettünk volna ilyen módot használni, de egyértelműen elutasítottak többször is.

„In regards to the P/L allocation, this is not available anymore for the MAM account. this allocation method has been disabled. This cannot be used from this point onwards.„

A magyar ügyfélszolgálat is megerősítette ezt.

Én remélem, hogy a QuantumXXL nem a fent leírtak miatt használja a P/L módot és csak a kötéseket akarja elrejteni, hogy védje a robotját, de úgy érzem jobb ha mindenki tisztában van, hogy mibe vág bele. A másik kérdés, hogy a Tadawul mikor kötelezi a Quantumot, hogy álljanak át Lot allokációra és hogy ezután hogyan folytatják a szolgáltatásukat. ..."

Szeretném, ha a fentiekben megfogalmazott kérdésre valaki a TdFx részéről érdemi választ adna.

#466828 kelvin Előzmény: #466817

A tökeáttétel a szükséges rossz. Mivel alapból ahhoz hogy 1 lot méretű pozíciót tudj nyitni 100.000$ szükséges. Ez jelenti az 1:1-et. Tőkeáttétnél tulajdonképpen minél nagyobbat választasz annál jobb, mert ésszerűbben tudsz pozíciót nyitni. Ez nem azt jelenti, hogy 500$-ral kell 1 lotot kötni, mert ez nonszensz.

Azt jelenti, hogy ésszerűbben tudsz kockázatot kezelni.

Ha jól gondolom az a kérdésed, hogy érinti e majd egy esetleges összeomlás a tadawult. Azt mondom, hogy biztos nem, mert a tőkeáttét az ügyfelek pénzére vonatkozik nem a Tadawuléra. Kvázi ha nagy a kötésméret és kicsit a tőkeáttét, kapsz egy margin callt és vége a számládnak. Erre voltál kíváncsi?

#466822 _pda_ Előzmény: #466817

mit szerenél a tőkeáttétellel?

érted a lényegét?

nagyobb pozit tudsz vállalni, mert kapsz "virtuális" fedezett

ettől még normális ember nem nyit nagyobbat, mint amit a számlája kíbír józan ésszel

a pénzed fizikailag nem lesz több, csak nagyobb kockázatot vállalhatsz

én TDFX-es vagyok alanature, nem tartokat attól, h a quantum miatt a cég bajba kerülne

Valaki tudna valamit mon…

#466817 nemtoom

Valaki tudna valamit mondani az 1:500 as tőkeáttétről? A TadawulFx nem érintett egy ilyen "összeomlásban"?

Re: törölve

#466787 sz.istvan Előzmény: #466780

Én sem láttam még ennyi valótlanságot mint amit Te írtál...

A Quantumxxl vezetése CSAK magyar emberekből áll!!

P. József., F. Ida, Sz Zsolt, F. Gabriella, Sz. Attila, stb......

Igen a mai naptól már nem vagyok Quantum ügyfél sem partner!

Mert elszállt a bizalom. Ennyi!

Az Forex piac napi forgalma 6.000 Milliárd USD szerinted pár millió dollár forgalom mit számít?????

A valódi kérdés itt a floating azaz a nyitott kötések!!!

Lehet neked havi 1-3 vagy akár 10-20% hozamod ha közben magad előtt görgetsz 50-60% nyitott mínuszt!!!!