Na OTP elérte utolsó fiboját az esés korrekciójában 3366nál nálam.
Na OTP elérte utolsó fiboját az esés korrekciójában 3366nál nálam.
Hatinál megvan a csúcs meghaladása, promtnál még kell pár pont, aztán elvileg utána bármikor jöhet a lekanyarodás, a szerkezet akár kész is lehet. Persze egy megnyúlás még benne lehet.
mindjárt kiugrok Oberwartba srácok esküszöm :-)) aztán mehetünk le...ti fizetitek a Capuccino árát az Oberwart -i Belaggio -ban :D :D
Jah, most is +ban vagyunk.
Tudod pénteken csak akkor esünk ha Ausztriába mész :))
Még a péntek 13-ban bízhatunk. Májusban amcsiknál bejött (-0,81%) és erre mi is estünk hétfőn (keveset)
Valóban, eddig nem is láttam...
Pedig úgy szerettem bemásolni az adatokat:))
Ne izgulj Bud, szvsz felnézünk még 750-800 közé, majd onnan min. 400-500 környékére befogunk esni nap végére.
jézusom még mindig itt vagyunk ? ráadásul nagy pluszban is járt ?
azthittem 500 pont minuszban lesz mire hazaérek :DD
ááá
Egészen elképesztő ez a kétségbeesett vergődés amit emelkedésnek akar láttatni a bux...
az oldalon van makronaptár kolléga :)
Keri koma,
ismét együtt ülünk a bukóban?
Lehetne egy fekete péntek 13 gyertyailag nem?
Szvsz lesz még egy utolsó emelkedési kísérlet, de ha nem, azt sem bánnám. ;-)
Lehet megvolt mára a napi max ezzel a reggeli megtépéssel aztán, hogy az adatokra lesz-e mozgás majd elválik
Ma várható adatok:
HU 09:00 KSH infláció, év/év, dec., előző: 4,3%, várt: 4,4%
HU 09:00 KSH ipari termelés, év/év, nov., előző: 3,5%
GB 10:30 Brit termelői árak (PPI), év/év, dec., előző: 5,4%, várt: 5,0%
GB 10:30 Brit termelői beszerzési árak (PPI input), év/év, dec., előző: 13,4%, várt: 9,1%
EZ 11:00 Olasz állampapír aukciók eredménye
EZ 11:00 Eurozóna külkereskedelmi mérleg, nov., 0,3 mrd EUR, várt: 0,5 mrd EUR
PL 14:00 Lengyel infláció (CPI), év/év, dec., előző: 4,8%, várt: 4,6%
US 14:30 Importárak, hó/hó, dec., előző: 0,7%, várt: -0,1%
US 14:30 Külkereskedelmi mérleg egyenlege, nov., előző: -43,5 mrd USD, várt: -45 mrd USD
CA 14:30 Kanadai külkereskedelmi mérleg,nov., előző: -0,89 mrd CAD, várt: -0,5 mrd CAD
US 15:55 Michigani fogyasztói hangulat index, (előzetes), jan., előző: 69,9 pont, várt: 71,5 pont
Rajz alapján lesz még egy felfutás a mai nap eddigi csúcsa fölé, majd kanyar le, és szvsz v.hol 400-500 között zárunk.
No, én kicsit megnyugodtam, hati óráson szépen elkezdett rajzolódni egy ED, ami a mostani emelkedés végét fogja jelenteni, három hullám van meg belőle, pirossal jelöltem:
http://kepfeltoltes.hu/120113/BUX121260_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Promt bux elmehet esetleg még 350-400-ig, hati max. 900-18K közé, maximum csak egy felszúrás erejéig. Ha onnan nem fordulunk le, akkor felülírom eddigi várakozásaimat, és újragondolok mindent. Legkésőbb délután éles, határozott lefordulást várok.
Forint 309.56.. gyengül..
futik csöp, csöp..
hati ékünk tart, bux kifuthat egy álkitörésre ötösre, aztán tényleg menjen már le.