Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#466989 Hathor Előzmény: #466983

Hati órásban egy ékelődés lehetősége:

http://postimage.org/image/uuxw5jy7l/full/

ez 17800fölé nemigen mutat.

ha még Bux fel is szaladna egy ötös pontra, de eddig jónak tűnik a B.pontom, akkor is hati tudná tartani a kamattartalom összeszűkülésének köszönhetően a 17800as szintet, amíg Bux tágulna kicsit fel ötös pontra.

#466942 Hathor Előzmény: #466940

Múltkor agyrémen ment fel shanghai, amikor nyugat ment le, ezzel együtt magyar piac is felment. Ma esik ellentétetes shanghai, remélem követjük az esésben is. Euro erösödik vissza a dollárral szemben, ezzel szemben gyengülhet euroval a forint, így is tegnapi alj fölött van.

#466940 Hathor Előzmény: #466929

Megint nem történt semmi az IMF-fel.

Semmi jót nem hallottam eddig ezekről a tárgyalásokról minden esetre húzzák a piacunkat rá.

Nyugat is visszajött a tegnap délelőtti szintje alá, de még így is tegnapi tető alatt van, de gondolom ez elég lehet a további emelkedéshez. Miért ne?! Délutánra meg jöhet a hetes long realizálása.

Péntek 13 van.

#466929 BudFox Előzmény: #466730

Időpontot sem kaptunk tárgyalásra még Wazze :D

Magyarul mondva : "pixxcsán lettünk rúgva"

mi meg itt keménykedünk a buxunkal napok óta :DD

Re: fd

#466911 Ibiza Előzmény: #466678

írtam már jók a rajzaid..(néha expresszionisták,) de nagyon furcsán lépsz poziba..ha nagy erővel shortolsz nagy az esély a kemény longra..és ha lázárod onnan van az esés..érdemes lenne felfejtened.

#466769 lyonell Előzmény: #466560

nem nem pillanatnyi,az első longom mikor kirázták kis plusszban,akkor zártam mindent még tavaly karácsony utány nyitottam vissza mndewnt ezzerl a szent meggyőződéssel,és már a kirázás előtt októberben is ez volt a meglátás.

#466746 sztiv1 Előzmény: #466744

Nem hiszem hogy valami nagy dologgal tudna előállni,de ezek is kiszámíthatatlanok mikor mit nyilatkoznak

Ezért lassan én is zárok,csak hatit -otp marad(Hírre kereskedés meg volt,eddig? tartott)konkrét megegyezés úgy is várat magára,addig lesz még egy kör,vagy kettő

#466744 Longshort Voilattila Előzmény: #466742

Éjfélkor aludjon bazmeg, reggel hogy a ****ba fog munkába menni :))

Ja hogy most fejen áll usenkában? Össze-vissza kolbászolnak ezek :D

Sziasztok! Éjfélkor bes…

#466742 sztiv1

Sziasztok!

Éjfélkor beszél Fellegi,én még mindig longban

#466730 Frontin Előzmény: #466718

Erre utaltam én is délután, remélem dupla-top lesz belőle, nem pedig fülescsésze. Egyébként a mostani szintig tartó emelkedés benne volt a pakliban, mi nyitottunk egy kicsit korán sajnos.

#466718 Hathor Előzmény: #466708

http://postimage.org/image/dhbainuuj/full/

Órás bux kép.

Utolsó csökkenő trend 61.8as fiboját tesztelte vissza az árfolyam, most kettős csúcs szerű alakul ki. Most az utolsó óráig is kanyarodik le a kettős top, jobb csúcsa, az utolsó órában a csökkenésben forgalom is lett.

Nem értem mire ez a piactartás, de hogy sokunkat szívat az biztos.

#466717 gilgalad Előzmény: #466715

Ha MOL ugrik, az nagyot szólhat még. Naposon mindjárt beadja a jelet, aztán lehet eladni :-)