Ja, bocs elbeszéltünk egymás mellett.
Összesen kb 2000 ügyfél van. A beszálló minimum 2000$ volt. Tehát 3 db kb 1.300.000$-os MAM - multi managed account van.
A cég saját honlapján lévő saját élő számláján van 17000$.
Ja, bocs elbeszéltünk egymás mellett.
Összesen kb 2000 ügyfél van. A beszálló minimum 2000$ volt. Tehát 3 db kb 1.300.000$-os MAM - multi managed account van.
A cég saját honlapján lévő saját élő számláján van 17000$.
Ennyi valótlanságot egy levélben leírva még nem láttam. De tartalmi és ténybeli tévedések is vannak benne (pl. a tulajdonosok külföldiek), úgyhogy nem hiszem, hogy Te QXXL Ügyfél lennél, inkább valami konkurens cég provokátora! Szerintem szégyelheted magad, hogy ilyenekre vetemedtél. Ez egy al..as rémhírterjesztés. Egyébként ha megnézi valaki, decemberben is működtek a robotok, mások kikapcsolják ilyenkor, mert annyira gyér a piaci háttértőke. Mozgások vannak, de mennyi pénz áll mögöttük? Tud-e valaki több millió USD-vel kereskedni, ha a beküldött pozira nem tud "ellenajánlatot" szerezni? Egy market makernél lehet, de a Tadawul STP bróker, vagyis a kötések kint vannak a tényleges bankközin és minden kötés mögött tényleges fedezet áll.
Ha nincs elég fedezet, lehetnek szép mozgások, nagy pénzzel nem tudsz beszállni.
A decemberi hozamaik NETTÓ! 0,5 és 0,9% között voltak... Az Alpha robotjuk most lesz 1 éves és közel NETTÓ 50% hozamot csinált! Vannak országok, ahol 0,2-0,5% az ÉVES kamat az USD alapú lekötésekre!!! Szóval gratula Quantum! Ha csak havi 1%-ot csináltok, az sokak szerint brilliáns! Az ilyen hozzászólók pedig lassan (vagy inkább gyorsan!!!) kikopnak ezekről a helyekről...
ha tenyleg 17000 usd az eloszamla es eddig csak hozott akkor az nem sok, kb 10 ugyfel. Vagy nem ertem, hogy kell erteni az osszeget.
Barmelyik szereplo perelheto.
2000$ a minimum
Ők 13000$-ral szálltak be, tehát ez jóval több.
Miért ezért beperelhetik szted?
hat valaki erdekes jogi procedura ele nez.
Panik keltes, lenyeges informaciok torlese, bennfentes (uzleti titok) kiszivarogtatasa.
Akarmelyik erdekes fordulatot vehet valakinek a jovoje.
Az elejétől fogva olvasom ezt a fórumot, de csak most regisztráltam be, hogy írni tudjak.
Én is partner vagyok a quantumxxl-nél és úgy gondolom jogotok van tudni, hogy én a tegnapi nap folyamán kivettem az összes pénzemet és az ügyfeleimet is erre kértem!
Belső (Tadawul-os) információm van arról, hogy a tulajdonosok is visszavonták az LPOA-kat és mentik ki a saját pénzüket! (
Sajnos az EU-nagy esése miatt (rengeteg long pozíció van bent még tavalyról!!!) a bent lévő nyitott pozíciók mértéke nem csakhogy, elérte de jóval meg is haladta az ígért max 30%-os szintet.
Ezért nem történik már napok óta kereskedés.
Aki időben lép az még valószínűleg visszakapja a pénzét, de aki késlekedik azt maga alá fogja temetni az összedőlő piramis.
Sziasztok!
Az elejétől fogva olvasom ezt a fórumot, de csak most regisztráltam be, hogy írni tudjak.
Én is partner vagyok a quantumxxl-nél és úgy gondolom jogotok van tudni, hogy én a tegnapi nap folyamán kivettem az összes pénzemet és az ügyfeleimet is erre kértem!
Belső (Tadawul-os) információm van arról, hogy a tulajdonosok is visszavonták az LPOA-kat és mentik ki a saját pénzüket! (
Sajnos az EU-nagy esése miatt (rengeteg long pozíció van bent még tavalyról!!!) a bent lévő nyitott pozíciók mértéke nem csakhogy, elérte de jóval meg is haladta az ígért max 30%-os szintet.
Ezért nem történik már napok óta kereskedés.
Aki időben lép az még valószínűleg visszakapja a pénzét, de aki késlekedik azt maga alá fogja temetni az összedőlő piramis.
A quantumxxl honlapjáról jön le ez a számlagrafikon. Ezek után kérdezem, hogy minek kell egy olyan ábra, illusztráció, amihez, kilónyi magyarázat kell, mert ugyan a valóságot(?) tartalmazza, viszont köze nincs az érthetőséghez.
Óhatatlanul jön a kérdés, hogy mire jó az egész?
Persze ez nem az általatok leírtakra vonatkozik, köszönet a magyarázatért.
Mikor elküldtem az előbbi hozzászólást, akkor láttam, hogy Te is írtál... így teljes a kép :)
Ha arra gondoltok, ami az mt4i-s megosztáson látható, akkor az sajnos valóban magyarázatra szorul:
A Tadawul a rengeteg kötés miatt (???) rövidítette a kötéslistát.
Az alpha számlán a kezdetektől (január 18) egészen június végéig az összes trade-et összevonta:
15247852 2011/07/01 00:00:00 Deposit/Withdrawal 0.00 0.00 615.60
Majd havi szinten az összes trade-et a követő hónap elsején ugyanígy, egészen október végéig.
Így a levonások miatt úgy néz ki (július 1-ig), mintha mínuszba ment volna a számla, közben pedig nem, hiszen folyamatosan emelkedett, csak ezeket a trade-eket a grafikon később hozza. (7,08+57,74+89,19+29,76+20,9+41,56)/0,4=615,575
A béta számla reálisabb képet mutat, mivel az csak júniusban indult, így nem torlódtak fel a levonások.
Az ábra azért torz, mert a Tadawultól ha lekértek egy tavalyi statementet illetve egy 3 hónapnál régebbit, akkor azt úgy jeleníti meg hogy összesít. Vagyis a hónap végét nézi. Így tehát a nagy ugrások a havi profitlevonások és a VPS levonások, emellett pedig ott vannak a profitok is.
Torz az ábra, nem szemléletes, így nem sok értelme van annak hogy kint van szerintem. De ha rákattintasz az ALPHA logóra elvisz az MT4i felületére, ahol megnézheted miről beszéltem. Egészen novemberig csak a fő számok vannak, majd novembertől részletes.
Remélem tudtam segíteni.
Nos, nekem június közepétől van számlám.
A kezdetektől kb június végéig folyamatos csökkenés volt
Június végén volt egy 300USD-s ugrás. Ekkor már volt számlám, de ekkor növekedésnek nyoma sem volt. (Július 12.-én volt egy erős nap, 45 USD többlettel, de nem 300-al!)
Az október 14.-i 100 USD és a 27.-i 230 USD +-os nap a rengeteg apró kötés miatt elvileg bepréselhető a grafikonba, a kettő között összesen volt kb 35 USD.
Az első félévben a folyamatos csökkenés során nem volt profitelvonás? (A visszavonások a TdFw havi 10 USD-i?)
A veszteséges időszak végén, június végén-augusztus elején volt egy "rakétás" 300 USD-s emelkedés?
Szia Nemtoom!
Hogy érted hogy meglepő? Kifejtenéd? Köszi.
Egyébként nagyon "gyenge" a teljesítmény a napokban, csak mínuszt termelt vagy zárt, persze nem nagy összegeket csak aprót. Remélem azért feltámad a rendszer és egy picit megindul felfelé is, mert az nem nagy deal, hogy nézem ahogy lassan elfogy a betét :)
Folyamatos tőkekivonás a befizetett tőke erejéig, állandó felügyelet!!
Nem egy nagy dolog, csak oda kell rá figyelni, és nem fog érni meglepetés, ha rossz időszakot kapsz el!!! :-))))))))))))))))
És természetesen a megfelelő robot hozzá!!!!! :-)))))))))))))))))))
Most néztem meg a webirodán keresztül az elvi, 2000 USD-s Alfa számlát (a nyitástól eltelt időszakra vonatkozóan) Hát mit ne mondjak, meglepő
Hellóz,
Megkérdezhetem mi a robotozás két alapszabálya?
Sokszor olvastam róla, de kimondva sose.
Sőt a google is csak ennyit ad. :))))))
http://www.google.hu/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=robotoz%C3%A1s+alapszab%C3%A1lya
thx
koszi. ugy olvasom a fórumot, mint egy gyengébb szappanoperat.Minden 100.-ik részt követem.
Mintha vps dijat vonnának, de lényegtelen ebbol a szempontból. Én keves tradet nyitok, annyi meg nem lehet az arfolyam, hogy ki üssön.
Hacsak devizaban nem lesznek negativ arfolyamok. Mindjárt utána is olvasok, hogy valamelyik tv. módositasba nem-e beletették.. :DD
Nem a legjobban hozó robot, de egyenlőre szépen termel, nem kell hozzá naponta ellenőrizni, és nézni, mint a többi robotnál, nincs szükség vps-re, felügyeltre .......
Fogalmazunk úgy hogy nyugis!!!!!
Nem tudjuk mik a nyitott tradek!!!!!!!!!!!!!!
Nem látjuk őket!!!!!!!!!!!!!
70% tőke védelmet garantálnak!!! Vagy elhiszem vagy nem!!!!!!!!!!
Én július óta vagyok benne, hozott amennyit hozott alább láthatod, olvashatod, Ha él a tőke védelem akkor én nem sokára hátra dőlhetek, de már most se izgat igazán a dolog.
Ha nem él akkor meg megvéd a robotozás 2 alapszabálya, amiért szintén nem fog érdekelni lassan a történet remélem!!! :-)
Fogalmazunk úgy hogy úszunk az árral, menjünk a nyájjal, amíg lehet!!!! :-)
Csak tudni kell majd abbahagyni ha borul az egész!!!
Ma volt az első nap, hogy csak veszteséges tradeket zárt!!, lehet elkezdődött valami?????