Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#466223 Frontin Előzmény: #466213

Elvileg promt bux esetén min. 14,5K-15K közé kéne lecsúsznunk a háromszögből számolt célár alapján, hogy ez hatinál mennyi lenne nem tudom, de szeretném kivárni. Persze ahogy ismerem magamat, nem biztos hogy sikerül, az a rohadt zabszem...

Esünk 200 pontot, aztán rögtön nekiállunk álmodozni.

#466213 Waszeitung Előzmény: #466211

Ajaj,nehogy előre igyunk a maci bőrére....közhangulat sokat javult két nap alatt haccáz közeli kt-val.

#466202 Waszeitung Előzmény: #466196

Velorexel nyomták! :D

Tavaly év vége felé sokszor inkább eltettem a nyerőt,az a biztos ami a zsebben van jelszóval!

Anno szépen pofára estem amikor közel 1000 pontos elég fullos shortot nem tettem el péntek este és hétvégén Eu csúcson olyan szépeket mondtak hogy a pénteki aljtól 1200 pontot emelkedett az index,alig bírtam épphogy plusszban kiszállni...

#466194 Frontin Előzmény: #466180

Lekopogom, mostanában egész jó volt a találati arány. Az igaz hogy ez a műfaj nehezebb, de amióta ezt csinálom, jobban alszom. Előtte nagyon sok nyerőt benne hagytam a rendszerbe. Hátránya, hogy néha 5-6 sikeres tréd sem bírja el a 7.-re "beeső" ökörségemet. Szerencsére ezekből egyre kevesebb van, nagyon meggondolom mikor lépjek be a piacra, inkább kihagyok pár lehetőséget. A mostaninál mondjuk egy csöppet lehettem volna türelmesebb, de sebaj, szép lassan ez is beérik.

#466179 Waszeitung Előzmény: #466171

Semmi jóra,viktor és sleppjének arcátlan és szemtelen modora miatt,szépen móresre tanítják őket (sajna ezáltal minket is) Úgy tettek mintha lett volna olyan lap a kezükbe amit érdemes megjátszani,de kiderült hogy nemhogy egy párjuk nem volt hanem autóskártyával játszottuk,igazi hülyegyerek módjára...de most komolyan mégis mire számítottak??? Semmi csavar nem volt benne részükről.

Ettől függetlenül itt a parketten történhet akármi,a valóság nagyon keserű :(

#466177 Frontin Előzmény: #466167

Azt hiszem lesz itt idegrángás az elkövetkezendő 1-2 hétben. Ha innen tartósan lefordulnánk, akkor lehet hogy már nem 500-600 pontokra utaznék mint eddig, hanem mernék nagyobbat is álmodni. Akár hogyan vizslatom a rajzaimat, semmi olyan jelet nem látok, ami miatt egy tartósabb bull eshetőséggel kéne számolnom. Hacsak ránézek erre az utóbbi hóóót egyszerű napos chartra, az is azt mutatja, hogy elvileg kevés jobb shortbelépő adódik, mint a mostani helyzet. Visszateszt megvolt, viszonylag kis rizikóval lehetett nyitni 500-600 között. Sajnos én nem voltam eléggé türelmes, így pár száz ponttal lejjebb már ellőttem a puskaporom legjavát.

http://kepfeltoltes.hu/120111/675232490BUX1212_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

#466154 Waszeitung Előzmény: #466149

Nem is mondtam hogy az enyém az :D

Oti könyben mit garázdálkodnak?

Közben Index cimlapra kerül viktor király,egy hét gondolkodási időt kapott és ultimátumot hogy vonjon vissza pár törvényt!

#466134 Frontin Előzmény: #466128

Nézd azt a nyomorékot az Oti könyvében, ez is ahelyett hogy dolgozna, gondolom ugyan olyan semmirekellő mint Bud brokija, csak a portfoliós cikkeket tudja továbbgurgatni Neki.