Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#466125 Frontin Előzmény: #466103

Kíváncsi vagyok felcseszik-e a piacunkat nap végére. Összeborúúhatna má ez a Bét-nek nevezet, deszkákból összetákolt, "kuncsaft" által kézzel-lábbal kitámasztott "csodapottyantós" a nap végére. Bár attól tartok egyelőre még nem fog, had csinálja egy kicsit jobban össze magát a shortos.

#466073 Frontin Előzmény: #466049

"Az esések általában gyorsabban zajlanak le mint az emelkedések."

Szerintem ez az adott trendtől is függ. Én jelen esetben a hati órás chartjáról beszéltem, ahol mostanában inkább az esések nyúlnak el időben. Valószínűleg azért , mert medvepiacon vagyunk, ahol általában hevesebb, gyorsabb felpattanásokat/korrekciókat produkál a piac.

10 percesen van egy dupl…

#466055 Margaretta

10 percesen van egy duplacsúcsféleség. Hozzávetőlegesen számolva célár 17300:)

#466049 Rozsdáskilincs Előzmény: #465917

lévén esésben általában lassabban mozgunk, nem olyan hevesek mint a felpattanásaink.""

Az esések általában gyorsabban zajlanak le mint az emelkedések. Emiatt népszerübb a short. Érthető is hiszen a profit olvadása zárásra sarkalja a spekit. Ami további esést generál. Tehát egy leszórásnak meglehet hogy az óvatosság az oka. Felszúrás sanszosnak látom én is ha IMF tárgyalások pozitivak a piac is az lesz.

#466023 Frontin Előzmény: #466008

Vigyázni kell ma még a shortokkal szerintem. Mol-Otp párosban v.mi ékelődésfélét vélek felfedezni, Mol-ban mondjuk szebb az alakzat. Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy olyan mintha egy felfelé hullám még hiányozna belőle, v.hova a tegnapi max. fölé pozícionálva. Otp szintén sanszos. Emiatt mondtam, hogy óvatosan a shortokkal egyelőre, mert egy felszúrás bármikor benne van a pakliban. Remélem nem lesz igazam.