Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#465765 szotyi Előzmény: #465728

"A bróker tőzsdei üzletkötő, ügyfelei megbízása alapján ad-vesz értékpapírokat. A munkakör betöltését, törvény szabályozza."

"Az eladni és vásárolni szándékozók árelképzelései befutnak a tőzsdei üzletkötőkhöz (brókerek), akik ezeket megpróbálják a piacon érvényesíteni."

#465734 Waszeitung Előzmény: #465672

Nem az első és nem az utolsó a béten :D Szépen elbaxtam,nem akartam hinni a szememnek hogy annyi nyögvenyelés után megyünk cirka ezer pontot...Molly is hozta a formáját,lassan úgy cibálják mint Rg-t!

Ha úgy nézzük viktor király ad lehetősget keresni fel és le,csak gyanítom a sleppje ebből nagyobb hasznot húz mint mi.

2 nap agyeldobás után kivi vagyok mi lesz még a héten,mint Te is mondtad itt tetőnek kell jönnie,de ez az éles lekanyar érdekes lehet,miből nézted ezt ki?

Bud broki helyett tényleg jobban jársz ha nyitott szemmel jársz a topikban (nah ez most bagoly mondja szitu volt :D )

#465732 Frontin Előzmény: #465728

Te Bud, ha már mindenképpen akarsz egy "profit" magad mellé, akkor nem lehetne ennél jobbat találni?

#465728 BudFox Előzmény: #465711

megfigyeltem hogy sosem tud semmi okosat mondani..csak amit máshol cikkel elolvasott.....nem is érdekli szerintem..csak felveszi a telefont, megcsinál kötéseket, értesít ha mondom neki..stb...az hogy mi merre megy fingja sincs.

#465711 Frontin Előzmény: #465700

Szerintem a portfolión olvasta ő is a cikket, nem tudott semmi okosat mondani, és le akart rázni Téged. :-)

#465700 BudFox Előzmény: #465672

Brókert felhívtam hogy miért is volt ez az egész rally..valami olyan mondott hogy Martonyi János mondott valamit, és ettől indult meg erősödni a forint .

na ez kész...ha ennyi elég hogy magasan tartsák a jó kevet akkor minden nap mondhatna valaki valamit :D

#465672 Frontin Előzmény: #465643

Nagyon durva szivatás volt ez a mai nap a shortoldalnak, és talán még a holnapi nap is az lesz, bár ez utóbbi már nem annyira biztos. Mol pontosan megcsinálta a visszatesztjét naposon, Teló is visszanyalt a letört trendvonaláig óráson, Otp pont az ideális fiboszintig ment el óráson, Richter is a leszorítójáig ment el. Promt bux is nagyjából kész a visszatesztjével, hati-ban is max. van még 200 pont felfelé legoptimistább esetben is. Innen szvsz mindenképpen éles fordulat jön majd lefelé új minimummal, első körben kb. 16K-ig.

#465659 Joker Előzmény: #465632

Bosszantó, az azonnalin 3230-on aktiválódott az OTP stopom, most már csak egy jelképes long állományom van. Remélem holnap-holnapután lesz végre egy korrekció, mert nagyon nem egészségesek ezek a mozgások...

#465643 Waszeitung Előzmény: #465637

3 papíros piac átka hogy úgy rángatják őket mint a marionettbábúkat...végét gondolom még felkötik hogy szépek legyünk! :D

#465637 Frontin

Ma rengeteg embert kiráztak a shortpozijából, talán még holnap is megpróbálnak párat, mielőtt elindulunk délnek. Ez az átka annak, ha még a letörés utáni visszatesztet sem várják meg páran, és túl korán nyitnak, túl sokat egyszerre.

#465632 Joker

Egy hetes időtávra mondtam a várakozásomat (ebbe belefér közbe egy korrekció is). De az is lehet hogy pár nap alatt feltépik, a short zárások miatt...

#465626 Joker Előzmény: #465605

Pénteken kezdődnek a banki jelentések és jövő héten is jönnek sorba, amiket erősre várnak. Szakaszosan tegnap én is csipegettem egy pici shortot (17 konti), de egyenlőre kivárok, ez felszurhat 18000 fölé a shortzárások miatt.

Re: ds

#465620 Margaretta Előzmény: #465608

Ha pl egy tegnapi 16500-as bux értékre rászámolsz 7%-ot, az 17655-ös hati értéket ad. Ha meg a mostani 17133-as buxra számolsz, akkor az 18332. Nem is értem, hogy miért ilyen alacsony a hati. Bár 400-nál én is nyitottam shortot.

Re: NEM IGAZÁN ÉRTEM....

#465609 Berner

nem okoskodni vagyunk itt, megy a tömeg mi is megyünk.Stop, stop,stop.Mert már esni nem akarunk...stb

Re: ds

#465608 BudFox Előzmény: #465594

azért őrület hogy mindig ezt akarják eljátszani..és a piacok meg mindig jól megkajálnak ilyen hasonló átveréseket...

#465606 Fornit

Csak a "szokásos" leminősítés-rally.

Már a Moody-s utáni héten is megfigyelhettük...

#465605 Frontin Előzmény: #465597

Azt biza jól tetted, én ott nyitottam longokat, csak sajnos túl korán zártam. Én már tegnap elkezdtem nyitogatni a shortokat óvatosan 17K környékén (egy kicsit korán), ma meg dobtam rá a többit. Ez az őrület szvsz mint reggel is írtam max. 800-900-ig mehet, szóval itt már mindenképpen megéri a shortokat keresni, még a nagyon óvatos trédereknek is. Talán nap végén, vagy inkább holnap betetőzik ez az emelkedés.

#465604 Waszeitung

Játszótéren sok mindent szabad...

Kellett némi kori és mint tudjuk a béten semmi nem normális,a kori sem.

Tegnap nem akart a világért sem menni az esés,de a shortot nem zártam volna,így jártam.