Kamu e-mail címeket is elfogad a szavazás.
abc1@abc.com ......abc10000@abc.com
Kamu e-mail címeket is elfogad a szavazás.
abc1@abc.com ......abc10000@abc.com
Most már tudom kit rejt a Bud Fox nicknév! Tibikém tőlem kapsz egyet az tuti. :)
szerk: Kaptál egyet!
Hello srácok.
Olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy van a kisvárosunkban egy ilyen "Év sportolója" szavazás.
és kicsit lemaradtam a versenybe...sejtem én hogy miért...akik legelől vannak, összeszedtek minden email címet amit csak el tudtak érni, így előzvén meg mindnekit..
nos, akinek van kedve , szavazhatna rám. :-)
középen a Év sportolója szavazólapra kell bökni, és első helyre Király Tibor -t bejelölni..aki szavaz rám annak megköszönöm :-))
ja, 12-8-nál kapcsoltam be, 20-22-ig néztem, utána kimentem telefonálni...
Most a vizilabdát már az elejétől nézem, így sanszunk nincs...
Illetve akkor lenne, ha feltennék egy kisebb összeget X,2-re a betclicken, de ott már elfogyott a creditem...
már tudom miért nem nyertünk :(
a pólómeccset is nézed??
13-8-ra vezetünk kézilabdában a ruszkik ellen.
A ruszkikat mindig minden sportágban jó érzés megverni...
Csak el ne kiabáljam!
Minden kétséget kizáróan egy nagyszerű igazolás, aki Kevinnel (Kuranyi) párban a Bajnokok Ligájába vezethet bennünket" - kommentálta egy internetező a Dinamo hivatalos honlapján a Dzsudzsák Balázst bemutató cikket.
Egy másik szurkoló egészen addig ment, hogy Istennek köszönte meg a magyar focista érkezését. "Ahogy elnéztem a Balázsról készült videókat, az jutott eszembe, hogy végre, hogy van egy játékosunk, aki nem fél távolról is próbálkozni, és nem csak próbálkozik, hanem remekül is lő. Köszönöm, Istenem!"
Volt olyan Dinamo-drukker, aki minden vélemény nélkül csak ennyit írt:
"- A holland bajnokságban a legtöbb gólpasszt adta 2009-ben - 32 meccs, 15 gólpassz
- A holland bajnokságban a kanadai táblázat (gól és gólpassz) élén végzett 2009-ben
- A holland bajnokság legjobb támadója 2010-ben
- A holland bajnokság legjobb játékosa 2010-ben és 2011-ben"
http://sportgeza.hu/forma1/2012/01/12/mezei_weber_kozvetiti_az_f1-et_az_m1-en/
Nem tudjátok mi lett Palikkal? Nélküle a közvetítés már nem olyan élvezetes.
hova lett Damon Hill, argentin kegyetlen, stb :) régi szép idők
Az FC Barcelona volt a legerősebb futballklub a világon a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint. A legelőkelőbb helyen végzett magyar együttes, a Paks 251. a rangsorban.
Az IFFHS hivatalos honlapján csütörtökön közzétett listán a tavaly a spanyol bajnokság mellett a Bajnokok Ligájában és a klubvilágbajnokságon is diadalmaskodó Barca mögött a nagy vetélytárs Real Madrid a második, az argentin Vélez Sarsfield pedig a harmadik.
A magyar csapatok közül a bajnok Videoton a 267., a Ferencváros a 335., a Kecskemét pedig a 388.
Klub-világranglista az IFFHS szerint 2011-ben:
1. FC Barcelona (spanyol) 367 pont
2. Real Madrid (spanyol) 312
3. Vélez Sarsfield (argentin) 271
4. Manchester United (angol) 270
5. Manchester City (angol) 239
6. Santos (brazil) 238
7. CD Universidad de Chile (chilei) 235,5
8. Benfica (portugál) 235
9. FC Porto (portugál) 231
10. CD Universidad Católica (chilei) 230
...251. Paksi FC
...267. Videoton FC
...335. Ferencvárosi TC
...388. Kecskeméti TE
Samp nagyon visszaesett, 2 éve még európa ligások voltak, most meg a kiesés ellen küzdenek - a másodosztályban. megértem a szurkolók elkeseredettségét.
amúgy az utóbbi évek alapján úgy látom, h a magyar focistáknak nm való az olasz bajnokság. osztrák/német Bundesliga, holland, belga elsőosztály. itt kéne kezdeniük.
a szomorúbb következtetés, h a vb-bronzérmes U válogatottaink jövője miatt komolyan aggódhatunk.
Komant leköpték Olaszországban
éppen olvastam ma....
mondjuk mahalacskába Gadzsi Gadzsijev után ugye Jurij Krasznozsan érkezett edzőnek,aki egy az egyben tesz Dzsudzsák fejére,magyarul nem ő a favorit nála azonos posztra,hanem Jurij Zsirkov aki a Chelsea-től érkezett.
hát most dinamo moszkva,majd talán itt....
ez a mahalacska nem volt egy nagy turné megkell mondjam,sőt,retek fél év volt...jobban járt volna,ha még most is a PSV-ben van.....
http://www.origo.hu/sport/20120106-overdose-repulni-fog.html
na overdorse dubajozni megy:)
Világra szóló sikert ért el a magyar női ifjúsági válogatott a norvégiai divízió 1-es világbajnokságon. Veretlenül nyerte a hatcsapatos tornát, olyan hokinagyhatalmakat győzött le irigylésre méltó magabiztossággal, mint Szlovákia, Norvégia és Japán. Így jövőre az A csoportban játszik, a világ nyolc legjobbja egyikeként többek között Kanada, az Egyesült Államok és Svédország lesz a riválisa. Gömöri Csaba és Buzás Norbert csapata mindezt úgy érte el, hogy Magyarországon nemhogy egy-, de még félcsapatnyi ifjúsági korú női jégkorongozó sincs.
http://pepsifoci.hu/node/104000#add_new_comment
Mezey a helyi edzőpápa..
"Mezey rendszerváltást sürget és 1-2 cserét vár a válogatottnál"-tényleg vele lehetne kezdeni a rendszerváltást
Akkor Dzsudzsák most majd újra jól fog játszani?
:)) forma...