Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#465562 Waszeitung Előzmény: #465552

Gyengéden megopattam magam én is,tisztában voltam vele hogy imf tárgyalásokkor nem kellene shortban lenni,de fellegi egy szempillantás elég gyorsan átért a nagy vízen túlra,nagyon kell nekünk az a pénz úgy tűnik...

Bár úgy gondolom lesz itt még esés mert némileg nagy az érdekkülönbség a kormány,unió és ájemef között.És ugye a megállapodás is csak hetek múlva várható,szvsz korai ez a nagy öröm.

Re: ?

#465558 Fornit Előzmény: #465549

Ugyanaz a pletyka ami 1szer már nem bizonyult igaznak?

Tegnapi shortzárásom nem is volt hülyeség..

#465556 BudFox Előzmény: #465532

még tartom..nekem kb. 18.000 -es - 17.900 as az átlagom..nem kapkodok...bár aki lent nyitott annak már más a helyzet.

Re: ?

#465554 BigRabbit Előzmény: #465549

Koszonom. Csak beneztem, es a hatarido, MOLal az elen, akkorat ugrott , meg a BUXi is ertelem szeruen, hogy gondoltam megkerdem. TX megegyszer

#465552 Frontin Előzmény: #465540

Nem változott érdemben a kép, a túl korai shortok pánikzárása folyik, ennek szárnyán emelkedünk most már, és még egyáltalán nem biztos hogy itt lesz a vége, bár már meg is érkeztünk a következő komolyabb szinthez a 400 képében, ami talán megálljt parancsolhat.

#465551 Waszeitung Előzmény: #465543

Eu és hambi,köszöni jól van,csak mi estünk,mert viktor király kötötte az ebet a karóhoz hogy nem kell imf hitel...közben kötvény és ft elszállt és viktornak is megjött a kedve az imf-hez...csak ez sok milliárba került az országnak.

Nem csípem én őket,de ha vixi úgy kommunikál ahogy egy ország felelős miniszterelnökének kellene akkor talán nem szúr tökön egy országra való embert.

Szval a a karakán magatartás miatt estünk ekkorát és a nyelvcsapások miatt emelkedünk..

#465543 lyonell Előzmény: #465540

Abból a szemszögből,hogy alaptalan volt a 14200-as bux,és azh eu pánikkeltés,érthetetlen ,hogy miért csak itt vagyunk.És az egész eu.

#465540 Waszeitung Előzmény: #465525

Inkább arra az öröm hogy ráhúzhatja az országra a vizes levegőt az imf mert viktor beadja a derekát és kapitulál..bár nem szerette volna,de ebből nem tud már jól kijönni a kerály jól,majd halandzsázhat ahogy szokott.

Semmi nem változott ehhez képest két napja,dobtak nekünk mentőmellényt és piszkosul szeretnénk odaérni hozzá!

Nem gondoltam, hogy a te…

#465531 Margaretta

Nem gondoltam, hogy a tegnapi 17300-as áram már ma teljesül.

#465530 BudFox Előzmény: #465525

valós adatok ? de ki tudja ezt ellenőrizni ? felülvizsgálni ? szerintem nagyon nehéz ezt eldönteni

#465525 Előzmény: #465516

Szvsz értékelik, hogy végre a helyén árazzák az országot és nem hamisítják az adatokat sem Budapesten, sem Brüsszelben. És lőn, valós adatokra valós árazás kezdődik meg. Azt meg a piac mindig szokta értékelni. Vagy nem így van? :)

#465516 BudFox Előzmény: #465468

USa is megbolondult ? mondjuk sose vót normális :D

mi meg...800 pontot jöttünk fel a leminősítés óta...remek..ez ám a frankó piac..

#465468 Frontin Előzmény: #465459

Én most már szép shortpozit építettem ki a mai napon, legközelebb már csak 400 körül adnék neki.