Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#465459 Waszeitung Előzmény: #465440

Főleg ha nagyobbik gyogyós is besegít..kemény 50 millás forgalommal.Nagy az öröm hogy a nyakunkba varnak még egy hitelt..

#465440 Frontin Előzmény: #465435

Mi is meglehetősen erősek vagyunk, ha 200 alatt erőt tud gyűjteni a hati, akkor a 400 környéke könnyen meglehet.

#465366 Frontin Előzmény: #465350

Ja és itt 200 körül van a letört duplacsúcs nyakvonala+ 38,2 fibo is, azt teszteltük vissza egyelőre. Fontos szint.

#465358 lyonell Előzmény: #465348

Magyar ideológia csak egy álom,1-es beállunk irányba.2-es nem,de akkor nekünk kampó,csőd,akkor mindeggy mi lessz a longal.Görögök ha baszakodnak és kicsapják őket az elég pozitív.

#465350 Frontin Előzmény: #465337

Tegnap délelőtt említettem, hogy hati óráson kilépett fölfelé egy szimmetrikus hsz-ből, na annak a célárát teljesítette is 200 körül, ettől persze még mehet feljebb pár száz pontot erről a szintről. Szvsz aki itt nyitja az első shortjait, persze fokozatosságot feltételezve, az nagyon nem nyúlhat mellé. A hosszabbtávú trend eléggé egyértelmű.

#465348 Rozsdáskilincs Előzmény: #465338

Mi lesz ha nem sikerűl egybetartani az eu-t pl a görögök továbbra sem müködnek együtt, Ha Magyar ideológia tovább gyürüzik keleten amire azért van esély.

#465339 lyonell Előzmény: #465332

Ez a szép,így te is kerestél és én is.Kivéve egyszer idén év elején,ami erős bukta volt.De éppenb ezért ,hogy kiszűrjem fel állítottam magamnak másfél éves,stratégiát,és most szigorúan tartom.

#465338 lyonell Előzmény: #465332

22 április,május,év vége.26 jövőre. év eleje év vége,írtam másfél év.Addig ha esik eshet felőlem 10-ig,14-ig,meg kell venni,szerintem végig.Ezt követem,nem muszáj senkinek e mellé állni.És most nem az ugrálós stratégiát osztom,hanem a beülős tartósat.Ezt szem előtt tartva,kezeld a felállást.

#465332 Waszeitung Előzmény: #465314

Te már megint beszedtél vmit...mit keresnénk 22e és 26e buxnál? Most épp arra megy az öröm hogy tető akarják hozni imf megállapodást,ami cseppet sem lesz könnyű,a másik fél mint jelezte nem nagyon akar engedni,viktornak kell levetni a süveget és eléggé meghunyászkodni,szakítva az eddigik pökhendi stílusával...ez gondolom egyszerűen megy majd.

Sokadik pezsgőd bánná ha mindannyiszor fogadunk ahányszor szerettem volna! :D

#465330 Frontin Előzmény: #465314

Az igazi esés majd akkor indul, amikor már elfogytak a rosszhírek, és mindenki látja a fényt az alagút végén. Nem kell csődbe mennie az országnak ahhoz, hogy közelebb legyünk majd jóval a 10K-hoz mint a 20-hoz. Ez a piac most nem arról fog szólni, hogy mit áraztunk már be vagy sem. Sokan majd a fejüket fogják vakargatni értetlenül...

Mindettől függetlenül, rövidtávon a hati ha átviszi a 200-at, akkor jöhet 400 környéke, ha esetleg még ott is lenne kraft, akkor pedig a 600, sőt überoptimista esetben a letört csatorna visszatesztje 800-900 között. Magam részéről a 200-ról lefordulásnak adom a legnagyobb esélyt.

#465325 lyonell Előzmény: #465320

Szigorúan azt szem előtt tartva,hogy én most nem ugrálós poziciókast nyitok hanem 1,másfél évre tervezek,.Mindenféle befektetéssel,most elég zavaros ahhoz a piac ,hoogy ezt kivitelezni lehessen.Nekem hosszúra ezt mondja a szalag.De látom feleslegesen írok elkélpzelést,úgyis süket fülekre talál.

#465323 lyonell Előzmény: #465320

Szigorúan azt szem előtt tartva,hogy én most nem ugrálós poziciókast nyitok hanem 1,másfél évre tervezek,.Mindenféle befektetéssel,most elég zavaros ahhoz a piac ,hoogy ezt kivitelezni lehessen.Nekem hosszúra ezt mondja a szalag.De látom feleslegesen írok elkélpzelést,úgyis süket fülekre talál.

#465320 lyonell Előzmény: #465314

Persze azt szem előtt tartva,hogy megnézhetjük dupla alj szinten a múltkori aljat,de elviekben akkor érdemes végig venni az esést.Meglátjuk.

#465316 lyonell Előzmény: #465314

Persze azt szem előtt tartva,hogy megnézhetjük dupla alj szinten a múltkori aljat,de elviekben akkor érdemes végig venni az esést.Meglátjuk.