:-)
:-)
sok sikert sztiv, irj majd ha van mondanivalod! Valakinek nyernie is kell! ,-)
beszeltem vele most este, nala sem valtozott a kep. En Adot megvedem ezentul eltokeltem. Higgadt,segitokesz kollga, egesz napjat felaldozza O is, mint ahogy teszem en is azt. Magyar piacot siman elviszik amerre akarjak, erre bizonyitek a mai nap, meg volt par masik is. Nem johet mindenkinek minden be, minden nap.
AD kollégánk utolsó sejtelmes eszmefuttatása: "Számomra elég furcsán mozog a piac, nem az árak, hanem inkább a módja, ahogy teszi, az út, ahogy eléri az árakat. Vannak elképzeléseim, de most várnék egy picit arra, hogy a nagyközönséggel is megosszam őket. Kell a bizonyosság, elképzelésem szerint az ünnepek alatt kialakult kicsi forgalom, azaz a likviditás hiánya zavarhatott be. Elliott elmélete csak likvid piacokon működik, ez alapfeltétel, ha nem likvid a piac, nem biztos, hogy működnek a szabályok."
Úgy tűnik elég volt egy erős bullos nap és AD ismét elő akarja venni az ünnepek környékén követett alternatívákat (20000-22000 ezres BUX, vagy csak a 18500-as verziót), de holnap majd kiderül. Mindenesetre, a nagy esés verzió, úgy tűnik olyan gyorsan változhat ellenkező előjellel, mint a tavaszi zápor.
kíváncsi lennék ezt hol nézed :)
Mostani állapot ami van,ilyenkor függetleníts magad a TA-tól,"Nagyfőnök" puhul?megy a reménykedés a megeggyezésre mit csinál a "tőzsde" ilyenkor,reménykedik hátha!!aztán majd eldől mi lesz ezután- de a stop már ott van, ennyi-nem kell mindig ragaszkodni a TA-hoz ha egyáltalán ilyenkor működik,láthatod hogy nem,pedig minden lefelé mutatott,meg mutat is
Hulló kések meg nem érdekesek,ha eleve rákészülsz
Sziasztok,majd benézek
Nem zártam,ez a módszer csak az én perverzitásom mert nagyon ráérek,volt egy ilyen nyaraláskor is tőled kértem a chartot ha még emlékszel,ha mégis lemegy zárok és duppla annyival ráadok, akkor emlitettem,ritkán szoktam irogatni, ezért utólag a bemondás-magányos farkas vagyok így nem befolyásol senki,csak benéztem mert régen voltam ,üdv mindenkinek sok sikert a továbbiakhoz
estleg nem mehet e fel a bux 22 ezer8ig,így bóvliba márciusig,áprilisig? a kérdésem az volna,? Mert én úgy látom.
Nem veszem cseszegetésnek, örülök ha írsz, és látom mi volt a gond.
Akkor pszciho alapján esésben venni kellett ezek szerint, hulló kések alá állva.
Te nyertél, gratulálok, én viszont nem bántam meg a ráadást, nekem ezt mutatta a gép.
Realizáltál ma abból a nyerőből, vagy viszed tovább? Mert ezt is utólag tudtuk meg.
PSZIHÓ a titkos jel
Nehogy cseszegetésnek vedd,szoktam néha belevenni próba szerencse alapon,ilyen kiélezett helyzetbe -véletlen volt (igazad volt ,minden le mutatott)de ilyenkor a legjobb nyerni
Milyen vételi jel volt pénteken, csak hogy tanuljak valamit, amit nem tudok, mire vettél, eső trendben, éppen kiesve a háromszögből?
WIG20 lekötve -1% fölé, DAX -0.67%,
S&P pénteken alánk zárt, ma megint az alatt is van. Ez a mai állás. HSIn kívül semmi pozitív nem volt az indexekben
Honnan voltál ilyen jólértesült? Kíváncsi vagyok, amikor napi minimumra zárták buxot pénteken?
Az hogy mindenkinek fáj azt elfogadom, na de mire volt a vétel? Erre?
Semmi fordulós jelet nem látok fel, hogy 3%ot örömködni kéne.
Nem az volt a szándékom, mert egyáltalán nem megnyugtató a helyzet.
Én csak annyit írtam, hogy:
- semmi meglepő nem történt azon kívül, hogy az AHT hiányt sikerül tartani,
- és hogy semmi meglepő nincs a számadatokban, hiszen azok közül mind ismert volt korábban is.
Hogy aztán, volt-e értelme adósságot átvállalni, vagy MOL részvényt venni azon lehet akár vitát is nyitni, de azon nem, hogy ezeket a tételeket nem szabad a struktúrális hiányhoz számolni, mert nem oda tartoznak azok egyszerisége okán.
Sziasztok!
De jó hogy pénteken vettem longra a hatit és nem ma,ha már a mai napi vételekre ilyen ötleted van,pedig pénteken szólt "valaki" vigyázz a hétfői réssel le nyitással,így elúszott egy köröd
Pedig nem szeretek beleugatni más dolgába,de ne mérgelődj,tudod arra megy amerre legtöbbnek fáj
Azért drukkolok nektek is
No mire hazaértem látom azért 949-17K között 3 adagban kinyíltak első shortjaim. Picit mehetett volna még feljebb, és akkor a többi adag is elment volna. Sebaj, talán majd holnap. Pár száz pont esetleg még benne lehet felfelé szerdáig.
Holnap elmegyek kezet csókolni nekik, hogy milyen ügyesek voltak.
Sőt, full longba lépek, mert egy menő kormányunk van csak, erre venni kell.
Megnyugtattál.
Leveszed ebből a MOL pakkot, az ÁFA visszatérítést, az adósságátvállalásokat, vagyis az 1000 milliárd egyszeri tétetlt, és máris ott vagy, ahogy tervezve lett eredetileg a költségvetés.
A decemberi megugrás ugyanis az ÁFA visszatérítésből származik.
Pont nincs semmi meglepetés, hacsak az nem, hogy ha nem egyszeri tételeskedünk, akkor az ÁHT hiánya önmagában sikeresen teljesült, ami példátlan az elmúlt 10 évben. Ha meg ezt megtoldod egy 2 milliárd EUR tartaléknövekedéssel, akkor az annyit tesz, hogy Magyarország nullszalldós eredményt produkált tavaly.
Mikor is volt ilyen utoljára?
Minden célon túllőtt Matolcsy
Az államháztartás hiánya 1734,4 milliárd forint volt tavaly, ez messze meghaladja az eredetileg elfogadott 687,9 milliárdos deficitcélt, de még a decemberben várt 1517 milliárdot is.
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/minden_celon_tullott_matolcsy.507106.html
Kiderült: ocsmány módon verte át a kormány a magánnyugdíjpénzári tagokat
Nincs mit szépíteni a dolgon: a kormány elképesztő gátlástalansággal verte át a magánnyugdíj-pénztári tagokat akkor, amikor azzal édesgette, vagy inkább kényszerítette vissza őket az állami rendszerbe, hogy azt mondta: aki marad, attól vonják tovább a járulékot, de nyugdíj nem jár majd érte. A Népszabadságnak most az illetékes minisztérium megerősítette: változott a helyzet, a maradóknak is jár az állami nyugdíj.
http://ecoline.hu/makro/2012/1/9/A_Fideszkormany_legocsmanyabb_atverese_NWZGCF#rss
EUR/HUF most gyengül ahogy bezártunk 315.88
Tudja mit.. van egy ötletem mit csinálhat, de nem akarok vulgáris lenni, így csak annyit mondok
Rohadjon rá a mai vevőre a cucca, 3.48%os bux emelkedésével.
Úgy is mindent elcsesznek..
Én meg visszatérek a kaptafámhoz. Nem küzdök a háromszögekkel. A slingshotokat fogom keresgélni, azok voltak a barátaim tavaly:) De lehet, hogy haragszanak, mert régen beszélgettem velük:)
A mai mozgásunk független a kinti piacoktól. A forintot védi az MNB, szerintem a forint bezuhanásakor nyitott shortokat zárták ma idegesen. A ma nyitott hati shortok azonban csütörtökön már jók is lehetnek.