USA esett még pénteken zárásunk után 3 pontot azthiszem..mosz is -0.09 % on van..
mi meg itt vagyunk most +2.39 % -on..kicsit vicces :D
most éppen :16,000 -en kéne lennie a bux -nak. a határidőnek meg 16,500 - 16,600 körül
USA esett még pénteken zárásunk után 3 pontot azthiszem..mosz is -0.09 % on van..
mi meg itt vagyunk most +2.39 % -on..kicsit vicces :D
most éppen :16,000 -en kéne lennie a bux -nak. a határidőnek meg 16,500 - 16,600 körül
Merkel: Nem biztos, hogy további forrásokat kap Athén
Ha a második mentőcsomagban meghatározott feltételek nem teljesülnek - ide értve az önkéntes veszteségleírást -, akkor Görögország nem fogja megkapni a következő hitelrészletet - nyilatkozta Angela Merkel a Nicolas Sarkozyvel folytatott egyeztetést követően.
írja portfolio.
-----------------------------------------------------------------
Na erre kellett találkozni, erre kell emelkedni..
lemondott a Svájci jegybank is.
Negatív kamaton forogtak a német kincstárjegyek.
Gondolom ez is azt jelenti, hogy minden ok, részvényt kell venni ,-)
Remélem az uzsorásokkal a nép nemzeti kormányunkra gondolsz!
Kíváncsi vagyok a záróra.
Én is most ettem meg a rántott húst...az legalább maradt a régi jó rántotthús :D
agyrém tényleg...megint az emelkedés miatt kell aggódni a shortok miatt..egy ilyen gagyi piacon..őrület.
Persze, ömlik a sz@r minden irányból. Én ezzel mondjuk nem nagyon foglalkozom, maradok a chartoknál. Szvsz ma bezárunk 750-850 között, holnap pedig felnézünk 17K fölé.
Ne viccelj már, már a hosszútávú hozamok is 10% alatt vannak, a rövid távúak meg 7,7 környékén. Az uzsorások sz*patnak minket, de ebben semmi új sincs, max csak annyi, hogy éppen melyik oldalon állókat.
hármas Junk gagyi piac, elszálló inflációval, 10% fölöltti állampapírhozamok, bankiban meg sírni kell 7% kamatért a bankokban.
1% felvét pénzpiaci alapból felvett pénzre??
2%-os pluszban ez a csodabux.
Agyrém ami itt megy.
EBÉD
10forinttal emeli a benzint a MOL.
közbe esik az olaj, meg 10forintot erősödött euroval szemben.
Ilyenkor ezek nem számítank, tovább húzzuk a nadrágszíjat. Már több mint egy ezres elugrani pár kerülettel arébb. BKV csőd előtt. Most MALÉVról is cikkeznek.
Szállítóknak nagyon nem leszjó ez. Na meg senkinek sem. 2%kal drágább lett az élet az ÁFA változás miatt is, na meg a a közmű drágulás miatt is. Pénzünk pár hónap alatt 20%ot bukott az eurohoz képest. Az útakon nem tudok menni a kocsival pesten, mert kátyú kátyú hátán. Ki fogja megcsinálni az utakat?
Egyértelmű hogy ez csak egy kis korrekció, bár szvsz itt még nem lesz vége, feljebb várom.
csak a shortos kollegáknak mutatom, OTP kilépett az ékből le.
Esetleges mai Elliott 5ös pontja ma csúcson kijelőlésre kerülhetett.
Aki nem hisz TA-ban. Meg a kerályt figyeli, az ne nézze meg.
A hétvégi interjúk alapján puhul a kerályi gárda. Azért rally még nincs, mert azért cselesek a fiúk. De a vad shortok egy része mintha záródni kezdene.
egyelőre csak kis felkorrekció volt eddig...
megint azt csináljuk amit külföld
Index Futik, nyersanyagok csöp csöp...
Olaj látványosabb a csöpögésben. Forint 312-13ról most 314. csak elkezdődik valamikor az esés.
DAX közelíti a 6000et lefele.
Tartom még péntekről és bennünket is tartanak sajna! :D
Lupin úr gondolom arra utal hogy viktorunk azért beadja a derekát,addig megy a nyomásgyakorlás...ha némileg korrektebb és felelősségteljesebb kommunikációt folytatott volna a kormány akkor talán az imf hitel is elkerülhető lett volna,jelenleg viszont felvetetik a kerállyal.
Nem fog ma bezuhanni. Valószínűleg meg a háttérben az alku.
ja csak ők pénteken 01.06-án zárva voltak Háromkirályok miatt...azt ma reagálják le...
Szerintem a TA most nem sokat ér. Úgy vélem, hogy a kerályi udvar még nem feltétlenül publikus puhulását kezdik beárazni.
Na kiáltsunk rá egyszerre,
Zuhanj már be!
WIG20 0.66%mínuszban ecsém.