Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hibák

AT.hirek

Légyszives javítsad ki az AT.hirekben utolsó beírásomat, mert kimaradt egy tag a hozzászólásból és már nem tudtam ezt kijavítani :( Köszönöm :)

Re: nincs cím

#465894 Kissherceg Előzmény: #465865

így van, jól látod. A fórum adatbázis kezelésével van gond. Ha nem regisztráltként vagy, akkor megy az oldal. :)

#465865 Előzmény: #465721

Nu igen, de erre írom, hogy csak úgy látszik, hogy nem jött be az oldal, pedig de. Sőt, már olyannal is találkoztam, hogy ha nem névvel, hanem név nélkül jelentkezel be, akkor is megjelenik az oldal, tehát olyan, mintha a hozzászólások kezelése nem lenne "limitálva" a szerveren, a névtelen megjelenítés is megy, de a felhasználók száma valamiért állandóak kiveri a biztosítékot és akkor meghümmed.

->Magyarország topicb…

->Magyarország topicból a többszörös hozzászólás témában:

Arra már rájöttem, hogy ha elküldesz egy üzenetet, akkor az 99,99%-ban meg is jelenik a forumban, csak mivel az oldal nem jön be, ezt nem veszed észre.

VISZONT ha F5-öt nyomsz, akkor azt úgy érzi a forum, hogy MEGINT ÜZENETET KÜLDESZ, mivel az oldal meg itt döglött le, mert nem kap erről visszajelzést. Magyarán, az oldal már tudja, hogy elment az üzenet, de a böngésző NEM.

Azaz, ha ezt valaki el akarja kerülni, akkor ilyen esetben NE F5-öt nyomjon, hanem lépjen be a forum főoldalára (vagy a topicba egy korábbi linkről) és nézze meg, hogy ott van-e az üzenete. Ott lesz :)

->Magyarország topicb…

->Magyarország topicból a többszörös hozzászólás témában:

Arra már rájöttem, hogy ha elküldesz egy üzenetet, akkor az 99,99%-ban meg is jelenik a forumban, csak mivel az oldal nem jön be, ezt nem veszed észre.

VISZONT ha F5-öt nyomsz, akkor azt úgy érzi a forum, hogy MEGINT ÜZENETET KÜLDESZ, mivel az oldal meg itt döglött le, mert nem kap erről visszajelzést. Magyarán, az oldal már tudja, hogy elment az üzenet, de a böngésző NEM.

Azaz, ha ezt valaki el akarja kerülni, akkor ilyen esetben NE F5-öt nyomjon, hanem lépjen be a forum főoldalára (vagy a topicba egy korábbi linkről) és nézze meg, hogy ott van-e az üzenete. Ott lesz :)

Ma gyakorlatilag nem tud…

#463763 Csusza

Ma gyakorlatilag nem tudok írni a fórumba. Nálam lenne a hiba, vagy túl vagyunk terhelve?

Ez nekem súlyos elvonási tüneteket okoz... :-(

#462443 rbbj11 Előzmény: #462376

nálam ma is nagyon akad, folyamatosan server error a privát üzenetek küldésekor. Több már elszállt, és csak a vágólap mentette meg többször...

#462442 Előzmény: #462376

Operánál nálam is egyik nap megy, másik nap nem, adott esetben ez napközben is változik. Valamiért a Flash Player nem működik benne rendesen :(