Regisztráció Elfelejtett jelszó

kezelt számlás robot 2.0

Re: Eddig a hónap

#463696 kelvin Előzmény: #463680

Ezt az MT4 így dobja ki, ez nem excel hogy állítgatod a tengelyek feliratát meg skálázását kedvedre. :)

Megnézem majd mit tehetek az ügy érdekében, csak most 1000 a dolog.

Eddig a hónap

#448170 kelvin

Ahogy ígértem közzéteszem a robot elmúlt havi teljesítményt.

Egyenlőre úgy tűnik nem lesz meg az elvárt nettó 5%, de sebaj szépen halad ez is előre.

http://www.imagebam.com/image/f31ae4161268592

A visszaesések negatív zárások. Ez a robot zár negatívban is pozíciókat, de alapvetően egyenletes teljesítményt mutat.

Persze a fő robotozás és alapvetően a tőzsde és fx szabályait itt is be kell tartani!

Kérdéseket inkább emailben! Itt is igyekszem válaszolni, de emailre gyorsabb válaszokat kaptok!

Kellemes pihenést mindenkinek a hétvégére.

Új infók

#448168 kelvin

Elég régen írtam már ide, de most bepótolom.

Szeretnék veletek megosztani mind friss infókat mint friss eredményeket.

Infók:

A cég teljes egészében magyar. Részvénytársasági formában működik és ennek megfelelően a PSZÁF is felügyeli.

A robot mely elérhető egyéni-kezelt és kezelt számlás formában elég szépen teljesítenek.

Félreértések elkerülése végett azonban szeretnék 1-2 dolgot tisztázni. 1. A robotok tőkevédettek, a formája viszont eltérő lehet.

A MAM és PAM számlás robotok setében szoftveres tőkevédelemről van szó, ami azt jelenti, hogy amennyiben a veszteség eléri a 30%-os (high watermark alapon) akkor zár mindent és a kereskedés leáll.

Ugyanez a helyzet akkor is, ha egyéni-kezelt számlát választunk, de ez esetben külön szerződés biztosítja a tőkevédelmet. Sokan ezt jobban kedvelik.

Kiegészítés: A PAM és MAM számlákon nem lehet ilyen szerződést csinálni, hiszen akkor az FX brókernek minden pillanatban ellenőriznie kellene ennek mértékét. Erre viszont nincs kapacitásuk.

Ugyanez egyéni-kezelt számláknál azért más, mert ott az ügyfél saját számlájára teszik rá a robotot és úgy kezelik, ellenőrzik frissítik. Itt viszont lehetőség van a standard 70%-os tőkevédelemtől eltérő akár 10%-os tőkevédelmet is kérni. Természetesen magasabb kockázatért, de jóval magasabb hozamért cserébe. Ebben az esetben tehát külön szerződés vonatkozik a tőkevédelemre!

Bocsánat, ha nem válaszo…

#437676 kelvin

Bocsánat, ha nem válaszolok azonnal, de lehet épp nem tudok és utána elfelejtem. Aki infót kar legyen szíves írjon, ha nem írok neki vissza 1 napon belül.

Köszi és bocsánat érte!

Re: nincs cím

#437125 kelvin Előzmény: #436485

Küldesz nekem privit, vagy emailt akkor természetesen írok róla bővebben.

Email jobb mert azt a telefon jelzi.

Lehetne egy picit bővebb…

#436485 Szaky

Lehetne egy picit bővebben erről a robotról valamit, akár emailban is?

Előre is köszi!