Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#463769 BudFox Előzmény: #463738

szerinted a Jegybank nekiállt tegnaptól fogva támasztani a forintot ?

tegnapi 324 ről 316 ig is erősödött..

lehet hogy venni is elkezdte valaki..de gyanítom hogy megtámogatták felülről.

...na de azért az árfoly…

#463724 Borska

...na de azért az árfolyamriasztást beállitottam, a 3.short pakk nyitására is felkészülök,bux16300alá menjen és má nyillik is,lesznek még adatok,EU,USA, bármikor jöhet egy lendületes irányváltás,vagy egy magyar komment

#463712 Borska Előzmény: #463679

gratulálok :) ügyes hidegvérű ,sebészi tréd ,nekem is bennt a stopp :) ha viszi viszi ,de remélem lassan vége a boldog óráknak ,az első 60 percet meghúzták....

#463686 Frontin Előzmény: #463670

Hello Bud!

Szerintem nagyon esélyes hogy kihúzzák 17K környékéig legalább a hatit, de amennyit akartam megfogtam vele tegnap óta (egy új Meindl bakancs árát a kámi boltban :-P), így lezártam a tegnap nyitott longokat. Rövid, de jó kör volt.

#463652 BudFox Előzmény: #463516

biztos hogy magasabban akar kinyitni majd a BÉT...aztán mi lesz csak külföldtől függ

#463516 Borska Előzmény: #463375

hát a vizionált esésből semmi nem lett,s&p stopp kiütött nullába,szóval lehet a mai shortzárás lett volna a jó lépés,meglátjuk,azért akkora rallit nem várok,de ha jó hírek jönnek kkor én is fordulok egy negyed ekkorával

#463375 Frontin Előzmény: #463322

Nyilván nagyon kockázatos a long, lévén nem ez a fő trend. Hogy korai-e, nem tudom, elképzelhető. Ezért kell a fokozatosság elvét betartani, és lépcsőzetesen felvenni a pozit, menedzselhető mérettel. Ugyanakkor azt is látni kell, hogy tech alapon rövid idő kérdése egy korrekció, ami szvsz legalább 500-600 pont lesz, erre pedig talán már érdemes spekulálni. A magam részéről még korainak érzem az időt arra, hogy hosszabb távra beleüljek egy poziba, így egyelőre minden szebb nyerőt (ha van ilyen) elfogok tenni. Az elmúlt időben túl sok profitot hagytam elúszni azért, mert hosszabb távra terveztem a kelleténél. Annak is eljön majd az ideje, aztán lehet hogy tévedek, és már el is jött. Hamarosan eldől.

#463353 BudFox Előzmény: #463350

nem fogunk rajta sokat bukni főnök ? :D

14.000 -lesz szerinted ? most meg már a tárgyalások előzményéről szivárog ki valami ? engedmények ? stb...

meg a xarkeverés..nem kicsit.

#463351 BudFox Előzmény: #463338

most meg emelkednek mint a fene....áh. USA esésre sosem lehet játszani...mindig pont arra mennek amerre nem kéne.

én ma usában esést vizio…

#463338 Borska

én ma usában esést vizionálok s&p 1258-1262 közé, valuták egyhelyben,reggelre ha átragad Ázsiára a rossz kedv,bármi lehet,volt már hogy csunya piros nap utánmásnap erős plusz,és menet fel,de én ezt most nem érzem nálunk,de úgy is kiderül. Egy tapasztalt tőzsdés mondta anno nekem ,hogy ha hiszem ha nem a legnehezebb az iránybaállás után a semmittevés,hogy kivárd beérjen,most kiderül,szívem szerint zártam volna shortot,mert elég erős menet volt ez,de nem tettem mert nem akarok belenyulni a stratégiába,lehet hogy megbánom,kiderül