Én is longban agyalok,innen úgy tűnik nem akarják lejjebb zúzni a piacunkat,pár száz pont jöhetne felfelé,ma már volt egy sikeres longskalp :D
Én is longban agyalok,innen úgy tűnik nem akarják lejjebb zúzni a piacunkat,pár száz pont jöhetne felfelé,ma már volt egy sikeres longskalp :D
Bármire, ez egy ilyen piac. Bár én nem kereskedem itt, de gondoltam laikusként szólok.
Lehet nem ér semmit, de vagyok ilyen humánus. :)
Nyitottam kezdésnek 10 konti longot 631-en, a többit majd lejjebb szeretném, persze csak futó kalandnak szánom.
Váratlan 500 pont rés felfelé pölö,mire is fel mostanság?
Amennyiben tető alá hozzák az imf hitelt akkor el tudom képzelni,addig csak a szvak repkednek és 180° -os fordulatok nap mint nap!
Látom ma shortos paradicsom volt. :D
Készüljetek megfelelő pozimérettel, mert ha jön a nagytestvér. Nehogy iszonyat ..opás legyen a nagy gap túlzott short pozival.
internet van akkor minden van szokták mondani
Itt van, de nem látsz rajta sokat. Küldök egy másikat is majd
http://kepfeltoltes.hu/view/120105/BUX60_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Zartam minden shortot reggel 600-on.
Sztem most a fiuk megint elhitetik, h. jok lesznek es lesz 2-3 nap piheno. Aztan persze ujra megno az arcmeretuk es mehetunk megdobatjak a BUX-ot 1,500 pontot lefele.
Hali!
Valaki fellökne nekem az jó internyetre egy 60perces BUX grafikont mondjuk 2011.10. hótól?
Sajnos ma nem férek hozzá.
Előre is köszi!
Hati opti lett kt 450ről haccászötvenre...
Most épp nincs pozim :D
az a lényeg, hogy megint nem állunk egy irányba, többi nem számít :)
Shortom bővült 665-ön még a reggeli órákban. (Addig csak üldöztem)
(Most bánom h nem kötötték fel tegnap 17,13x-re... majdnem az utolsó mp-ig úgy tűnt...)
De most akkor fel vagy le?
600 as long bővítve 650 en...750 en kidobva,800ról most lemaradtam :(
váratlanul beeshetne úgy 14 ezerig, akár pletykára is mit bánom én :)