Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#463048 BudFox Előzmény: #463032

ráadtam 4-szer..de csak "jelentéktelen" mennyiséget... a java a fenti short 18.200 -ról

BUÉK mindenkinek! Gyorsa…

#463038 Longshort Voilattila

BUÉK mindenkinek! Gyorsan zártam párat, kell a mozgástér, tavaj már elfáradtam kicsit.

Megy még lejjebb? Megegyeznek? Kirúgják a kis hasas dugót? Mik a sejtések, szerintem jövőhét közepéig eltarthat a kravaj...?

#463037 Longshort Voilattila

BUÉK mindenkinek! Gyorsan zártam párat, kell a mozgástér, tavaj már elfáradtam kicsit.

Megy még lejjebb? Megegyeznek? Kirúgják a kis hasas dugót? Mik a sejtések, szerintem jövőhét közepéig eltarthat a kravaj...?

#463036 Longshort Voilattila

#463035 Longshort Voilattila

#462840 BudFox Előzmény: #462785

hát nem...bár USA próbálkozik még fölfele...hihetetlen hogy hová tudnak még fölfelé szenvedni a válság kellős közepén.... nembaj..mikor elindulnak lefele , lesz nagy kapkodás itthon.

#462815 Waszeitung Előzmény: #462707

Hali,vannak benne csintalanságok,aki szeret pár száz pontért ugribugrizni az most élvezheti a pösti parkettet...igyekszem résen lenni,mert repkednek a nyilatkozatok hogy gyors megeggyezés,Eu-s hátszéllel és társai,szval a félezer pont akármikor benne lehet,akár lefelé is! :D

#462752 BudFox Előzmény: #462721

Hello, na most értem haza...

látom 500 pontot hozott ma a konyhára a short... .-)))

szép nap...

#462721 Hathor Előzmény: #462689

Chartjaim mont mondtam a blogomon vannak. Ingyenes, lehet nézni.

Egyre több munkám van, nem tudok több oldalt töltögetni, mert felesleges mindig itt linkelgetni a képek url-ét.

Még egyszer megadom akit érdekel, akit meg nem érdekel, nem fársztom itt legalább.

http://hathorspeki.blogspot.com